![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Si ce propui sa înoate pana la M.Neagra pt ca are fobie de pasaport?
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
dar munca mea e de asa natura ca stau 9 ore pe zi la calculator.Si incerc sa folosesc expunerea asta ptr a gasi si ceva util si folositor pentru suflet. Daca ar fi dupa mine, in secunda 2 as renunta si la ele.Dar deocamdata mai trebuie sa imi intretin si familia. Cata vreme mai exista o libertate....
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Actele cu cip nu sunt o bagatela. Pacat ca doar BOR are ochii legati. Recomandarea mea ar fi sa il faci in regim de urgenta, cu biletul cumparat inainte. Sti Pr Arsenie avea o proroocie:Va veni vremea cand cei care sunt in afara Romaniei vor dori sa se intoarca si nu vor mai putea.vezi vremurile acelea ce aproape sunt ? Actele biometrice sunt foarte contestate de multi(e si firesc ptr ca i-ar lipsi de un anumit confort) Chiar Purtatorul de cuv al Patriarhiei a zis ca daca s-ar pune cipuri, el ar fi primul care ar face-o.(cap 13 din apocalipsa nu are nici o importanta, e o lectura facultativa si neverosimila ![]() Vorba romanului ![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Iar cu blogurile ortodoxe incerc sa fiu realista. In caz ca nu reusesc, e bun si avertismentul! Fireste ca pot cadea mai mult sau mai putin in fiecare zi mai ales din cauza mandriei. Dar consider ca e o fapta buna sa-ti amintesc ca nu eu am scris urmatoarele citate, pentru a elimina indoielile privind importanta semnificatiei pecetluirii: ,,Si ea (fiara) ii sileste pe toti, pe cei mici si pe cei mari, si pe cei bogati si pe cei saraci, si pe cei slobozi si pe cei robi, ca sa-si puna semn pe mana lor cea dreapta sau pe frunte. Incat nimeni sa nu poata cumpara sau vinde, decat numai cel ce are semnul, adica numele fiarei, sau numarul numelui fiarei. Cine are pricepere sa socoteasca numarul fiarei; caci este numar de om. Si numarul ei este sase sute saizeci si sase" (Biblia,Apocalipsa, 13:16-17) ,,Cine se inchina fiarei si chipului ei si primeste semnul ei pe fruntea lui, sau pe mana lui, va bea din vinul aprinderii lui Dumnezeu, turnat neamestecat,in potirul maniei sale, si se va chinui in foc si in pucioasa, inaintea sfintilor ingeri si inaintea Mielului. Si fumul chinului lor se suie in vecii vecilor. Si nu au odihna nici ziua nici noaptea cei ce se inchina fiarei si chipului ei si oricine primeste semnul numelui ei.’’ Biblia; Apocalipsa, cap. 14, versetele 9-11. ,,Si am vazut ca o mare de cristal, amestecata cu foc, si pe biruitorii fiarei si ai chipului ei si ai numarului numelui ei, stand in picioare pe marea de cristal si avand alautele lui Dumnezeu. Si ei cantau cantarea lui Moise, robul lui Dumnezeu, si cantarea Mielului, zicand: Mari si minunate sunt lucrurile tale, Doamne Dumnezeule, Atottiitorule! Drepte si adevarate sunt caile Tale, Imparate al neamurilor! Cine nu se va teme de Tine, Doamne, si nu va slavi numele Tau? Ca Tu singur esti sfant si toate neamurile vor veni si se vor inchina inaintea Ta, pentru ca judecatile Tale s-au facut cunoscute.” ’’ Biblia; Apocalipsa, cap. 15, versetele 2-4. |
|
|||
|
|||
![]()
Păi am tras un X pe ele nu spre binecuvântare ci le-am închis poarta vrăjitoriilor, ca și cum ai pune un capac pe o fântână pustie unde te așteaptă spânul cel rău ca să-ți dea lecții de desăvârșire după ce cazi în capcana lui.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Eu nu fac 180 de grade decât când recunosc că am mers viceversa, când constat că m-am mândrit ci în general mă strădui să merg pe urmele Domnului care ne cheamă pe toți la pocăință și apoi la viață și fericire. Nu e ceva nemaipomenit ci toți credincioșii au aceiași datorie. Last edited by vsovivi; 28.07.2011 at 16:18:22. |
|
|||
|
|||
![]()
dar chipul ce iti poate face? te papa de viu?
|
|
|||
|
|||
![]()
ai tras un X magic? ca daca nu e magic nu se inchide... lol
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Hotararea B.O.R in ceea ce priveste pasapoartele biometrice | dorinastoica14 | Stiri, actualitati, anunturi | 477 | 11.10.2010 12:09:52 |
Despre absurditatea cu pasapoartele biometrice | mihailt | Generalitati | 50 | 30.09.2009 18:22:02 |
Pasapoartele biometrice nu vor fi obligatorii | mihailt | Stiri, actualitati, anunturi | 2 | 27.06.2009 02:43:09 |
Sunt pasapoartele biometrice o lucrare diabolica? | moro.d | Stiri, actualitati, anunturi | 6 | 05.02.2009 23:45:44 |
|