Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 14.07.2011, 14:42:34
Adriana Cluj
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de anita Vezi mesajul
Doamna Adriana ,sunt farmece si farmece .
Sa scapi de unele e nevoie de mai multa nevointa.
Dumnezeu ne incearca pentru pacatele noastre.
De aceea preotii recomanda pentru a scapa de farmece spovedanie curata si deasa ,eventual spovedanie generala, si sfestanie in casa.
Cu mai multi ani in urma am locuit o vreme indelungata in partea de sud a tarii, undeva pe valea Oltului.
Nu stiam eu prea multe despre ale credintei, dar ceea ce am remarcat la un numar extrem de mare de persoane de acolo, care erau mai duse pe la biserica, era faptul ca vorbeau mai mult de farmece decat de cele sfinte.
Unele dintre ele aveam senzatia ca trec pe la biserica de frica farmecelor, si mai putin din evlavie, dragoste de Dumnezeu, dorinta de a apropiere de Dumnezeu, dadeau pomelnice si acatiste din care nu lipsea niciodata capitolul "farmece".
Si sfaturile pe care mi le dadeau mi s-au parut ciudate. Toate legate intr-un fel sau altul tot cu "farmece"; mama mea zicea doar: roaga-te.
Mi s-a parut foarte ciudat, chair daca eram tare nestiutoare, aici acasa nu prea auzisem de lucrurile astea, iar pe mama mea, sau cunoscutii nostri de la tara (unde credinta era mai vie, si fara frica celor de la oras de afi vazuti ca intra in biserici) nu i-am auzit pomenind de atatea farmece.
Reply With Quote
Vechi 14.07.2011, 14:50:50
anita anita is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.06.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Nici eu nu am auzit de farmece ani buni ,mai ales ca nu am fost o credincioasa practicanta ,mergeam la biserica la evenimente.
Totusi ele exista si se practica deoarece e putina credinta si diavolul vrea sa aduca la el pe cati mai multi in acesti ani.
E suficient sa vedem cate vrajitoare isi fac reclama prin diverse moduri.
Bineinteles ca nu trebuie sa le dam importanta dar nici sa negam existenta lor ,pentru ca daca exista diavol exista si farmece.
Reply With Quote
Vechi 14.07.2011, 14:57:11
Adriana Cluj
Guest

Implicit

Citat:
E suficient sa vedem cate vrajitoare isi fac reclama prin diverse moduri.
Alea sunt excroace! Fac bani pe seama prostilor, naivilor! si ratacitilor!
Ce bine m-am distrat cand am vazut ca parlamentarii nostri se codesc sa promoveze legea impozitarii veniturilor din asemenea practici, de frica vrajitoarelor! Halal barbati! Halal parlament!

Deci, revin la subiect: doamnei nu-i place in primul rand faptul ca acea femeie are un copil! Apoi, restul!
Cum nu are copilul tata? Ca doar nu a iesit din ou!
Dar daca baiatul ei nu va avea proprii lui copii? Daca va creste acest copil, va avea si el! Nu se stie ce e pus deoparte!

Last edited by Adriana Cluj; 14.07.2011 at 15:00:37.
Reply With Quote
Vechi 14.07.2011, 18:12:49
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Implicit

Citat:
Bineinteles ca nu trebuie sa le dam importanta dar nici sa negam existenta lor ,pentru ca daca exista diavol exista si farmece.
De Sf. Mc. Ciprian si Iustina ai auzit?
Cei care dau cu farmece in sus si in jos, ar trebui sa-si aduca aminte de ei in primul rand.
Reply With Quote
Vechi 15.07.2011, 09:45:11
gdf-fdc's Avatar
gdf-fdc gdf-fdc is offline
Senior Member

Data înregistrării: 03.05.2011
Locație: Unde nu exista ortodoxie acolo nu este mantuire
Implicit

Citat:
În prealabil postat de lilisor Vezi mesajul
Va rog sa ma invatati ce sa fac?Am crescut singura doi copii(sotul a decedat cu mult timp in urma), un baiat si o fata.Baiatul are un servici bun o functie de conducere, nici unul din noi nu bem, nu fumam, era foarte respectuos si milos.De mici i-am dus la sf.Liturghie si i-am marturisit regulat.De mai bine de jumatate de an, a cunoscut o fata care a lucrat in strainatate, si are o fetita.Nu va dati seama prin ce trec, sta la ea la 40 km de casa noastra,vine doar dimineata sa se spele si sa se schimbe pentru servici, apoi dupa amiaza ca sa faca acelasi lucru.Nu ma vede nu ma saluta nu gusta nimic din ce pregatesc ba ieri mi-a zis ca prosoapele miros urat.Si cu sora lui se poarta la fel.Sta cu telefonul in mana in tot timpul si e pe fuga nu sta 20 de minute la un loc.Cred ca are ceva facut.Am duhovnic, l-am dus si pe el, nu face nimic din ce ia zis parintele.Dau cu tamaie si aghiazma zilnic prin casa, fac cate 3 acatiste si paraclisul Maicii Domnului seara, si tot nu reusesc sa fie bine.Daca ii zic ceva incepem sa ne certam si ma imbranceste, s foarte dureros.Va multumesc.
Daca sunteti din BUCURESTI mergeti la SF CIPRIAN (BISERICA ZLATARI)
Reply With Quote
Vechi 28.08.2011, 18:21:48
Padureanca Maria's Avatar
Padureanca Maria Padureanca Maria is offline
Junior Member

Data înregistrării: 21.07.2011
Implicit

Cred ca trebuie sa aveti rabdare, sa acceptati relatia lui actuala si sa incercati s-o intelegeti; impotrivirea dvs. n-o sa-i desparta ci o sa-l inversuneze si mai tare; am trecut si eu printr-o situatie asemanatoare care din nefericire s-a incheiat tragic ;
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
mame denaturate Ioana-Andreea Generalitati 97 27.01.2012 20:32:57
Durerea ignorantei . bogman margareta Nunta 3 17.11.2011 23:35:05
Durerea fizica Florin-Ionut Generalitati 16 28.10.2011 15:47:19
rugaciuni pentru viitoare mame Mirela0110 Generalitati 0 03.03.2011 14:12:16
Jurnalul unei mame invingatoare Nicoleta IGNAT Stiri, actualitati, anunturi 2 25.07.2010 20:54:54