|
|
||||
|
||||
Asta pentru cei ce se plang ca n-o sa aiba cu ce sa-si creasca copiii.
|
|||
|
|||
Citat:
ps. cand va spovediti, marturisiti cat judecati si va condamnati fratii? pt OAMENI suntem cu totii! |
|
|||
|
|||
Nu cred ca e cineva care n-ar putea sa-si creasca copii daca ar avea 100 de oi, 50 de capre, 70 de vaci, etc. Asta suna cam ca-n Vechiul Testament...
|
|
||||
|
||||
Era o ironie,dar cred ca ti.ai dat seama
|
|
|||
|
|||
Multi inainte! Si sa-și vada cat mai multi nepoti!
On-topic: rata natalitatii in Europa este de 1,5. Altfel spus, o familie are un copil, alta doi, si tot asa. Asta e media in Uniune. De ce nu fac europenii mai multi copii? E simplu: nu au bani. Păi daca ar avea cu ce sa-i creasca... ar face 5 per familie. Dar daca ioropenii sunt saraci... |
|
|||
|
|||
Just!
Citat:
|
|
|||
|
|||
Am mai postat acest link pe alt thread, dar mi se pare bun in aceasta discutie: cum se descurca o familie cu 6 copii si o singura sursa de venit (dar uneori nici aia). Bineinteles fara tv, fara telefoane mobile, fara pampers, dar cu gradina proprie si multa organizare.
http://theprudenthomemaker.com/aboutus.aspx |
|
|||
|
|||
Citat:
Asta nu inseamna ca trebuie sa fim iresponsabili, ci sa admitem ca Dumnezeu e infinit mai responsabil ca noi. Primim totul in viata aceasta din mana Lui. Iar daca El ne ofera copiii, nu se cuvine sa strambam din nas, sau sa ne gandim la modalitati prin care sa-L impiedicam sa ni-i daruiasca. Parca avem prea mare incredere in noi insine, in puterile noaste, si prea putina in Dumnezeu, uitand, din pacate, ca El ne ofera rezolvarea tuturor problemelor pe care le avem. |
|
||||
|
||||
Nu cateodata, ci de fiecare data!
|
||||
|
||||
Citat:
Iata ca se poate. si asa cred ca s-a raspuns la intrebare: oamenii nu mai fac copii din comoditate. e greu sa te trezesti noaptea de 3-4 ori ca unul vrea la baie, altuia ii e sete, altul a visat urat.E greu sa speli, sa calci, sa gatesti ptr 5 ,6,7 guri.E mult mai usor ptr 2-3. Femeia din montaj,Ioana cocea cate 10 paini la 2 zile. Oamenii cresteau animale, lucrau pamantul impreuna cu copiii lor.Toti munceau.de dimineata pana seara.dar statul pe scaun la calculator e normal sa dezvolte acest simt al comoditatii.De aceea nu mai facem copii. Drept ii ca acolo unde se hranesc 4 guri(2 parinti si 2 copii) una, doua guri in plus nu prea se simt.Iar hainele trec de la un copil la altul, dar la Pasti la Craciun e binevenit un schimb nou. Gradinita, la stat, costa in jur de 170 ron, program prelungit. Deci, aritmetic scotit...se poate.Dar conditia e asa cum zicea si Doamna Maria, sa creasca decent si fara mofturile parintilor(un tricou cu Hana Montana e cu 5-7 lei mai scump decat unul simplu).Sa fie invatati cu simplitateatea, cu bunul simt, nu sa fie imbracati conform ultimului trend.
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Care sunt conditiile pt a te calugari? | Ioanna | Generalitati | 135 | 23.10.2017 23:35:07 |
Gratia sfintitoare si gratiile actuale | Mihnea Dragomir | Biserica Romano-Catolica | 50 | 21.07.2013 21:41:59 |
Buletinele actuale au cip? | Marcel_Ionut | Generalitati | 215 | 07.11.2012 22:23:02 |
|