![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Am înțeles și te rog să mă ierți, dar nu am avut intenția să te rănesc, ci să-ți deschid ochii sufletului tău. Așa este corect între prieteni . Încă odată scuze și iertare , dragă Ory !
|
|||
|
|||
![]()
Timpul va demonstra daca e cazul sau nu sa ne vedem, sa ne cunoastem...
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Doamne ajută ! +
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu ai cum sa-i tii companie lui Cristian, caci nu a fost nici o clipa pe "ignor"... Last edited by Anca-Miha; 13.07.2009 at 23:31:51. |
|
|||
|
|||
![]()
cateva cuvinte, de la Sf. Apostol Pavel citire:
"De aș grăi în limbile oamenilor și ale îngerilor, iar dragoste nu am, făcutu-m-am aramă sunătoare și chimval răsunător." si cu dedicatie pentru Sophia, un posibil raspuns la una din intrebarile sale, de ce sunt romanii ne-uniti si izolati: pentru amorul propriu, a se citi mandria de a se crede mai cu mot decat altii, mai destepti, mai cititi, mai credinciosi, mai... mai... cineva spunea ca romanii tot mai cred ca Dumnezeu le-a dat patent de inteligenti si cu asta ii fac praf pe toti, cand de fapt doar de ei se alege praful. bine ar fi sa ne daruiasca Domnul un pic de smerenie. |
|
|||
|
|||
![]()
Asa e Mirela; dar arata tu dragoste si smerenie; fii tu exemplu, daca ai inteles cuvintele tale.
De multe ori spunem si scriem cuvinte pe care nu le transpunem in practica. Uite, ai posibilitatea sa ne dai si sa-mi dai un exemplu bun de urmat. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Daca generalizam inseamna ca avem prejudecati deja. Cunosc romani care traiesc in State si se au foarte bine ,se intalnesc in week end desi localitatea unde locuiesc se intinde pe o distanta maricica ,dar ei isi fac timp si se vad destul de des. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Eu sa stii ca imi dau seama de personalitatea unor useri fara sa fiu psiholoaga. De curand a aparut un user nou ,Mosu ,cu un simt al umorului debordant. Trebuie sa mai si radem ,nu ? ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
desigur Anita ca exista si cazuri din acestea, dar totusi este arhicunoscut ca fata de alte comunitati de emigranti romanii sunt printre cei mai faramitati - iar cea care sapa la baza unor relatii armonioase per ansamblu nu poate fi decat mandria.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Forumul nostru II (sau de ce se judeca ortodocsii unii pe altii) | sophia | Biserica Ortodoxa si Massmedia | 362 | 28.04.2010 16:47:40 |
Forumul nostru - forum de educatie crestina??? | geo.nektarios | Generalitati | 89 | 30.12.2009 13:00:19 |
pe forumul edu.ro(profesorilor) | urzicuta | Generalitati | 0 | 29.02.2008 20:16:07 |
|