![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
A... inca un motiv a fost faptul ca la ultimele analize mi.au spus ca are 4 kg bebe. Eu sunt slaba si cu bazinul mai ingust... Si iar m.am speriat. Trebuia sa imi pun increderea in Domnul si sa nasc natural insa fricile mele m.au coplesit. In perioada sarcinii totul se schimva in corp, te enervezi repede, plangi din nimic... sunt stari aiurea pt cei care nu trec prin asta si li se pare ciudat. Totusi starea psihica conteaza fiarte mult. Trebuie sa simti bucurie, dragoste si entuziasm ca o sa vezi puiul pe care l.ai purtat in pantece atatea luni. Intalnirea mea cu Nicolas a fost emotionanta, frumoasa. L.am vazut, am fost perfect constienta si nu ma puteam oprin din zambit. A fost un copil foarte asteptat.si mult dorit. Sunt cele mai frumoase clipe.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
ai citi pe net e degeaba... Una e sa citesti si alta sa fii direct implicat. |
|
|||
|
|||
![]()
Tatii nu trebuie sa fie imbrcati cu haine sterile decat daca intra in sala de operatie. La nastere au voie sa intre si stea cu sotia si in sala de operatie, la cezariana.
In rest nasterea nu se face in sala de operatie, iar tatal, sau bunica, sau cine vrea, poate sta cu mamica la nastere, fara haine sterile. Aici asa este. Chiar se recomanda sa fie tatal prezent s-o ajute. Si copilul ti-l da in brate imediat si ramane cu tine in salon.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Multa sanatate puiutului tau!
|
||||
|
||||
![]()
Multumesc mult. Doamne ajuta pe toti copilasii!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Daca 20 dintr-o suta sunt ok, nu inseamna ca ceilalti 80 nu exista sau sunt cantitate neglijabila. Puteati f. bine sa cadeti in partea cealalta a statisticii si atunci? Veneau scuzele "am facut-o pentru el, ca imi era frica". Bune argumente.. Acum stiti ce se va intampla? Copilul urmator va fi nascut tot prin cezariana. Dupa care, cel mai probabil, gata. De ce? Pai cum de ce, din cauza cezarienei! Stim, e mai confortabil asa si o femeie trebuie sa se simta confortabil cu deciziile sale, nu? Last edited by AlinB; 02.07.2012 at 16:25:27. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Aici sunt cu mai multe mese, pe o masa naste una, pe o alta masa alta, pe alte 2 mese sunt alte doua mamici in travaliu.. Crezi ca e ok si confortabil sa nasti in prezenta unui barbat strain? Citat:
Stiu, asta e teoria, insa cel mai probabil e cantitate neglijabila acolo.. Citat:
Si asta se intampla de cele mai multe ori, din cauza epuizarii. Ca sa nu mai vorbim ca acolo unde sunt saloane de 3-4 paturi nu poti sti celelalte persoane de acolo ce probleme medicale au, ce vizitatori le vin si ce probleme au si acestia, etc. nu prea e asa ok sa stea un bebe abia nascut in prezenta lor. |
|
||||
|
||||
![]()
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Pledoarie ptr gandirea pozitiva | ingerul_pazitor | Generalitati | 4 | 03.07.2012 09:55:46 |
Pledoarie pentru VIATA! | Florin-Ionut | Nunta | 17 | 18.12.2010 14:56:01 |
rugaciuni pentru nasterea de prunci sanatosi | lidiap | Rugaciuni | 10 | 10.05.2010 22:51:06 |
Rugaciune pentru nasterea unui copil... | maggie | Rugaciuni | 15 | 23.04.2009 11:57:52 |
UE si alimentatia naturala | nicoletajuravle | Generalitati | 9 | 21.04.2007 11:42:44 |
|