![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Si de unde ai dedus ca Iov era mort? Dupa ce a adus jertfa a mai facut zece copii.
![]()
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
poate am inteles eu gresit,eram sigura ca era m..Oricum,despre viata dupa m. gasesti mai multe versete.Scrie clar ca mort fiind,dar cu duhul viu,a propovaduit in iad si multe altele.Invierea a fost a trupului.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu prea ai cu cine.Dar toate invataturile lor sunt "biblice". |
|
|||
|
|||
![]()
Nici o problemă, se mai întâmplă. Te încurajez să verifici personal în Scriptură tot ce ți se spune. De către ortodocși ori adventiști. Domnul să-ți ajute!
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu ești cuminte deloc. S-ar ca putea ca moșul să-ți ia darul...
|
|
||||
|
||||
![]()
Am citit Biblia si am ramas cu impresia ca era mort,nu mi-a zis nimeni.Iti dai seama ca n-ar zice preotii ceva neadevarat.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
În Scriptură însă poți avea încredere: e Cuvântul lui Dumnezeu! |
|
|||
|
|||
![]()
Cartea lui Iov e o carte tainica.Hai sa nu ne prefacem noi ca am inteles-o, in special puii de adventisti.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Vorbirea in limbi la penticostali... | lacrimi | Secte si culte | 2217 | 03.04.2012 13:35:20 |
Ce ziceti de calugarul care a trecut la penticostali? | Raul Ortodox | Secte si culte | 120 | 28.05.2011 01:21:11 |
Despre Penticostali, Baptisti, Adventisti | danyel | Secte si culte | 741 | 11.08.2010 21:37:50 |
|