Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Iudaismul
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 13.12.2009, 23:05:48
camian372
Guest

Implicit holocaustul evreilor

Din pacate holocaustul evreilor este un subiect polititc la aceasta ora. A fost si este folosit si de comunisti, de capitalisti, de lumea "libera" de acum...iar aceasta politizare se intoarce ca un bumerang tot impotriva evreilor. Se spun numai bucati de adevar, se servesc bucati de date, se arata cu degetul si se uita voit...deci este politica aceasta judecata.
2 Intrebari:
Citi evrei a salvat de fapt Antonescu prin semnarea unor pasapoarte romanesti in alb pentru evreii fugitivi care erau exterminati in Germania? ( Fapt istoric contestat si nerecunoscut pentru ca nu este politic corect, iar Antonescu trbuie sa ramana criminal de razboi)
Citi evrei ar fi putut fi salvati daca USA nu ar fi refuzat refugierea peste ocean a evreilor amenintati in Europa? (fapt istoric despre care nu se discuta).

Eu cred ca singurul Judeator drept al mortii este Dumnezeu. El este nepartinitor, apolitic (uraste si deconspira politica mincinoasa) si singurul in masura sa puna liniste si dreptate printre morti.
Reply With Quote
Vechi 14.12.2009, 11:46:30
camian372
Guest

Implicit Cine judeca????

Dumnezeu a avut o judecata personala cu acest popor ales al lui, iar aceasta judecata s-a reflectat in istorie prigoana impotriva celor care L-au rastignit pe Hristos. Cind Dumnezeu isi retrage harul nu ai alta sansa decit sa fii fugarit si de umbra ta.

Pe de alta parte cred ca in fata Lui Dumnezeu orice suflet are valoarea unui univers intreg. Deci pe cind se vor face procese ale celorlalte holocausturi si ucideri in masa??? Cele mai recente si cunoscute cel al Amer-Indienilor, al Japonezilor la Hiroshima si Nagasaki, al milioanelor de oameni ucisi de regimul ateu comunist?
Reply With Quote
Vechi 14.12.2009, 17:16:43
Evreulcelales's Avatar
Evreulcelales Evreulcelales is offline
Senior Member

Data înregistrării: 07.07.2009
Locație: Israel-Ierusalim
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de camian372 Vezi mesajul
Din pacate holocaustul evreilor este un subiect polititc la aceasta ora. A fost si este folosit si de comunisti, de capitalisti, de lumea "libera" de acum...iar aceasta politizare se intoarce ca un bumerang tot impotriva evreilor. Se spun numai bucati de adevar, se servesc bucati de date, se arata cu degetul si se uita voit...deci este politica aceasta judecata.
2 Intrebari:
Citi evrei a salvat de fapt Antonescu prin semnarea unor pasapoarte romanesti in alb pentru evreii fugitivi care erau exterminati in Germania? ( Fapt istoric contestat si nerecunoscut pentru ca nu este politic corect, iar Antonescu trbuie sa ramana criminal de razboi)
Citi evrei ar fi putut fi salvati daca USA nu ar fi refuzat refugierea peste ocean a evreilor amenintati in Europa? (fapt istoric despre care nu se discuta).

Eu cred ca singurul Judeator drept al mortii este Dumnezeu. El este nepartinitor, apolitic (uraste si deconspira politica mincinoasa) si singurul in masura sa puna liniste si dreptate printre morti.
Eu sper ca Dumnezeu te va judeca si pe tine pentru minciunile tale si ura ta contra evreilor care nu are nici o baza reala. Chestia cu Judecata si Rastignirea s-a controlat veritatea faptelor si insusi Papa penultimul a gasit de cuvinta sa se scuze in public in fata evreilor ca au asa suferit din cauza ca au fost facuti vinovati pe degeaba.
In timpul Rastignirii Evreii traiau intr-o tara cucerita de romani. Nu este deloc logic sa pretinzi ca evreii au fost lasati de romanii cuceritori ca sa judece si ei, romanii sa execute ordinele judecatorilor romani. Stiu ca si asta o sa-ti intre printr-o ureche si va iesi prin alta,si nimic nu o sa opreasca asta in capul tau.Pe tine,probabil ca te doare in fund aspectul religios si logic. ceace vrei tu este numai sa atati ura.
Vechi 14.12.2009, 17:52:52
andreicozia andreicozia is offline
Banned

