![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Foarte buna cartea. Am citit-o pe nerasuflate. Ca de altfel toate operele lui Dostoievski.:)
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
P.S.: imi cer scuze daca measajul este off-topic. |
|
|||
|
|||
![]()
Bineinteles ca nu, doar daca nu-mi mai dau seama ce fac. Chiar se spune ca la sfintirea apei se ia apa curata. Si se mai spune ca sa nu lasam busuioc in ea ca se strica. Cu atat mai mult la apa amestecata cu cea sfintita. Asa punem si benzina si se transforma in apa. :)
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
pai daca se ia apa curata, care mai e minunea? |
|
|||
|
|||
![]()
Tine tu o sticla cu apa in caldura asta de vara intr-o camera si vezi cat rezista.
|
|
|||
|
|||
![]()
A spus "apa curata". Apa curata rezista foarte bine si foarte mult.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
margem la ce biserica/manastire vrei. inainte de slujba de sfintire a apei, eu iau un bidon de apa din acelasi loc ca cel folosit pentru sfintirea apei. iar tu iei apa sfintita dupa slujba. sigilam bidoanele si ne reintalnim cand vrei tu. dupa 1 an, 2 sau 10. daca apa mea este stricata iar a ta buna, voi declara pe loc, cat ma vor tine plamanii ca este o minune. dar daca apa din ambele bidoane este identica, tu ce vei zice? |
|
|||
|
|||
![]()
Curata, adica nu verzui cu moluste in ea.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
De asemenea, trebuie sa existe certitudinea ca nici in apa sfintita nici in cealalta mostra nu s-a adaugat nimic, nici un agent. Imi pare rau, dar nu merge asa: tu sa ma crezi pe cuvant si mai vedem.... Stiinta de aia e stiinta, pentru ca se face in anumite conditii... Aveti curajul, domnule Catalin ? Will you put your money where your mouth is ? |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
despre aghiasma | DanielaVoica | Calugarul | 23 | 16.01.2013 15:08:32 |
Aghiasma | larisa maria | Generalitati | 16 | 08.01.2011 09:13:41 |
AGHIASMA (Sfintirea apei) | pui | Preotul | 23 | 22.01.2009 17:50:35 |
experiment... | Cristi007 | Pocainta | 9 | 04.01.2009 13:59:35 |
experiment "religios" | oni91 | Teologie si Stiinta | 10 | 22.01.2008 21:26:01 |
|