Citat:
În prealabil postat de Traditie1
Era vorba de respectul formal față de credința celor pe al cărui forum ai intrat. Popi e o denumire lipsită de respect. Nu-ți trebuie multă mintă ca să înțelegi asta.
|
Popi e o denumire din popor. Ce vina am au ca popii nu sunt respectati de credinciosi? Ti-am mai spus si-ti repet pana intelegi. Era o alegere fonetica.
Citat:
Iar treaba cu respectul se câștigă e o prostie din folclorul de cartier. Nu dă nimeni doi bani pe ce respecți tu, lumea s-a convins că ești un golănaș fără cultură, fără bun simț și cu câteva idei stupide repetate la infinit.
|
Nu cred ca esti atent la ce postezi. Tocmai ai dat doi bani (de fapt ai tastat nitel) pe ce respect eu. Chiar tu, desi spui ca nimeni.
Citat:
Când ai idei fixe vezi lucrurile deformat. Nu postările mele erau aberante, problema era la tine. Și cum ți-am spus, nu pretind respect față de mine ci doar comportament politicos. Asta dacă vrei să purtăm un dialog. Carențele tale intelectuale și de educație te privesc. Ce pot să-ți zic e că un om cu coloană vertebrală, care are caracter, arată politețe când intră într-o casă străină. Așa aș face și eu dacă aș intra pe forumul ateilor, chit că mă adresez unor obsedați sexual cu limbaj vulgar.
|
Spuneam ca ai avut postari aberante dpdv stiintific si ai avut. Amenintari ai postat chiar in acest mesaj. Sa ti le arat eu sau le identifici singur? Daca ai dificultati, imagineaza-ti ca mesajul tau e scris de un ateu le adresa unui crestin. Jigniri ai ai postat chiar in acest mesaj. Sa ti le arat eu sau le identifici singur? Daca ai dificultati, imagineaza-ti ca mesajul tau e scris de un ateu le adresa unui crestin. (Ti-am zis ca-ti repet pana intelegi)
Cateva mesaje mai sus ai pretins respect, acum spui ca nu. Cu toate astea cica eu am idei fixe si vad lucrurile deformat, Incredibil cat de bine ti se potrivesc chiar tie afirmatiile pe care le faci.
Citat:
Conformează-te unui schimb de idei civilizat, altfel vei primi report la fiecare abatere. Ceea ce faci tu prin astfel de exprimări sunt provocări, trolling, nu schimb de idei. Și totodată o formă de delir verbal. Inorog măcar exprima niște idei, e drept că în mod cam dur.
|
Eu totusi n-am sa te parasc la admin pentru abaterile tale. Vezi mai sus ce am scris, n-are rost sa repet. Sper!
Citat:
În concluzie, caută să ai o contribuție constructivă la acest forum și încearcă să pricepi că intervențiile tale sunt la un nivel de grădiniță de cele mai multe ori, motiv pentru care nici nu prea te mai bagă lumea în seamă.
|
Iti multumesc ca nu ma lasi sa vorbesc singur. Esti cel mai de treaba crestin de pe forum!
Totusi, daca dupa tine, a purta un dialog civilizat se bazeaza pe logica "trebuie sa crezi in Dumnezeu, impotriva oricarei evidente" (da stiu e un citat vechi de cateva zile), atunci cu siguranta nu vom putea avea un dialog civilizat in acest sens.