![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu sunt sfant sa cuprind cu iubirea o lume intreaga ,desi ar trebui sa fim sfinti. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Te-am intrebat numai de ce. Sa inteleg ca raspunsul tau este: pentru ca asa este normal? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Esti prea incantat de ateismul tau ,Topcat.
Si nu e bine sa te lauzi ca esti ateu. Sotul meu are un coleg ateu la servici care il tot provoaca la discutii contradictorii ,dar sotul meu inchide discutia din start. Mi se pare o atitudine corecta. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Iar acest lucru se poate face cel mai bine asa cum a facut mama natura cind fiintele au inceput sa coopereze. Ea a facut-o pentru un scop orb: pur si simplu au supravietuit mai mult, indeajuns ca sa faca urmasi, cei care au cooperat. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Unui ateu ii face placere sa discute in contradictoriu, desigur pastrind o decenta. Are un atu in plus: e (mai) liber. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Binele pe care il propui tu este un bine de suprafata. Dicutiile in contradictoriu nu sunt bune cand sunt de dragul discutiilor. Iisus a spus in Apocalipsa :'Iata stau la inima ta si bat' El ne invita sa intram ,decizia e a fiecaruia. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
La ce ii ajuta ghepardului ca e cel mai tare? La ce i-ar ajuta sa fie de 4 ori mai tare decit e acum? Intr-o mica perioada de timp nu ar mai avea ce minca si ar disparea. Mama natura e dura pentru ca e oarba: mai intii construieste, transforma prin mutatii, apoi vede daca ceea ce a facut e viabil, daca trece testul selectiei naturale. Deocamdata un crestin nu poate sa isi explice de ce tine mai mult la familie si prieteni decit tine la bosimani, cum sa ma astept sa moara pentru mine? Vorbesc de practica, nu teorie. In practica dai mai multi bani la cersetorul din usa bisericii unde mergi zilnic decit la negrii ce mor pe capete in Africa, desi ar trebui sa iti pese la fel de mult. De ce? |
|
|||
|
|||
![]()
nu supravietuieste cel mai tare ci cel mai potrivit mediului in care traieste
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Crezi în semne? | metafora | Generalitati | 30 | 21.01.2012 13:37:39 |
Este mai tarziu decat crezi... | Rodica50 | Intrebari utilizatori | 3 | 16.10.2010 14:15:46 |
Sa vezi si sa nu crezi | Mara2009 | Nunta | 11 | 15.09.2009 09:34:10 |
De ce crezi in Dumnezeu ? | Tiberiu_Rusu | Generalitati | 145 | 04.05.2009 10:58:31 |
Evolutie sau involutie? | silverstar | Generalitati | 34 | 17.02.2007 22:09:45 |
|