![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Citat:
Mai cercetez... |
|
|||
|
|||
![]()
Natura pacatoasa este obisnuinta oamenilor de a pacatui continuu, obisnuinta creata pacatuind in decursul mileniilor. Fiecare om care pacatuieste lasa urmasilor sai ca mostenire predispozitia de a pacatui.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|||
|
|||
![]()
Nu am fost niciodata pe alta cale :)
Din fericire nu sint multi care au o credinta oarba insa, in cazuri extreme, aceasta (credinta) se poate transforma foarte usor (vezi topicuri gen "ii omorim pe cei cu cip"). Cerceteaza :) |
|
|||
|
|||
![]()
Si tot asa ajungem la primii pacatuitori care au fost Adam si Eva. Aveau si ei o natura pacatoasa?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Gandeste-te cati oameni au bagat comunistii(atei convinsi) in inchisoare si i-au omorat si i-au executat fiindca credeau in Dumnezeu sau au vorbit depre Dumnezeu, sau predau religia in scoli, sau scriau poezii care nu le placea lor, sau nu erau de acord cu politica lor. criminalii nu sunt niciodata oameni credinciosi, daca ati vazut un caz dasta mediatizat cu nu stiu ce fanatici, inseamna ca(rezulta ca) numai crestinii fac asa? La noi in tara crimele se intampla la betie majoritatea, de nervi, de suparare, nu pt divinitate. documentativa si voi inainte sa aruncati cu niste afirmatii. |
|
|||
|
|||
![]()
Nu. Ei au facut doar o alegere. Si noi putem inca putem sa facem o alegere, in ciuda firii noastre pacatoase...
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Criminalitatea pe tari: http://en.wikipedia.org/wiki/List_of..._homicide_rate Nu vad decit o usoara corelatie cu nivelul de trai sau religiozitate |
|
|||
|
|||
![]()
Deci se poate sa pacatuiesti si daca nu ai o natura pacatoasa?
|
|
|||
|
|||
![]()
S-a putut. Un mic pacatel care a nascut alte pacatele care au nascut alte pacate mari. Acum nu mai e nimeni curat cum a fost omul in Eden. Dar marile rele ale lumii nu au venit pe nesimtite, ci pacatul s-a inmultit progresiv si a crescut si capacitatea oamenilor de a scorni noi pacate.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"Intentional homicide demographics are affected by changes in trauma care, leading to changed lethality of violent assaults, so the intentional homicide rate may not necessarily indicate the overall level of societal violence." |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Rugaciuni pentru atei. | cod_gabriel | Generalitati | 48 | 11.08.2014 07:25:49 |
Despre atei si scopul lor pe acest forum | neica_nimeni_altul | Teologie si Stiinta | 332 | 05.09.2011 15:04:32 |
Pentru atei | xanixade | Teologie si Stiinta | 84 | 06.04.2011 19:24:36 |
Cuvant pentru atei | dobrin7m | Generalitati | 179 | 14.03.2011 10:03:30 |
atei | rightful8912 | Generalitati | 646 | 05.08.2010 11:15:28 |
|