![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
Eu minim 3 ! Ideal ar fi 4-5 ! Sa vad insa ce zice si Domnul, daca e de acord!
'Fara Duhul Sfant, omul nu e decat lut si pacat.'(Sf Siluan Athonitul) 'Domnul stie ca suferi, dar iubirea Lui straluceste peste tine asa cum soarele straluceste peste lume. Nu te teme! E spre binele tau.'(Sf Siluan Athonitul) |
|
||||
|
||||
![]()
Ha ha parca scriem scrisori catre Mos Craciun.Sie u imi doresc chestii mici:o mica vila, o mica masina, o mica avere.
|
|
|||
|
|||
![]()
un caz concret : mama are 10 milioane, tata are 10 milioane. au doi copii si isi doresc foarte mult si al treilea. in cazul in care gradinita e 300 de lei pe luna, deci 600 de lei pt ambii copii, lumina 100, gaz pe lunile de iarna 250-300, telefon, telecablu, internet, 100 de lei, intretinere 100 de lei, fara medicamente, fara haine, faca incaltaminte, isi mai pot ei permine sa il faca si pe al treilea ? si bineinteles, parintii cauta sa isi schimbe locul de munca cu un salar cu macar 2 3 milioane in plus, dar in conditiile actuale cand mai mult se dau oameni afara decat se angajeaza e greu de gasit, nici nu pun discutia daca unul ar fi dat afara din servici ca ar fi de jale din punct de vedere financiar, adica 4-5 oameni cu 10 milioane.
PS: este un caz pur general, cu sume cat mai realiste. PS2 : poate la scoala nu ar fi cheltuieli asa de mari, 300 de lei/luna/copil. Last edited by Mirela0110; 29.09.2011 at 22:01:06. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Uite, o cunostinta de-a mea, avea doi copii marisori (5-6 ani) si l-a mai facut si pe al treilea. Acum, fata sta in Brasov, cu copiii, maica-sa e la munca in Italia, sotul la fel, sora-sa lucreaza in Bucuresti (e prietena fratelui meu), bunica-sa are 1000 de ani si e undeva la tara, iar tatal nu mai e ( a murit). Si zilele trecute, a trebuit sa se interneze cu fetita cea mica in spital, si cine era sa stea cu ceilalti 2? Si stiti ce s-a intamplat? S-a dus mama (mea) si a stat cu ei. |
|
|||
|
|||
![]()
Multi inainte! Si sa-și vada cat mai multi nepoti!
![]() On-topic: rata natalitatii in Europa este de 1,5. Altfel spus, o familie are un copil, alta doi, si tot asa. Asta e media in Uniune. De ce nu fac europenii mai multi copii? E simplu: nu au bani. Păi daca ar avea cu ce sa-i creasca... ar face 5 per familie. Dar daca ioropenii sunt saraci... |
|
||||
|
||||
![]()
Nu cateodata, ci de fiecare data!
|
||||
|
||||
![]()
Nu cred ca e interzis sa visezi.
|
||||
|
||||
![]()
Era o ironie,dar cred ca ti.ai dat seama
|
|
||||
|
||||
![]()
Depinde de posibilitatile fiecaruia, doar copilului trebuie sa-i asiguri un trai decent si o educatie, sa te ocupi de el, nu sa-l plasezi in grija statului (orfelinat) sau a fratilor mai mari. Eu mi-as dori doi.
|
|
||||
|
||||
![]()
Cati o da Dumnezeu.
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Care sunt conditiile pt a te calugari? | Ioanna | Generalitati | 135 | 23.10.2017 22:35:07 |
Gratia sfintitoare si gratiile actuale | Mihnea Dragomir | Biserica Romano-Catolica | 50 | 21.07.2013 20:41:59 |
Buletinele actuale au cip? | Marcel_Ionut | Generalitati | 215 | 07.11.2012 21:23:02 |
|