Data înregistrării: 23.02.2009
Locație: Hristos, Budha, Mohamed, Krisna, iubire, pace
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Evreulcelales Vezi mesajul
In timpul Rastignirii Evreii traiau intr-o tara cucerita de romani. Nu este deloc logic sa pretinzi ca evreii au fost lasati de romanii cuceritori ca sa judece si ei, romanii sa execute ordinele judecatorilor romani. .
Absolut de acord. Romanii in cruzimea lor, aproape imposibil de imaginat, crucificau tot ce le statea IN CALE si nu dadeau socoteala de ABSOLUT NICI O DECIZIE, CHIAR SI DEFECTUOASA, este chiar hilar sa credem ca ei si-ar fi pierdut timpul cu cineva venit din pustie.... Oricine poate realiza ca mai ales nu se impiedicau ei in despotismul lor de un NIMENI, in ochii lor!, care tulbura PACEA IMPERIULUI cu tot felul de invataturi progresiste si anarhice.

Evreii in mare nu au nici o vina in omorirea Mintuitorului nostru. Poate doar citiva tradatori, care au susotit pe la colturi. Dar unde nu se intimpla acest lucru?

Last edited by andreicozia; 14.12.2009 at 18:01:01.
Reply With Quote
Vechi 18.06.2010, 11:08:50
vsovivi vsovivi is offline
Banned

Data înregistrării: 09.10.2008
Locație: Insectharul ortodox, în nepocăibilul pocăibil și pocăindu-se tainic.
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Andrei Cozia
Citat:
În prealabil postat de Evreulcelales
In timpul Rastignirii Evreii traiau intr-o tara cucerita de romani. Nu este deloc logic sa pretinzi ca evreii au fost lasati de romanii cuceritori ca sa judece si ei, romanii sa execute ordinele judecatorilor romani. .
Absolut de acord. Romanii in cruzimea lor, aproape imposibil de imaginat, crucificau tot ce le statea IN CALE si nu dadeau socoteala de ABSOLUT NICI O DECIZIE, CHIAR SI DEFECTUOASA, este chiar hilar sa credem ca ei si-ar fi pierdut timpul cu cineva venit din pustie.... Oricine poate realiza ca mai ales nu se impiedicau ei in despotismul lor de un NIMENI, in ochii lor!, care tulbura PACEA IMPERIULUI cu tot felul de invataturi progresiste si anarhice.

Evreii in mare nu au nici o vina in omorirea Mintuitorului nostru. Poate doar citiva tradatori, care au susotit pe la colturi. Dar unde nu se intimpla acest lucru?
Nu vă mai îmbătați cu beutura gLumii, că vă îmbătați degeaba cu zeamă de ploșnițe, adică cu wissky scoțian că doar se știe că mereu râde zgârciob de oală spartă... și râde fiindcă vede că-i curge ''bogăția'' de se risipește ''avuția''... și ce avuție poate să existe într-o oală spartă? Păi e acolo ceva ca o dorință nestăvilită de fum de țigară cu care să-și înnece amarul că are o sete ca o poftă nebună de a se simți el așa că e plin exact ca o sugativă... ce emite pe gaură rotocoale de fumuri oftate cu dor adânc.

