![]() |
![]() |
|
|
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]()
Jeffrey Frank este mormon! economia Romaniei este distrusa de un mormon.
|
|
||||
|
||||
![]()
nu prietene. Economia tarii ne-am distrus-o noi singuri, mai bine spus politicienii nostrii au distrus-o. Doamne ajuta!
|
|
|||
|
|||
![]()
de ce au distrus-o , v-ati intrebat vreodata? pentru ca asa li s-a dictat din Occident !
|
|
||||
|
||||
![]()
nu neg lucrul acesta, dar decizia finala ne-a apartinut. Doar puteam sa ne impotrivim strainilor, dar nu am facut-o din pacate. Doamne ajuta!
|
|
|||
|
|||
![]()
sa nu mai acordam credit politicii! orice partid politic este dominat de interese care nu apartin statului suveran !
|
|
||||
|
||||
![]()
Intr-adevar,de vina suntem noi,oamenii de rand,pentru ca stam si inghitim tot! De clasa politica nu vad de ce sa ne plangem,doar noi i-am ales. In 2000 in loc sa-l voteze lumea (adica majoritatea) pe Vadim,l-au pus la loc pe Iliescu! Pot spune ca ne-am meritat soarta! Mai rau oricum nu putea fi nici daca ar fi fost pus Becali in locul nenorocitului aceluia!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Vadim??? fostul general de securitate si poetul de curte al lui Ceausescu? acel om violent care minte intruna? |
|
|||
|
|||
![]()
DE CE BASESCU SE CHISHA PE ROMANI!
Ce vor mormonii de la FMI mana in mana cu baietii autohtoni? Liberalizarea preturilor LA ENERGIE SI GAZE. DEREGLEMNTAREA-pe romaneste sa puna ce pret vor ei, sa mareasca cand vor gazele si energia. De asta vrea Basescu sa vanda ROMGAZ, hidroelectrica si Complexul Energetic Oltenia. Sa puna mana pe rezerve cum a pus mana Austria pe PETROLUL ROMANILOR SI MARESC CAND VOR EI PRETUL. Si nimeni nu le face nimic. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
@hydro,la ce management prost a avut Hidroelectrica... scuza-ma,isi merita soarta! La fel ca si CFR-ul! Daca vor mari pretul sau nu,privatii cel putin vor mentine hidrocentralele,dar asa nu mai au mult si risca sa se darame,lacurile de acumulare sa dispara etc. Chiar,ai vazut vreodata un lac de acumulare secat? Ce parere ai?? Last edited by Raoul; 10.02.2012 at 00:18:57. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cand Bruxelles va arata ca Dresda in primavara lui 1945, sau ca Moscova dupa retragerea Marii Armate, atunci o sa avem si noi liniste, popoarele mici si balcanice, si dupa teoria unui presedinte cu voce draceasca, "lenese": nu ne va mai dicta cineva cum sa traim. Macar pentru un timp. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Patriarhul Daniel: Romanii cu nume de sfinti vor plati o taxa pentru a le folosi | myself00 | Generalitati | 47 | 18.02.2024 19:20:35 |
Chestionar: Cine s-a rugat ca Hidroelectica si Romgaz sa ramana romanilor? | spre_rasarit | Generalitati | 6 | 11.02.2012 15:20:43 |
Biserica, Statul și bogăția | sevghenie | Stiri, actualitati, anunturi | 0 | 31.03.2011 22:39:05 |
Minastirea Sretensk in colaborare cu Statul | andreicozia | Despre Biserica Ortodoxa in general | 0 | 15.07.2009 00:21:17 |
Consultari cetatenesti europene | tot-Laurentiu | Stiri, actualitati, anunturi | 0 | 19.02.2009 01:09:12 |
|