![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
si cunoasterea lui Dumnezeu (...)
poporul Meu piere din lipsa de cunostiinta |
|
||||
|
||||
![]()
Buna seara,nu cred ca am citit intamplator intrebarea dvs. Cand veti ajunge in centru in Bucuresti va dau punct de reper magazinul Unirea, mergand inainte(nu inspre universitate)la a 2 intersectie faceti stanga pe linia de tranvai,veti vedea in2 min pasajul marasesti,pana in pasaj ,manastirea se afla pe partea stanga.De cateva zile ma rog Sfantului Nectarie pentru fiul meu Robert Stefan,v-as ruga daca vret sa-l pomeniti in pomelnic,BUNUL DUMNEZEU SI SFANTUL NECTARIE sa va ajute sa ajungeti cu bine.Iertatimi indrazneala. DOAMNE AJUTA!
|
||||
|
||||
![]()
Te rog sa ne ierti ,<< MARIA TA >>
|
|||
|
|||
![]()
De cand avem cu totii telefoane mobile, pe care le folosim asiduu, povestind toate detaliile vietii noastre, impresii si ganduri intime, nu cred ca mai e nevoie de turnatori, caci cei mai buni turnatori ne suntem chiar noi.
|
|
|||
|
|||
![]()
puneti-va in genunchi.
|
|
||||
|
||||
![]()
O sa cerem aprobarea Adminului , care TE va pune cat de curand in "pozitia " dorita !
![]()
|
|||
|
|||
![]()
ce e cu intepaturile astea prietene? :)
|
|
||||
|
||||
![]()
Chiar nu sunt intepaturi , precum matale , care ne-ai spus sa ingenunchiem in fata ta !
Bine ai venit , si pace tie !
|
|||
|
|||
![]()
scuza-ma daca am continuat in cinismul tau.. acum pe bune de ce ai lansat o serie de intepaturi pe majoritatea subiectelor unde am postat?ce e cu frustrarile astea?
|
|
||||
|
||||
![]()
Multe e , dar nu sunt , decat in imaginatia noastra !
![]() Posteaza cat doresti , dar cu BUN SIMT ! ![]()