Deci n-are sens să vă autoamăgiți din spirit de turmă învinovățită că doar Iisus a zis ''Iartă-i Doamne că nu știu ce fac'', și așa a zis și sfântul Ștefan și sfântul Iacov și alții... deci nu vă faceți probleme pentru asta... că ați fi fost voi complici la uciderea nevinovaților, la crima împotriva Lui Dumnezeu, la crima împotriva indienilor, aborigenilor, negrilor sau a martorilor ci faceți-vă probleme de ce oare acuzați pe soldatul Antonescu din motive false cum ar fi participarea la holocaust când el a avut și mamă evreică și soție evreică și a scos de la guvernare pe legionari și i-a scos în afara legii, căci până și mama sa s-a desolidarizat de numele Antonescu deoarece și-a luat înapoi numele de Cuppermann văzând ce face fiul ei vitreg suspus, pe care ea l-a crescut, că defapt doar eu l-am acuzat pe aici pe drept punându-mi întrebări, de faptul că nu a respectat pe regele Carol al II-lea care nu vroia să intre de partea nimănui în război. Deci de ce a acceptat Antonescu înscăunarea sa drept dictator făcută de către partidele politice ale momentului care au trădat tratatul cu Regele și Casa Regală și regimul Teocratic și Social Creștin? Păi de ce a acceptat funcția de dictator jignind Casa Regală și a acceptat să se lase păcălit ca să târască România în război? Și de ce apoi a intrat în război de partea celor care cu doar câțiva ani în urmă se luptase la Mărăști, Mărășești și Oituz unde el a organizat apărarea? De ce călcase în picioare și pe Mihai I și Casa Regală care a aflat din ziare că România a intrat în război și că a intrat de partea adversarilor propriilor săi părinți. Deci cum se face că România a intrat de partea naziștilor când se știe că Bucureștiul era socotit micul Paris și Românii aveau relații cu Anglia și cu Rusia și cu Grecia și cu Statele Unite... și mă rog frumos de ce nu a ascultat de regele Mihai nici măcar în ceasul al 12-lea fără 1 minut când ar fi trebuit să facă întoarcerea armelor și să accepte planul sovietic căci noi aveam interesul eliberării Ardealului de Nord căci Basarabia și Bucovina era promisă nouă de sovietici! Nu simțea el oare că venise momentul ca și furerul să aibă înfrângeri și nu doar victorii strălucite? Deci pentru ce n-a crezut de Mihai ca să asculte și să împlinească voința suverană a Lui Dumnezeu prin Unsul Său? Nu cumva era vorba de mândrie și trufie militară pentru răzbunarea și ofuscarea pe care o mai păstra în suflet căci fusese în ''mare'' conflict cu Carol al II-lea? Nu cumva credea prea mult în propriile socoteli și strategii dînd dovadă defapt de o frică absurdă și căutând o pace josnică cică pentru popor când poate era doar pentru a fi defapt în favoarea furerului văzut la vremea respectivă ca un fel de mesia? Dacă fără România nu ar fi câștigat aliații și se ajungea la război atomic? Nu de noi era considerat ca un mesia furerul ci de către engleji, de americani, de toată Europa... amăgită fiind ea cu faima blițcrickului și cu mândria patrihoților și eroismul tâlhăresc al naziștilor și fasciștilor și hortiștilor... căci practic ei au dus un război de jefuială și revizionism mincinos și cu asta își alimentau progresul și bunăstarea și belșugul din reichului al III-lea.

Iar întrebarea este, nu cumva evreii, jidovii, semiții, și ceilalți, vor poate, ca să acopere din interes mizeria asta amobinabilă făcută de soldatul Antonescu în cârdășie cu partidele politice masonice și legionare ce s-au vândut nazismului, să acopere înscenarea aia mediatică și forțarea ''democratică'' prin planuri ascunse și diabolice și prin populism mediatic, să acopere revoluția ''democratică'' dată împotriva regimului Teocratic al regelui Carol al II-lea și apoi împotriva Casei Regale căci au strigat prin toate gazetele și pe toate canalele despre Carol al II-lea mereu ''dictatorul'' deși el pusese primministru pe Iorga și pe Patriarh... și iată-i renegând ei apoi, împreună cu toți ''băieții ăștia buni'' veniți odată cu sovieticii în diviziile Tudor Vladimirescu sau Horia, Cloșca și Crișan, negând ei defapt filosemitismul lui Antonescu și prin asta scoțându-se din culpă ca să poată să acuze mai bine căci doar se știe că evreii au beneficiat de tratamente blânde și preferențiale în România ocupată de ''aliații'' naziști față de ce li s-a întâmplat în Ardealul de Nord ocupat de Hortiști sau în Polonia, Cehoslovacia, Franța, Germania, Austria, unde în secret erau jefuiți și băgați în lagăre de muncă forțată până la exterminare că doar cui să-i pese?

Deci e greu de priceput ''jocul'' politic și nimeni nu vrea să învinovățească aici pentru a scoate pe cineva țapi ispășitori... ci e vorba că fără Adevăr Iistoric nu ai cum să privești pe aproapele în ochi pentru pocăință dreaptă referitor la propria ta viață... pentru viitor... ăla din Ceruri, că doar nimeni nu cred că ar vrea să ajungă un mincinos ce trăiește minciuna ca să se mândrească și să se îngâmfe cu ea că iată... noi am fost cei mai vrednici, ba noi, ba noi... ba noi.

Last edited by vsovivi; 18.06.2010 at 15:55:18.
Reply With Quote
Vechi 19.06.2010, 10:27:07
88hharalambos 88hharalambos is offline
Member

Data înregistrării: 29.01.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de bmd Vezi mesajul
Israelul este singura tara care poate face orice. Si o sa faca in continuare pina la SFIRSIT! Care ca si mintuirea tot de la ei v-a venii!
mintuirea a venit ,nu ca va veni,adica Hristos a venit prin neamul lor ,dar asta nu-i indreptateste cu nimic sa faca tot ce fac,mai ales ca dupa ce ei nu l-au primit pe Hristos ei s-au instrainat de Dumnezeu
bravo vsovivi,ai zis bine!

