![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Slava lui Dumnezeu ca nu ne dau pace... caci daca le'am uita, atat de mari ar fi sansele sa le repetam. Pacatele ce te chinuie iti pot aprinde ravna spre a nu le mai face niciodata. Cat despre casatorie... pocainta fata de pacatele trupesti poate ajuta foarte mult in a pastra o randuiala duhovniceasca. Durerea pentru o cadere naste adesea ura pe acel duh necurat care il ingenuncheaza pe om. Parintele Nicolae Tanase spunea uneori ca nu trebuie sa dam prietenului/prietenei toate detaliile trupesti despre trecutul nostru. Acum... in cazul unei viitoare preotese, datele se schimba... dupa cate stiu eu. Traieste cat mai autentic viata bisericeasca si duhovniceasca... iar restul vor veni. Ingrijeste'te de cele ale lui Dumnezeu si Domnul se va ingriji de cele ale tale. (Sfantul Ioan Gura de Aur) Nu cauta casatoria cu orice pret... caci poate deveni obsesie. Ai rabdare cu tine. Post, rugaciune de mai multe ori in zi, imbracaminte crestina, aghiasma si anafura in fiecare dimineata. Spovedanie, poate si Impartasanie, Maslu, Sfanta Liturghie... si restul vor veni... la vreme, daca sunt spre mantuire.
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Pacatele straine | Mihnea Dragomir | Biserica Romano-Catolica | 20 | 10.01.2013 12:04:33 |
PACATELE SUBTILE ALE SEC XXI | cozia | Generalitati | 43 | 20.10.2009 20:08:14 |
Pacatele de la volan | luchian | Generalitati | 26 | 01.10.2009 22:41:19 |
PACATELE | ancah | Pocainta | 24 | 24.09.2008 14:04:20 |
Pacatele nespovedite | cod_gabriel | Impartasania (Taina Euharistiei) | 11 | 03.10.2007 21:48:33 |
|