![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Va rog rugati-va pentru mine!starea mea nu e buna deloc.Ma rog si eu pentru toti.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Dumnezeu si Maica Domnului sa va insanatoseaca si sa va faca bine ,ma rog si eu pentru dumneavoastra am sa pun maine un acatist pentru sanatatea dumneavoastra nu va fie frica caci Dumnezeu o sa va faca bine si o sa va dea putere sa treceti peste acesasta cumpana din viata sa va dea Dumnezeu tarie si putere si multa sanatate Doamne ai grija de fratele nostru si iai durerea care il apasa fal bine si sanatos ,Dumnezeu sa va ajute si sa va insanatoseasca cat mai repede .
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dumnezeu sa-ti dea putere sa treci peste aceasta grea incercare.
|
|||
|
|||
![]()
Alin, te rugam NU dispera, trebuie sa crezi cu tarie ca te vei face bine !!
Fii sigur ca aici toti care citesc si afla despre problema ta nu vor ramane indiferenti. Sa-ti dea Domnul sanatate si tot ce-ti mai doresti. ![]() PS: maine ma duc sa-l vad pe Sfantul Nectarie, am sa il rog pentru tine, sa te faci bine. Doamne ajuta! Last edited by mirelat; 19.09.2010 at 07:38:48. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
te faci cat mai repede bine si sa-ti revina zambetul pe fata. Nu te lasa, ramai in credinta, ramai langa Cel ce a purtat toate suferintele noastre, Iisus Hristos, Domnul si Mantuitorul nostru. Har, smerenie si jertfa de sine.
Făcutu-ți-s-a ocara ca și lauda, paguba precum câștigul și străinul ca fratele? Cum nu înțelegeți că nu despre pâini v-am zis? Ci feriți-vă de aluatul fariseilor și al saducheilor! (Matei 16:11) Omul deține atâta Adevăr câtă Iubire dăruie. |
|
|||
|
|||
![]()
Dumnezeu sa va dea sanatate si putere ,am sa va trec in acatist la biserica asa cum multi crestini sunt alaturi de suferinta dumneavoastra ma alatur si eu cu mult drag sa inchi o rugaciune in sanatatea dumneavoastra ,Doamne ajuta-l pe fratele nostru Alin sa se insanatoseaca si sufleteste dar si trupeste amin.
|
|
|||
|
|||
![]()
Ascultam Parintele Arsenie Papacioc si mi-a ramas in inima acest cuvant:
"Sa stiti, Maica Domnului, nu se supara pentru pacatele noastre se supara ca nu-i cerem nimic niciodata!" Pr. Arsenie Papacioc Asta ma face sa indraznesc sa spun: Alin, fruntea sus! va fi bine pana la urma. Nu ne lasa Stapana.. ![]() Last edited by eduardd; 19.09.2010 at 15:30:49. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
aproape de noi! Doamne ajuta, Alin! Dumnezeu te iubeste prin orice suferinta iar tu nu deznadajdui ca sa poti lua cununa! ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Draga Alin, te-am trecut in pomelnic la Biserica mea si te pomenesc la rugaciune. Ai incredere in Dumnezeu! Suntem cu tine!Dumnezeu sa te ridice din suferinta, Maica Domnului sa-ti dea ajutor!
Cel ce crede, se teme; cel ce se teme, se smereste; cel ce se smereste, se îmblânzeste; cel blând, pazeste poruncile; cel ce pazeste poruncile se lumineaza; cel luminat se împartaseste de tainele Cuvântului dumnezeiesc. (Sfântul Maxim Marturisitorul) |
|
||||
|
||||
![]()
"Cantand Pronia Ta cea iubitoare de oameni, Te slavim pe Tine toti, Treime fara de inceput; credem intru unul Dumnezeu Tatal si Dumnezeu Fiul si Dumnezeu Duhul Sfant; ca pe altul afara de Tine Dumnezeu nu stim, catre Tine cadem si Tie ne rugam, zicand:
Sfant, Sfant, Sfant esti Doamne Dumnezeul nostru, da-i ajutor lui ALIN,ca sa nu ne teama de nici un rau,si spre apararea vietii lui, spre a nu se infricosa de nici un vrajmas; Sfant esti Doamne Dumnezeul nostru, Cel ce mantuiesti pe pacatosii cei ce se pocaiesc;deci mantuieste-l si pe ALIN; Sfant esti Doamne Dumnezeul nostru, Cel ce inmultesti mila Ta tuturor, inmulteste-o si asupra lui ALIN, si il miluieste pe el, ca neputincios este; Sfant esti Doamne Dumnezeul nostru, prelungeste lui ALIN vremea vietii spre a se pocai, si nu il osandi pe el spre taiere ca pe smochinul cel neroditor; Sfant esti Doamne Dumnezeul nostru, izbaveste-l pe ALIN de ispitele ce il impresoara: de lume, de trup, si de diavol, si il intareste pe ALIN in credinta si dragostea cea catre Tine; Sfant esti Doamne Dumnezeul nostru, invredniceste-l si pe ALIN a Te vedea fata catre fata si a intra in camara cea luminoasa la nunta Mielului; Sfant, Sfant, Sfant esti Doamne Dumnezeul nostru, miluieste-l pe ALIN, zidirea Ta cea cazuta, pentru numele Tau cel Sfant!" AMIN |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
rugaminte | anaid37 | Rugaciuni | 8 | 21.07.2012 13:35:17 |
Rugaminte la dvs. | MariusPetre | Generalitati | 14 | 16.09.2010 15:36:45 |
rugaminte | brindusa | Teologie si Stiinta | 0 | 06.01.2010 21:06:52 |
Rugaminte | Tia | Rugaciuni | 9 | 04.12.2009 14:53:49 |
Rugaminte | eduardd | Slujba inmormantarii | 5 | 12.10.2009 22:52:03 |
|