![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Un sfant roman despre care am aflat pe forum
|
|||
|
|||
![]()
Sfantul Irodion de la manastirea Lainici
|
|
||||
|
||||
![]()
Corect. Acest sfant nascut in Bucuresti a trait pe vremea Sf. Calinic si i-a fost duhovnic, dupa moartea Sf. Gheoghe de la Cernica.
Devenise făcător de minuni din viață. Avea puterea de a alunga duhurile necurate din oameni, îi radiografia la prima vedere, spunându-le păcatele lor și cele ale înaintașilor lor. La un moment dat îi aduce îi aduce în dar, o femeie ce locuia în acești munți, un vas cu lapte. Cuviosul îi refuză categoric vasul cu lapte spunându-i ca nu-l primește deoarece nu-i de la capra ei.
Urmatoarea poza...
|
|||
|
|||
![]()
va rog sa ma iertati ca nu mi-am facut temele, nu vreau sa blochez jocul, sa posteze altcineva ca sunt in viteza acum..
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Atunci o sa postez eu o alta doamna.
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Doamna Aspazia Otel-Petrescu,detinuta in inchisorile comuniste.
(dar am trisat,deci nu se pune :)
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Nu puteai trisa, ca poza e in attachement. Google is our friend. Bine ai venit pe topic, Yasmina! Posteaza, te rog, o poza!
|
||||
|
||||
![]()
ok,fie!Primesc!
iata poza:
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
|||
|
|||
![]()
Parintele Proclu
dragul de el....pt cei care nu l-au mai vazut de mult uitati o emisiune recenta cu totul speciala: http://www.razbointrucuvant.ro/recom...iera-antena-3/ |
|
||||
|
||||
![]()
Oh, prea ușor: Părintele Proclu Nicău
și o frază celebră de la domnia sa : "SUNTEM NIȘTE BĂRBAȚI CA TOATE FEMEILE" :) Yasmina, mai pune tu te rog o poză și din partea mea (sunt în pană de idei :)). Ah, Vlad drăguțul mi-a "furat" răspunsul......... aș zice s-o lăsăm tot pe Yasmina, asa de încurajare ! Last edited by mirela.t; 01.10.2012 at 22:37:52. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Cine a zis... (recunoasteti citatul)? | N.Priceputu | Teologie si Stiinta | 752 | 23.10.2014 14:24:43 |
Caut o persoana... | Sanduu | Generalitati | 22 | 22.12.2011 15:16:28 |
Ce este o persoana? | florin.oltean75 | Generalitati | 4 | 19.12.2011 13:07:31 |
Increderea in propria persoana | coralina | Pocainta | 63 | 01.07.2011 16:20:50 |
Recunoasteti acest cantec? | colaps | Generalitati | 4 | 22.06.2010 22:48:21 |
|