![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Nu esti atent prietene! Isaia si Iezechiel face parte din Traditia Evreiasca? Si daca era traditie si neadevar, cum se face ca Hristos nu a combatut-o? Culmea, o foloseste in invataturile sale! Daca era o invatatura "babeasca" se mai folosea de ea? Vrei sa zici ca Domnul Adevarului s-a folosit de minciuni si erezii in predicile sale? Nu-i frumos prietene sa-l faci mincinos pe Hristos! Doamne ajuta!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
De fapt... nu vorbesc nici despre cele două expresii a căror referințe le cer insistent de 2 ani... Citat:
Dacă eu spun că în Paradis vom fi frumoși și veșnic tineri ca "Făt Frumos" cu "tinerețe fără bătrânețe și viață fără de moarte", înseamnă că sunt mincinos și eretic? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Așa absurde par toate elucubrațiile tradiției ce nu sunt conforme cu Scriptura. Last edited by osutafaraunu; 22.12.2011 at 21:35:34. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
"Și a murit săracul și a fost dus de către îngeri în sânul lui Avraam..." (Luca 16:22).Ce cauta acest Sanul lui Avraam in invatatura lui Hristos daca el nu exista? In afara de acest termen care face parte din asa zis folclor, s-a mai folosit si de alti termeni "folcloristi" Hristos in invataturile sale? nu tot Hristos a fost cel care i-a criticat pe evrei ca au parasit legea in favoarea anumitor traditii lumesti? De ce nu a facut-o si cu invatatura despre sanul lui Avraam? Tocmai pt ca NU e folclor, doar la voi la adventisti si la martorii lui Iehova este. Doamne ajuta! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Lazaros! (Doamne ajută) ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Deci Hristos s-a folosit de termeni eretici si de minciuni ca sa le zica iudeilor o poveste folcloristica din o mie si una de nopti. Foarte tare Last edited by stefan florin; 22.12.2011 at 22:08:22. |
|
|||
|
|||
![]()
Dacă singura ta concluzie din parabolă este că "sufletul e nemuritor" (deși parabola n-o zice) și că la moarte mergem în "Sânul lui Avraam", îți deplâng religia...
|
|
||||
|
||||
![]()
conluziile din acesta invatatura a lui Hristos le-am postat putin mai sus. Se vede ca nu ai citit cu atentie mesajele mele.Doamne ajuta!
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Faptul că acel om a murit și a mers într-un loc al drepților supranumit Sînul lui Avraam este tot o realitate. Acum, problema se pune: unde a fost acel loc al drepților? În Rai nu putea fi deoarece Hristos nu îi răscumpărase pe oameni prin Jertfa Sa. Dacă Raiul era închis oamenilor, rezultă că Sînul respectiv era un loc separat de Rai. Dar și de Iadul bogatului care se chinuia în spațiul pe care îl merita. Există versete în VT care arată că drepții se coborau în locuința morților (cine le știe să ni le amintească), această coborîre fiind deci într-un spațiu al Iadului, separat totuși de locul unde cei răi își ispășeau pedeapsa. Era, să spunem, în partea de sus a Iadului, mai aproape de ieșire. :) Da, există doi oameni în VT care au ajuns în Cer: Ilie și Enoh. Dar ei sînt cazuri excepționale deoarece nu au murit și Dumnezeu le-a rezervat un loc la lojă pînă ce se va plini vremea să vină înapoi pe Pămînt pentru a ne ajuta în rezistența împotriva lui Antihrist...
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre moarte si pomenirea mortilor | AnnaEnache | Intrebari utilizatori | 42 | 13.06.2012 09:43:28 |
SA VORBIM DESPRE URA,PEDEAPSA SI MOARTE. | bitza | Generalitati | 28 | 20.03.2011 02:05:27 |
Despre viata de dupa moarte | georgian_osa | Din Noul Testament | 30 | 14.03.2010 18:49:29 |
Marturii despre moarte | Iustin44 | Generalitati | 14 | 31.03.2009 23:59:56 |
despre randuielile de la moarte cuiva si parastase | mara2008 | Generalitati | 1 | 20.05.2008 15:07:31 |
|