Last edited by 88hharalambos; 19.06.2010 at 10:37:31.
Reply With Quote
Vechi 19.06.2010, 16:03:55
andreicozia andreicozia is offline
Banned

Data înregistrării: 23.02.2009
Locație: Hristos, Budha, Mohamed, Krisna, iubire, pace
Implicit

Citat:
În prealabil postat de 88hharalambos Vezi mesajul
mintuirea a venit ,nu ca va veni,adica Hristos a venit prin neamul lor ,dar asta nu-i indreptateste cu nimic sa faca tot ce fac,mai ales ca dupa ce ei nu l-au primit pe Hristos ei s-au instrainat de Dumnezeu
HHara., pentru tine mintuirea este o persoana?
Reply With Quote
Vechi 21.06.2010, 02:53:44
88hharalambos 88hharalambos is offline
Member

Data înregistrării: 29.01.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de andreicozia Vezi mesajul
HHara., pentru tine mintuirea este o persoana?
nu ,n-am spus asta ,ci pt ca a venit Hristos mintuirea a venit prin El,acolo mi-sa parut ca ''bmd'' lasa impresia ca de acum trebuie sa vina.
Reply With Quote
Vechi 21.06.2010, 09:04:12
vsovivi vsovivi is offline
Banned

Data înregistrării: 09.10.2008
Locație: Insectharul ortodox, în nepocăibilul pocăibil și pocăindu-se tainic.
Implicit

Citat:
În prealabil postat de 88hharalambos Vezi mesajul
Păi am zis bine că doar n-am zis de la mine ci de la Iistoria acestui neam atât de închinuit de toți, dar mai ales de către prooprii fii plini de tupeu și răutate în fel și chip căci ce ni s-a întâmplat în ultimi 62 de ani întrece cu mult toate răutățile tuturor imperiilor care ne-au batjocurit și furat neîncetat... de 2000 de ani, de când am primit pe Mesia, dar dacii și înainte erau un popor al Lui Dumnezeu Tatăl... dar abea după ce am primit pe Fiul și pe Duhul Sfânt am devenit cu adevărat un popor de creștini, un popor CERESC, dar dacă nu primim pe Cuvântul lui Dumnezeu, la nimic nu ne folosește căci vom sfârși ca lucifer cu toată ceata sa în mândrie și în întunericul cel mai dinafară... mergând ca o turmă de oi pământești în prăpastie, oi ce se aruncă exact ca porcii de pe stâncă în mare.

Dar în text am făcut o greșală, că am scris hortiști cu H mare, când trebuia să scriu hortiști că vine de la cuvântul horror.

Deci m-am corectat:
Nu vă mai îmbătați cu beutura gLumii, că vă îmbătați degeaba cu zeamă de ploșnițe, adică cu wissky scoțian că doar se știe că mereu râde zgârciob de oală spartă... și râde fiindcă vede că-i curge ''bogăția'' de se risipește ''avuția''... și ce avuție poate să existe într-o oală spartă? Păi e acolo ceva ca o dorință nestăvilită de fum de țigară cu care să-și înnece amarul că are o sete ca o poftă nebună de a se simți el așa că e plin exact ca o sugativă... ce emite pe gaură rotocoale de fumuri oftate cu dor adânc.

