![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Kronos ti se scurge clepsidra aia si tu tot nu vrei sa intelegi ca a crede inseamna a crede...
Hristos nu S-a inaltat in cosmos pentru ca nu S-a inaltat tot in lumea asta vazuta, S-a dus in cea nevazuta, cea vesnica, imateriala, desavarsita, care nu este ca asta limitata si stricacioasa... S-a inaltat la cer si un nor L-a acoperit ca sa nu faca hocus pocus ca magicienii si sa iasa fum... Dumnezeu are o finete, o gingasie cand face lucrurile, nu stiu daca ai observat asta, uita-te la flori, uita-te la frumusetile lumii asteia cat de frumos sunt toate aranjate si migaloase... daca nu crezi in vesnicie si in lumea nevazuta nu te mai chinui sa intelegi Inaltarea... daca nu crezi in Dumnezeu care a facut toata lumea asta vazuta, care a facut ochi din lut, nu vei putea crede in ovulul nefecundat... pfff, cata bataie de cap! |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Te-ai gandit ca intelepciunea omului difera mult de Intelepciunea lui Dumnezeu? Nu e usor sa crezi ca Iisus Hristos este Dumnezeu Fiul, Care S-a intrupat de la Duhul Sfant si Maria Fecioara. Dumnezeu ne cunoaste limitarile. Cand va fi necesar sa intelegi, iti va da Dumnezeu capacitatea de a intelelge. |
|
|
|||
|
|||
|
Desigur ca daca alege cineva sa fie ateu nu e ceva laudabil din punctul de vedere al unui credincios. Eu i-am adresat lui "guru" un mesaj, ca am observat ca s-ar putea ca si din cauza asta sa aiba probleme de credinta.
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Asta e, se intampla. Nu iti place in mod special, ce vrei sa iti facem noi? Daca asa ai pace si asa iti place, e bine, daca nu iti place asa, si vrei sa fii crestin, incearca ca nu e greu. Daca nu poti, cum vrei sa putem noi pentru tine?
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Crestinismul practic | andravenache | Morala Crestina | 11 | 12.09.2012 03:36:02 |
| Crestinismul lui Eminescu | Daniel777 | Biserica Ortodoxa Romana | 29 | 30.01.2010 16:38:33 |
| Am respins Crestinismul | Razvan_Mihai | Generalitati | 41 | 29.12.2009 15:42:59 |
| Crestinismul si animalele | cod_gabriel | Generalitati | 6 | 01.10.2007 01:26:09 |
|
|