![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si apropo, nu era reclama la nudism :)) |
|
||||
|
||||
![]()
Atunci erau fara de pacat. Nu vedeau, ca acum, in sens pacatos trupul cuiva. Acum... lucrurile stau altfel... din pacate. Trebuie sa privim lucrurile precum copiii. Dar suntem atat de impatimiti ca nu mai vedem decat raul...
|
|
|||
|
|||
![]()
Păi vezi...nu ai văzut..deci să luam aminte.
Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
De acord cu tine. Atunci să ne ferim de păcat...dacă vedem mai mult rău decât bine la un om îmbrăcat sumar...atunci de ce să nu ne ferim în primul rând noi de a sminti pe cineva și apoi și noi să ne ferim ochii de sminteală. Lucrurile sunt atât de simple numai că noi oamenii le complicăm cu mintea nostră...apoi ne plângem și nu știm de ce ne doare capul și unde ni l-am spart.
Last edited by ovidiu b.; 31.07.2012 at 12:10:41. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Daca am avea starea protoparintilor din rai, probabil nu ne-am mai rusina. Dar ei erau inconjurati de slava. Prin cadere, si aici ma refer in mod special la caderea individuala ne simtim parasiti de har si ne rusinam. Sau poate e vorba de alte lucruri mult mai profunde. De o coenstientizare a raului care zace in trup, de mentalitate, de respectul ptr ceilalti. Ceva s-a schimbat. Vedem chiar cazurilor sfintilor care ajung la despatimire nu renunta la vesmant. Din contra, cautau sa se acopere cat mai bine ptr a nu aduce vreo vatamare sufleteasca aproapelui lor.(cazul sf maria egipteanca la intalnirea cu pr Zosima). Hmm..interesanta vedere asupra lucrurilor din lumina asta.Niciodata nu m-am gandit la asta.
Cred, Doamne, ajuta necredintei mele! Last edited by lore86; 31.07.2012 at 12:10:54. |
|
|||
|
|||
![]()
N-ai sa vezi nici calugari casatorit, care sa faca copii si sa mearga cu ei la mare.
Deci, sa luam aminte..ce? Citat:
Ia exemplu de la lore86, ea a detaliat f. bine. Last edited by AlinB; 31.07.2012 at 12:29:48. |
|
|||
|
|||
![]()
Vezi și punctul meu de vedere de mai sus adresat userului kikyo_ea...e cam apropiat de cel al lui lore86.
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Sau poate fi vorba de lucruri mai superficiale cum ar fi complexele.
|
|
|||
|
|||
![]()
Și dacă ești căsătorit ai dreptul să smintești sau să te smintești?
Last edited by ovidiu b.; 31.07.2012 at 13:00:10. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Camasa-imbracaminte barbateasca? | elena20 | Reguli in Biserica | 7 | 26.01.2013 21:38:26 |
Doliul in imbracaminte | elizabeta | Generalitati | 21 | 24.01.2012 15:16:42 |
Imbracaminte modesta | Smila1 | Generalitati | 144 | 19.05.2011 12:36:51 |
Despre podoabe si machiaj | ortodox4life | Generalitati | 117 | 24.09.2009 12:21:11 |
Despre machiaj si bijuterii | danyel | Generalitati | 102 | 20.07.2007 16:15:30 |
|