Citat:
În prealabil postat de haitchi
Cine sa considera fara pacat, sa dea cu piatra. Vad aici ca aproape toti sunteti sfinti in icoana, neprihaniti si gata de a da sfaturi ortodoxe, doar cu exemple de pe site-uri ortodoxe.
|
Nu am inteles de unde ai dedus ca ne consideram fara de pacat. La avatar este o icoana, dar de obicei daca vrei sa vezi poza cuiva de duci la profilul utilizatorului sa vezi ca nu aratam a sfinti. Cum ti-a mai spus cineva:voiaiai raspunsuri Yogine? Pe un forum ortodox nu le vei obtine. Nu inteleg de ce te superi cand cineva este de alta parere, Strigi mereu ca nu se aduc argumente dar si tu faci la fel. Ai primit multe de citit - acolo sunt argumentele noastre, fie ca le crezi fie ca nu.
Citat:
Te-as putea intreba la fel: de ce in tara asta e atata saracie in religie crestin ortodoxa? Sau sa inteleg ca tu "traiesti bine"?
|
Da, pot sa afirm cu tarie ca eu traiesc bine! Sunt de parere ca fericirea nu este legata de sanatate, bani sau altceva material, ci este o stare de spirit pe care o ai sau nu.
Citat:
Eu aici nu vorbesc despre religii, vorbesc despre stiinta. Daca o luam asa, fiecarui domeniu al vietii noastre ii putem asocia o parte religioasa, filozofica, etc.
|
Vorbesti despre stiinta pe un forum ortodox unde se discuta despre religie... Se poate si asta, dar daca vei citi ce ti-am dat o sa vezi ca si Yoga se pretinde stiinta si o sa vezi acolo si de ce nu este stiinta.
Citat:
M-am saturat pana peste cap de asemenea discutii. Sunteti mai rau ca la pocaiti. Sunteti "doctori" la sfaturi si parca vad in in viata voastra de zi cu zi, una va rugati si alta faceti. Tipic. Faceti si credeti ce va indeamna inima si credinta in Dumnezeu dar inainte de a deschide un subiect, informati-va de la surse adevarate care nu tin partea nimanui.
|
Nu suntem doctori, si ai dreptate una credem si alta facem, deci sutem la fel ca tine. Nu-ti garantam nimic, dar ceea ce stim ca a ajutat pe unii dintre noi iti recomandam si tie. Este la alegerea ta ce vei face mai departe. Toti am trecut mai intai prin cautarile pe care le faci si tu, acele surse numite de tine "adevarate" si am vazut ca de fapt isi tin partea lor. Fiecare medicina sau tehnica pretinde ca este cea mai buna. Subiectul l-ai deschis tu, si vorbesti cunoscand numai acea "tehnica" fara sa cunosti si parerile contra, deci tot fara info suficiente.
Cel mai bun medicament: lasa nervii la o parte, nu sutem aici sa ne contrazicem, citeste informatiile ce ti s-au dat scrise de oameni care au studiat subiectul si daca le crezi bine, daca le gasesti nefondate si aiurea... asta e!
Ma retrag daca nu vrei sa faci un minim efort si sa analizezi si alte parerei.
Toate cele bune iti doresc!