Citat:
În prealabil postat de andreicozia
Nu te ambala speranta, ca nu este adevarat. Va agitati cu toate ca niste gainuse speriate, chiar asa.
In nici un spital din SUA sau Canada nu-ti face nimeni nici un chiuretaj la 9 luni. Singurele exceptii sunt situatiile de urgenta cind se produc avorturi spontane, sau copilul este mort si nu poate fi eliminat ..cite explicatii vreti?..iar in rest, la sarcini de 3-4 luni, la fat sanatos si normal nu se mai face chiuretaj sub nici o forma, trebuie sa ai un motiv MEDICAL extrem de solid, cele de natura socio-economica nu tin , ..poate doar la clinici din acelea ilegale
Vorba lui ai2...Exista o limita a nivelului la care ne putem cobori cu explicatiile.
|
Netraind in SUA nu am stiut ce sa cred. Traind in Australia nu am auzit de asa ceva aici, dimpotriva aici avortul este ilegal in cateva state. Si in statele unde este legalizat, exista o limita de sarcina in care e voie sa se performeze sarcina, si numai un singur loc in statul respectiv performeaza avorturi ( si locul ala e bine ingradit cu gratii si security guard, pentru ca lumea este impotriva avorturilor).Ma-m mai linisit putin la ce ai spus tu cu privire la avorturi. De China stiam ( ca sa vorbit aici) din cauza ca ei nu au voie sa face mai mult de 1 copil pe familie, ei au cruditatea chiar sa omoare copilul dupa ce se naste. Am vazut o poza in revista TIMES in care arata cum un copil nou nascut mor zacea pe marginea drumului in timp ce lumea trecea pa langa el neafectata de imgine. Si scria ca asa imagine nu este ceva neobisnuit in China.Doamne fereste, ca este tare trist sa vezi si sa auzi asa nenorociri.Sper ca tari mai dezvoltate sant indeajuns de civilizate sa aiba o limita cu privire la avorturi.