![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu stiam eu prea multe despre ale credintei, dar ceea ce am remarcat la un numar extrem de mare de persoane de acolo, care erau mai duse pe la biserica, era faptul ca vorbeau mai mult de farmece decat de cele sfinte. Unele dintre ele aveam senzatia ca trec pe la biserica de frica farmecelor, si mai putin din evlavie, dragoste de Dumnezeu, dorinta de a apropiere de Dumnezeu, dadeau pomelnice si acatiste din care nu lipsea niciodata capitolul "farmece". Si sfaturile pe care mi le dadeau mi s-au parut ciudate. Toate legate intr-un fel sau altul tot cu "farmece"; mama mea zicea doar: roaga-te. Mi s-a parut foarte ciudat, chair daca eram tare nestiutoare, aici acasa nu prea auzisem de lucrurile astea, iar pe mama mea, sau cunoscutii nostri de la tara (unde credinta era mai vie, si fara frica celor de la oras de afi vazuti ca intra in biserici) nu i-am auzit pomenind de atatea farmece. |
|
|||
|
|||
![]()
Nici eu nu am auzit de farmece ani buni ,mai ales ca nu am fost o credincioasa practicanta ,mergeam la biserica la evenimente.
Totusi ele exista si se practica deoarece e putina credinta si diavolul vrea sa aduca la el pe cati mai multi in acesti ani. E suficient sa vedem cate vrajitoare isi fac reclama prin diverse moduri. Bineinteles ca nu trebuie sa le dam importanta dar nici sa negam existenta lor ,pentru ca daca exista diavol exista si farmece. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ce bine m-am distrat cand am vazut ca parlamentarii nostri se codesc sa promoveze legea impozitarii veniturilor din asemenea practici, de frica vrajitoarelor! Halal barbati! Halal parlament! Deci, revin la subiect: doamnei nu-i place in primul rand faptul ca acea femeie are un copil! Apoi, restul! Cum nu are copilul tata? Ca doar nu a iesit din ou! Dar daca baiatul ei nu va avea proprii lui copii? Daca va creste acest copil, va avea si el! Nu se stie ce e pus deoparte! Last edited by Adriana Cluj; 14.07.2011 at 15:00:37. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cei care dau cu farmece in sus si in jos, ar trebui sa-si aduca aminte de ei in primul rand. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Cred ca trebuie sa aveti rabdare, sa acceptati relatia lui actuala si sa incercati s-o intelegeti; impotrivirea dvs. n-o sa-i desparta ci o sa-l inversuneze si mai tare; am trecut si eu printr-o situatie asemanatoare care din nefericire s-a incheiat tragic ;
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
mame denaturate | Ioana-Andreea | Generalitati | 97 | 27.01.2012 20:32:57 |
Durerea ignorantei . | bogman margareta | Nunta | 3 | 17.11.2011 23:35:05 |
Durerea fizica | Florin-Ionut | Generalitati | 16 | 28.10.2011 15:47:19 |
rugaciuni pentru viitoare mame | Mirela0110 | Generalitati | 0 | 03.03.2011 14:12:16 |
Jurnalul unei mame invingatoare | Nicoleta IGNAT | Stiri, actualitati, anunturi | 2 | 25.07.2010 20:54:54 |
|