![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu e cazul sa ne speriem ca ne fuge gandul. Acest lucru se intampla si celor mai avansati duhovniceste. Acesta este un exercitiu, de concentrare asupra rugaciunii si reuseste treptat treptat. Asa cum a spus Elena, important e sa nu amanam, sa nu asteptam sa ne rugam doar atunci cand ne simtim in stare sa ne concentram. Trebuie sa dam prioritate rugaciunii si sa intelegem ca ea are treptele ei si sa ne straduim sa ne concentram pe cele pe care le citim.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Toate astea mi se par prelegeri in a te apropia cat de cat de Dumnezeu, dar adevarata apropiere implica un dialog mai personalizat, la care se ajunge dupa aceste momente. Eu (si duhovnicul meu) merg/mergem pe principiul de a avea un timp pentru rugaciune ca apoi, treptat, treptat, sa se ajunga sa te rogi in afara de timp, tinzand spre neincetat. Eu sunt inca la inceput...dar nadajduiesc la mai bine. Elena |
|
|||
|
|||
![]()
Eu am o carticica foarte frumos editata : Cele mai frumoase rugaciuni ale Ortodoxiei! E absoluta fabuloasa, e ceva nemaipomenit, grozav, adevarate rugaciuni, din traire, din toata inima. V-o recomand din toata inima!
|
|
|||
|
|||
![]()
dupa post a venit bucuria Invierii, odata cu ea si "saturarea pantecelui"...ne mai rugam oare frate iosif ..??? mai bine asa ne intrebai..vad ca acest topic sa cam uitat...nadajduiesc ca nu si rugaciunea...cu dragsote jenica
|
|
|||
|
|||
![]()
Ne mai rugam, draga Jeny! cu inca si mai multa bucurie si cu inca si mai mult dor de Dumnezeu! Asa se cuvine! Ziua invierii nu este statia finala a pelerinajului nostru spre Imparatia lui Dumnezeu, ci oaza bucuriei de unde ne umplem cu si mai multa putere, ne odihnim sufleteste in biruinta fagaduita de Hristos Iisus Biruitorul!
Dumnezeu sa ne daruiasca putere si dragoste de rugaciune, adica dragoste de a vorbi necontenit cu El prin cuvant si fapta! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
eu dorm mult , manac mult deci rugati-va si pentru mine sa ma trezesc la rugaciune. cu dragsote jenica
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Rugati-va | Hartford | Umanitare | 41 | 02.11.2012 21:12:06 |
Va rog, rugati-va pt. Andrada | eu-cristina83 | Umanitare | 2 | 01.10.2011 17:43:32 |
cum va rugati voi lui Dumnezeu? | ingerul_pazitor | Generalitati | 19 | 07.08.2010 00:13:19 |
Rugati-va ptr. mine | T-Bone | Rugaciuni | 10 | 19.08.2007 20:59:18 |
Rugati-va pt. Alexandr| | Alina-Ana_Truta | Umanitare | 4 | 29.07.2007 13:04:26 |
|