![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Vă garantez eu că nu s-a numit pe sine însăși "profet" niciodată (vă aduc și probe dacă nu mă credeți). Că Biserica AZȘ o consideră profet, e altă discuție. Care e problema?
|
|
|||
|
|||
![]()
Problema e Matei 24:11.
|
|
|||
|
|||
![]()
Aceasta e într-adevăr o problemă... însă e general valabilă pentru toate religiile.
|
|
|||
|
|||
![]()
De pildă, despre antecesorul dumneavoastră Miller, ce aveți de spus ? Se încadrează ?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Miller a greșit (nu cu rea intenție) semnificația unei profeții deja făcute de Scriptură. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Pentru mântuirea sufletului său, sper și eu că tâmpenia de a nu asculta de Mântuitorul care ne-a zis "Ziua aceea o știe doar Tatăl" a făcut-o fără rea intenție. |
|
|||
|
|||
![]()
În mod gratuit, ori cu intenție?
A fost "antecesor" doar în privința advențiului, ori în sensul acesta a fost la fel de bine și un succesor al apostolilor. Și uite așa... am ajuns și la succesiunea apostolică la adventiști! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Osutafarauna, pai exemplele din Vechiul testament nu sunt actuale, invatatura Noului testament nu lasa femeia sa tina predici in biserica, sa taca in biserica si sa intrebe pe sotul ei acasa ! apoi, cele 4 proorocite fiicele lui Filip, nu au condus biserica, ca eu la asta m-am referit, ca Dumnezeu nu ridica o femeie in dispensatia noutestamentara sa conduca poporul Sau. |
|
|||
|
|||
![]()
Miller si nici altii, nu ar fi gresit, daca nu s-ar fi ocupat de calculul unor date, in conditiile in care porunca sfanta este sa lasam timpurile si perioadele in grija Domnului, ceea ce nici astazi adventistii nu fac.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Puteți fi mai concret? Bineînțeles fără a recurge la saituri mincinoase precum ellenwhiteexposed... |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Intrebari pentru adventisti, baptisti si penticostali | Anca-Miha | Secte si culte | 1268 | 12.07.2016 01:44:25 |
Despre Penticostali, Baptisti, Adventisti | danyel | Secte si culte | 741 | 11.08.2010 21:37:50 |
Din famila mea multi au trecut la adventisti si la alte secte | beliver | Secte si culte | 145 | 30.04.2010 18:06:16 |
|