Deci n-are sens să vă autoamăgiți din spirit de turmă învinovățită că doar Iisus a zis ''Iartă-i Doamne că nu știu ce fac'', și așa a zis și sfântul Ștefan și sfântul Iacov și alții... deci nu vă faceți probleme pentru asta... că ați fi fost voi complici la uciderea nevinovaților, la crima împotriva Lui Dumnezeu, la crima împotriva indienilor, aborigenilor, negrilor sau a martorilor ci faceți-vă probleme de ce oare acuzați pe soldatul Antonescu din motive false cum ar fi participarea la holocaust când el a avut și mamă evreică și soție evreică și a scos de la guvernare pe legionari și i-a scos în afara legii, căci până și mama sa s-a desolidarizat de numele Antonescu deoarece și-a luat înapoi numele de Cuppermann văzând ce face fiul ei vitreg suspus, pe care ea l-a crescut, că defapt doar eu l-am acuzat pe aici pe drept punându-mi întrebări, de faptul că nu a respectat pe regele Carol al II-lea care nu vroia să intre de partea nimănui în război. Deci de ce a acceptat Antonescu înscăunarea sa drept dictator făcută de către partidele politice ale momentului care au trădat tratatul cu Regele și Casa Regală și regimul Teocratic și Social Creștin? Păi de ce a acceptat funcția de dictator jignind Casa Regală și a acceptat să se lase păcălit ca să târască România în război? Și de ce apoi a intrat în război de partea celor care cu doar câțiva ani în urmă se luptase la Mărăști, Mărășești și Oituz unde el a organizat apărarea? De ce călcase în picioare și pe Mihai I și Casa Regală care a aflat din ziare că România a intrat în război și că a intrat de partea adversarilor propriilor săi părinți. Deci cum se face că România a intrat de partea naziștilor când se știe că Bucureștiul era socotit micul Paris și Românii aveau relații cu Anglia și cu Rusia și cu Grecia și cu Statele Unite... și mă rog frumos de ce nu a ascultat de regele Mihai nici măcar în ceasul al 12-lea fără 1 minut când ar fi trebuit să facă întoarcerea armelor și să accepte planul sovietic căci noi aveam interesul eliberării Ardealului de Nord căci Basarabia și Bucovina era promisă nouă de sovietici! Nu simțea el oare că venise momentul ca și furerul să aibă înfrângeri și nu doar victorii strălucite? Deci pentru ce n-a crezut de Mihai ca să asculte și să împlinească voința suverană a Lui Dumnezeu prin Unsul Său? Nu cumva era vorba de mândrie și trufie militară pentru răzbunarea și ofuscarea pe care o mai păstra în suflet căci fusese în ''mare'' conflict cu Carol al II-lea? Nu cumva credea prea mult în propriile socoteli și strategii dînd dovadă defapt de o frică absurdă și căutând o pace josnică cică pentru popor când poate era doar pentru a fi defapt în favoarea furerului văzut la vremea respectivă ca un fel de mesia? Dacă fără România nu ar fi câștigat aliații și se ajungea la război atomic? Nu de noi era considerat ca un mesia furerul ci de către engleji, de americani, de toată Europa... amăgită fiind ea cu faima blițcrickului și cu mândria patrihoților și eroismul tâlhăresc al naziștilor și fasciștilor și hortiștilor... căci practic ei au dus un război de jefuială și revizionism mincinos și cu asta își alimentau progresul și bunăstarea și belșugul din reichului al III-lea.

Iar întrebarea este, nu cumva evreii, jidovii, semiții, și ceilalți, vor poate, ca să acopere din interes mizeria asta amobinabilă făcută de soldatul Antonescu în cârdășie cu partidele politice masonice și legionare ce s-au vândut nazismului, să acopere înscenarea aia mediatică și forțarea ''democratică'' prin planuri ascunse și diabolice și prin populism mediatic, să acopere revoluția ''democratică'' dată împotriva regimului Teocratic al regelui Carol al II-lea și apoi împotriva Casei Regale căci au strigat prin toate gazetele și pe toate canalele despre Carol al II-lea mereu ''dictatorul'' deși el pusese primministru pe Iorga și pe Patriarh... și iată-i renegând ei apoi, împreună cu toți ''băieții ăștia buni'' veniți odată cu sovieticii în diviziile Tudor Vladimirescu sau Horia, Cloșca și Crișan, negând ei defapt filosemitismul lui Antonescu și prin asta scoțându-se din culpă ca să poată să acuze mai bine căci doar se știe că evreii au beneficiat de tratamente blânde și preferențiale în România ocupată de ''aliații'' naziști față de ce li s-a întâmplat în Ardealul de Nord ocupat de hortiști sau în Polonia, Cehoslovacia, Franța, Germania, Austria, unde în secret erau jefuiți și băgați în lagăre de muncă forțată până la exterminare că doar cui să-i pese?

Deci e greu de priceput ''jocul'' politic și nimeni nu vrea să învinovățească aici pentru a scoate pe cineva țapi ispășitori... ci e vorba că fără Adevăr Iistoric nu ai cum să privești pe aproapele în ochi pentru pocăință dreaptă referitor la propria ta viață... pentru viitor... ăla din Ceruri, că doar nimeni nu cred că ar vrea să ajungă un mincinos ce trăiește minciuna ca să se mândrească și să se îngâmfe cu ea că iată... noi am fost cei mai vrednici, ba noi, ba noi... ba noi.

Last edited by vsovivi; 21.06.2010 at 09:14:08.
Reply With Quote
Vechi 27.06.2010, 23:08:01
Iubirea's Avatar
Iubirea Iubirea is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.06.2010
Locație: Bucuresti in C.I
Implicit

:)) Doamne ajuta vsovi, vad ca te-ai molipsit rau la postari interminabile...cu ceva timp in urma erai mai strict si la obiect :)) acum se pare ca e nevoie de mai multa explicatie :P
e bine, ne adaptam vremurilor :)
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Fiara bolșevică, Holocaustul roșu, Genocidul comunist doctor_faustus Generalitati 28 12.02.2013 09:39:16