![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
În ce privință? Că văd că n-ai citat partea în care eu le dădeam bila neagră, deci trebuie să fie vorba despre altceva.
|
|
|||
|
|||
![]()
Îmi cer iertare, n-am văzut postarea cu bila neagră, asta am spus-o de la mine. În privința consumării de sânge.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Oricum, din câte știu eu, francezii sunt cei care preferă carnea mai crudă și făcută în sânge. Iar românii au gusturi total opuse, carnea trebuie să fie bine gătită și uscată (sau cu sos, dar nu sânge). |
|
|||
|
|||
![]()
"Ci să le scriem să se ferească de întinările idolilor și de desfrâu și de (animale) sugrumate și de sânge." (Fapte 15,20)
"Cât despre păgânii care au crezut, noi le-am trimis o scrisoare, hotărându-le să se ferească de ceea ce este jertfit idolilor și de sânge și de (animal) sugrumat și de desfrâu." (Fapte 21,25) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar când am întrebat ce legătură are sângele cu citatul, mă refeream la acest citat Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
da, scrie, in Fapte, insa numai cu o singura ocazie.
|
|
|||
|
|||
![]()
Cu plăcere.
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
De fapt sunt două ocazii (în două capitole diferite) și ambele se referă la o hotărâre a Sinodului. Eu știam că ortodocșii respectă hotărârile sinoadelor.
Am însă o nelămurire: de unde extrageți principiul acesta că dacă o poruncă apare doar o singură dată, nu trebuie respectată? |
|
|||
|
|||
![]()
Când a spus Tradiția să mâncăm sânge?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
de ce scrii cu rautate? cine a spus ce zici tu mai sus? |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Hiper si super marketurile instrumentele Satanei de omorat sufletul si trupul | mihailt | Generalitati | 26 | 13.03.2010 23:01:16 |
A omori sau a fii omorat ? | elenavioletacocos | Generalitati | 3 | 09.10.2009 15:48:08 |
De ce a fost omorat Cain? | Iustin | Din Vechiul Testament | 14 | 12.01.2009 20:41:20 |
|