![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Pai nu, cancerul se trateaza in biserici... la fel ca toate bolile.
![]() Eu cred ca ar trebui sa nu mai costruiasca biserici si acesti bani sa-i foloseasca pentru aparate medicale. |
|
||||
|
||||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Da, avem foarte putine spitale si multe din ele sunt pe cale de disparitie, dar asta nu inseamna ca avem prea multe biserici.
Spitalul se ocupa de anumite probleme, biserica de mai multe probleme. Un numar mai mic de biserici nu ar fi un castig pentru popor, dimpotriva, am avea parte de un popor mai bolnav. |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Interesant,
Pe tine nu te deranjeaza faptul ca unii din biserica privesc moartea ta in urma unei eventuale boli( ca nu o sa ramii tinara toata viata) ca fiind tot o forma de "vindecare". Pe tine nu te intereseaza sa supravietuiesti dupa sa zicem o gripa sau o pneumonie? Tie iti este de ajuns sa-ti citeasca cineva rugaciuni pe patul mortii?..dupa care sa ajungi "vindecat" intre patru scinduri? ..hmmm, curios punct de vedere...sau o arunci doar asa ca o pastila pentru a face senzatie pe forum. Last edited by andreicozia; 04.08.2010 at 15:27:27. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Last edited by gabriela8; 04.08.2010 at 16:09:57. |
|
||||
|
||||
![]()
Subscriu. Cred ca acest subiect ar trebui inchis, odata cu acest mesaj. Doamne ajuta!
|
|||
|
|||
![]()
scuze, se incheie incepand de acum.
|
|
|||
|
|||
![]()
O biserica la 1,200 de oameni, e FOARTE putin.
Nu are rost sa comparam cu numarul de spitale, o biserica e mult mai mica decat un spital, si lumea merge (sau ar trebui sa mearga) la biserica la fiecare slujba, pe cand la spital mergi doar cand ai o boala ceva. Bogdan. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Copiii din spitale | Adriana Cluj | Umanitare | 0 | 11.04.2012 08:30:57 |
Biserici din Romania cu moaste 1 | Bucurie | Moaste | 10 | 09.07.2011 00:21:12 |
taxele in biserica si in spitale | Mirela0110 | Generalitati | 53 | 18.02.2011 20:19:40 |
Biserici Ortodoxe si Biserici Schismatice | adelin | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 4 | 27.01.2010 22:34:48 |
Romania bunului simt ...sau ....Romania nesimtirii ! | elenavioletacocos | Generalitati | 22 | 22.11.2009 22:58:28 |
|