![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Aceste "teorii" sunt modul meu de a gandi si actiona in viata, nu doar teorii. Daca ai citit ce am scris, atunci stii si cum sunt, caci nu e diferenta intre felul de a scrie si modul meu de gandi si actiona in viata. Cele scrise de mine fac parte din viata mea; sunt viata mea, caci m-am obisnuit sa tin cont in deciziile si gandurile mele de invataturile Sfintilor Parinti. La mine viata se imbina cu teoria.
Ai inteles ory? |
|
|||
|
|||
![]()
Multumesc,oricum pentru rugaciuni...si acum spun si eu ce spunea romanul Mantuitorului;" Doamne,este de-ajuns sa spui un cuvint de-aici si sluga mea se va vindeca!".
Daca,doar cugetul se-ndreapta spre aceasta rugaciune,spre o persoana care stii ca exista undeva,este de-ajuns...Dumnezeu stie. Multumesc,oricum...chiar din suflet.
|
|||
|
|||
![]()
Si acum,
VA ROG SA MA IERTATI TOTI CEI CARORA V-AM PRECIPITAT INIMA(CREDINTA) CU ATITUDINEA MEA!!!
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Anca, mai citeste odata mesajul lui ory.
Multumesc,oricum pentru rugaciuni...si acum spun si eu ce spunea romanul Mantuitorului;" Doamne,este de-ajuns sa spui un cuvint de-aici si sluga mea se va vindeca!". Daca,doar cugetul se-ndreapta spre aceasta rugaciune,spre o persoana care stii ca exista undeva,este de-ajuns...Dumnezeu stie. Multumesc,oricum...chiar din suflet. Iti spun sincer, eu i-am simtit mesajul plin de pace si blandete. mai mult, iata s-a facut pe sine "sluga". Te rog, incearca sa descoperi si partea buna din om. Te asigur ca exista! Eu o cunosc personal pe Ory. Si te asigur ca pozele sunt ale ei si ale familiei. Daca alege sa nu spuna numele complet..e doar o problema minora. cati nu am facut la fel. Ma uit la mine..ma "numesc" eduardd.. recent mi-a scris cineva in provat si cand a vaut poza a spus auuuu esti fata?? ![]() Hai sa ne mai destindem putin, e primavara! Au inflorit castanii..si maslinul meu a facut masline!!! Hristos a inviat Anca si Ory, pentru toti ..si pentru cei slabi ca mine. ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
[quote=antoniap;133152]Imi cer iertare pentru ultima mea interventie. Am preferat cu buna stiinta sa va suparati putin si pe mine, nu ca as detine eu adevarul, dar nici sa nu rada dracii de noi nu-mi place.
Erata: Intentia mea a fost sa scriu ,,nici sa rada dracii de noi nu-mi place.'' In rest, in lume sau in manastire, Dumnezeu sa ne ocroteasca pe fiecare. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Intre timp toata lumea stie cine este eduardd; nu e nici o dilema. Ideea era sa nu acuze pe altul ca se ascunde in spatele ID-ului, tocmai cel, care nu vrea sa-si dea numele de botez. |
|
|||
|
|||
![]()
Sincer,mai degraba isi doreste orice om sa-si vada interlocutorul,sa-i vada chipul celui cu care graieste,decat numele acestuia...numele poate fi oricum,numele se poate repeta,multi avem numele de Vasile,chipul insa,este unic.Cand vorbesc cu oameni care nu au un chip,atunci stiu sigur ca ma aflu pe un taram virtual,imaginar...poate ca,cel cu care vorbesc nici nu exista,acesta nu are o identitate...deci,monologhez.Mai aproape,mai real te simti fata de cei care si-au afisat un chip,simti ca-i cunosti intr-un fel,ei chiar exista...decat cu cei care au doar un nume.Uita-te,sunt atatea Ane(ana) pe-aici ca nici nu mai stii care cu care,sunt atatia Marius,ori Costel...un chip,insa,nu ai cum sa-l confunzi.
De aceia s-au spus in priviinta fotografiilor postate cu useri;"imi pare bine sa te cunosc!"...chiar daca,dupa nume "erau cunoscuti",dar nu se simtea aceasta in adevaratul sens.
|
|||
|
|||
![]()
Era vorba de rugaciune...cand te rog nu pui o poza, ci spui un nume. Sa nu amestecam lucrurile.
|
|
|||
|
|||
![]()
La faza cu rugaciunea,m-am exprimat mai mult decat convingator(dupa postarea cu pricina)...daca nu ai vrut sa patrunzi aceasta,atunci eu nu te pot obliga.Este optiunea ta,rugaciunea,cu atat mai mult.
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Destinatia posibila a celor ce parasesc ortodoxia e iadul | spre_rasarit | Generalitati | 70 | 04.01.2012 16:13:17 |
Care este cel mai important lucru pe care doriti sa il faceti in viata? | alexdu | Generalitati | 79 | 23.09.2011 16:55:07 |
Care este pozitia BOR fata de persoanele care fac doar cununuia civila? | elom | Nunta | 38 | 16.08.2011 23:45:58 |
|