![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Arsenie Papacioc ( 1914 – 2011) „ Pai sunt impotriva ecumenismului! ...Pe viata si pe moarte impotriva! Ce ecumenism? Ce parere aveti despre secte si biserica catolica? Sunt anatematizati, asta este! Nu le garantam mantuirea, nu putem! Si Sfintii Parinti, Sinoade intregi, considera ca acestea sunt erezii! Si o erezie anatematizata nu putem sa consideram ca este o mantuire! „ |
|
|||
|
|||
![]()
Asa e.
"Nașterea ta, de Dumnezeu Născătoare Fecioară, bucurie a vestit la toată lumea; că din tine a răsărit Soarele dreptății, Hristos Dumnezeul nostru! Și dezlegând blestemul, a dat binecuvântare, și stricând moartea, ne-a dăruit nouă viața veșnică." |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
De cate ori m-a ajutat! Totdeauna a randuit lucrurile, mai bine de atat nu se putea! Iar cand am mers sa-i multumesc, indatorata, nepriceputa si sovaielnica, Maicuta mi-a mai facut un dar! Si ce dar! Slava tie Maicuta noastra! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Post binecuvantat ![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cel mai socant exemplu, nu stiu ce alt cuvant sa folosesc, este atunci cand mergeam pe strada suparata-putin spus, nu vedeam pe unde merg-dupa ce am reusit sa supar un personaj important, cu multa putere si influenta. N-am facut 50 de metri si Dumnezeu mi-a aratat ajutorul! Tot acolo am povestit. Nici azi nu inteleg pe deplin cum de s-au randuit atat de bine lucrurile! Atata pot sa zic: toate s-au randuit. Nimeni n-ar fi putut mai bine de atat. Maicuta, ajutatoarea celor necajiti, a randuit tot! Post binecuvantat si tie Cristi! |
|
||||
|
||||
![]()
Multumim si dam Slava Bunului Dumnezeu , pentru ca am trecut cu bine aceste zile de Post , si sa preamarim pe Preaiubita Lui Maica , Preasfanta Fecioara Nascatoare de Dumnezeu .
" Ca sa te marim / Se cuvine , Nascatoare , Doamna / Ca prin ale tale rugi sa ne acoperim ? Pentru adormirea ta cea sfanta acum . / Toti cei credinciosi / Ai curatei Maice Fecioare / Adormirea-ti cantand , zicem : bucura-te , / Solitoarea noastra calda-a tuturor ; / Primeste-acum / De petrece cantari , Fecioara , / Maica a tot Imparatului Dumnezeu / Si trimite pace credinciosilor . . . "
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Oricum , cea mai frumoasa icoana din casa omului , este Preasfanta Fecioara cu Pruncul . Este fara de asemanare !
|
||||
|
||||
![]() Citat:
PreaSfanta Nascatoare de Dumnezeu, miluieste-ne pe noi! |
|
||||
|
||||
![]()
Parintele Papacioc despre Maica Domnului:
http://www.youtube.com/watch?v=6Rv14urzfEQ
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
cu ajutorul nostru, un copil ar putea sa-si implineasca un vis | N.Priceputu | Umanitare | 60 | 29.10.2016 00:53:16 |
Drumul Crucii, Calea Pocaintei, nevointele duhovnicesti. | alexmatei | Spiritualitatea ortodoxa | 0 | 16.03.2012 20:22:04 |
Si ei au nevoie de ajutorul nostru.... | silvia55 | Umanitare | 0 | 08.09.2011 00:30:10 |
Un copil curajos are nevoie de ajutorul nostru | E_my | Umanitare | 27 | 05.01.2011 20:54:54 |
un preot are nevoie de ajutorul nostru | cristy | Umanitare | 3 | 15.10.2009 11:36:32 |
|