![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Te iubesc atat de mult incat nu mai vad,nu mai aud,nu mai mor!
|
||||
|
||||
![]()
Fata l-a intrebat pe iubitul ei: "Iti plac?" El i-a raspuns: "Nu!" Atunci ea l-a intrebat: "Ma gasesti draguta?" El i-a raspuns: "Nu!" Ea l-a intrebat din nou: "Ma aflu in inima ta?" El i-a raspuns: "Nu!" Pentru ultima data ea l-a intrebat: "Daca plec, vei plange dupa mine?" El a raspuns: "Nu!" Ea a plecat trista... Atunci el a prins-o de mana spunindu-i: "Eu nu te plac,eu te iubesc! Nu te gasesc draguta,te gasesc minunata! Tu nu esti in inima mea,tu esti insasi inima mea! Eu nu voi plange dupa tine daca pleci, eu voi muri fara tine!"
|
|||
|
|||
![]()
Aici s-ar potrivi perfect creatiile lui Eminescu:
Atat de frageda:http://www.youtube.com/watch?v=-OQW7...eature=related Luceafarul:http://www.youtube.com/watch?v=1ti8B...FD210DE0EC7984 |
|
|||
|
|||
![]()
Cred ca merge si "Sara pe deal". La Eminescu iubirea de cea draga e atit de frumos completata de iubirea care se revarsa din creatia Lui Dumnezeu, chiar intr-un loc pierdut de lume, intr-un sat agrar.
http://www.youtube.com/watch?v=dVxnV...yer_detailpage |
|
|||
|
|||
![]()
O, dulce înger blând,
Cu ochi uimiți de mari, La ce mai reapari Să-ngreui al meu gând? Părea că te-am uitat, Că n-oi mai auzi Că-mi amintești vo zi Din viața mea de sat! Mai poți să-ți amintești Cum noi îmblam disculți Și tu steteai s-asculți Duioasele-mi povești? Spuneam cum au îmblat Frumos fecior de crai În lume nouă ai Iubita de-au aflat! Ca și când te-ai mira, Tu ochii mari făceai, Deși mă pricepeai C-o spun în pilda ta; Ș-apoi când te rugam Să-mi spui de mă iubești Prindeai ca să șoptești Cu buzele abia! Și-mi răspundeai cu dor: ,,Tu nu mă vei căta, În veci rămân a ta Căci drag îmi ești de mor…” Uitași al tău cuvânt: Nu m-ai chemat să viu Alăturea-n sicriu, La stânga ta-n mormânt! Dar azi, când se părea Că-n veci eu te-am uitat, Tu iar te-ai arătat Ca-n tinerețea mea; Suflarea ta ușor Zburat-au răcorind Și reîntinerind Întâiul meu amor. Mai tare să-mi vorbești: * De mine ce te temi? * S-aud cum lin mă chemi Acolo unde ești! Curând, curând și eu Îmi pare c-oi pleca Pe dulce urma ta, Iubit copilul meu! |
|
|||
|
|||
![]()
As vrea sa va spun si eu in gand....
dragostea este pentru adolescenti....Daca ne-am maturizat ,trebuie sa ne indreptam toate puterile noastre catre Dumnezeu,sa cautam dragostea lui Dumnezeu....De la eros sa trecem la agape.... |
|
|||
|
|||
![]()
Consider ca rugaciunea pentru sot/sotie este tot o declaratie de dragoste. O declaratie de dragoste ce implora mila lui Dumnezeu pentru fericirea si sanatatea celui/celei pe care il/o iubim. Prin urmare cred ca rugaciunea pentru persoana iubita este cea mai eficienta declaratie de dragoste. Daca nu-L implicam cumva si pe Dumnezeu, s-ar putea sa Se supere pe noi si sa ne intoarca spatele!
Nu neg importanta cuvintelor frumoase, dar dragostea adevarata presupune mai mult. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
N-am cui să-i fac declarație
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Camy_d, nu-i stres
![]() Tu concentreaza-te pe scoala. PS: Un baiat ar trebui sa-ti faca declaratie, doar nu incepi tu?!:)) Last edited by o nestiutoare_; 26.02.2011 at 22:21:09. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
nu am noroc in dragoste! | ronaldo | Intrebari utilizatori | 19 | 14.08.2011 00:05:44 |
Declaratii socante ale franmasonilor evrei | sunsray | Secte si culte | 6 | 06.04.2011 21:16:04 |
Adevarata dragoste | Rodica50 | Intrebari utilizatori | 10 | 10.10.2010 09:11:25 |
cu dragoste si prietenie | catalin_ | Secte si culte | 20 | 21.05.2010 15:13:33 |
despre dragoste... | paraschevaiasi | Generalitati | 29 | 10.03.2008 11:33:41 |
|