![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Care este rostul logic al unui tatuaj? Nici macar nu poate fi comparat cu parfumul, fiindca se presupune ca parfumul are un rost rezonabil: acela de a insela mirosul de transpiratie dupa o lunga zi de vara. Ce poate sa insemne un tatuaj daca nu o provocare in plus? Omul slab ar face orice numai sa atraga atentia intr-un fel, fie ca-si pune un tatuaj, fie ca-si prinde belciuge pe unde crede el ca e mai "cool", fie ca-si mareste sanii sau fesele, fie ca-si arata tot ce se mai poate arata astazi, iar daca maine apare altcineva care arata si mai mult, poimane devine o moda: ce sa mai ascundem, ca Dumnezeu stie bine cum aratam, doar El ne-a creat. Pana la urma, fiecare cu "fluturasii" lui, dar nu veniti aici sa spuneti care e parerea voastra in materie, luand-o "filosofic" cum ca nu are sens sa fie pacat. Poate unii sunt copii inca si nu si-au lamurit problema asta din punct de vedere religios. Ce face fiecare in dreptul lui, este o chestiune personala, dar nu-i drept sa pretindem pe un forum crestin-ortodox (ia seama Mihnea, ca nu esti fair-play, aici), ca a te tatua, nu e un pacat. Cine va da acest drept? Daca preotii catolici permit, asa cum permit inca multe altele, fie la voi. Pe noi lasati-ne mai putin "open-mind"...
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Iubirea de vrajmasi, nu e un sfat, este o porunca! (Parintele Arsenie Papacioc) Last edited by Mosh-Neagu; 16.01.2012 at 15:29:53. |
|
||||
|
||||
![]()
Scurt si la obiect !
|
|||
|
|||
![]()
Serios? De asta folosesc femeile parfum? Pai cum asa? Eu folosesc si iarna parfum, atunci cand se presupune ca nu transpiram atat de mult. In plus, ati avut vreodata norocul sa stati in autobus langa vreo mademoiselle care incerca sa isi acopere duhoarea cu parfum? Iti muta nasul. Parfumul, ca si machiajul, vopseaua de par, oja s.a.m.d., are rolul de a infrumuseta, de a atrage atentia, un rol pur estetic. Ei bine, tatuajele au, in general, cam acelasi rol. Ca port un tatuaj pe piele sau ca ma machiez in fiecare zi, fara exceptie, nu e totuna? In plus, tatuajele se intampla sa mai aiba si o insemnatate aparte pentru cel care il poarta.
|
|
||||
|
||||
![]()
Motivul ptr care se folosesc parfumuri nu este de a masca un parfum neplacut. Nicivorba!
Motivul este unul mult mai binetilcuit, pe care unii il stiau altii nu, dar se bucura de avantajele sale. Mi-am pus adesea intrebarea de ce o persoana care se parfumeaza lasa o impresie mai puternica, in special celor de sex opus, decat una care nu foloseste parfum? Raspunsul mi l-a dat un coleg, candva:din cauza feromonilor. Ce sunt feromonii? La intrebarea principala “ce sunt feromonii?” se raspunde prin ideea ca ei se folosesc pentru atractia dintre 2 persoane de sex opus. Aceste substante sunt secretate de corp in scopul “imperecherii”, astfel femela atrage masculul din aceeasi specie prin eliberarea feromonilor potriviti pentru a-l aduce la ea. Unde se gasesc feromonii? Tuturor ne plac diferite arome frumos mirositoare si le asociem cu diverse lucruri, spre exemplu, foarte des asociem lavanda cu relaxarea. Multi dintre noi folosim parfumuri in diferite moduri, pentru a imbunatati mirosul dintr-o incapere, al hainelor si al corpului nostru. Parfumul este extras din plante si flori si declanseaza diverse simturi cu scopul de a induce anumite stari. Plantele contin feromoni, care se transforma in parfumuri si din acestea catre simturile noastre pentru a obtine reactia dorita. mai multe detalii aici....http://www.medicina-naturista.ro/sti...romonilor.html Cred ca am tulburat niste ape. MA pun la zid, astept pietroaiele.
|
||||
|
||||
![]()
Da, ptr ca reprezinta necinstirea chipului lui Dumnezeu. E ca si cum i-am reprosa Domnului ca nu ne-a facut destui de frumosi, ne facem noi mai "atragatori" prin tot felul de artificii.
Tatuajul la barbati(mai nou si la femei) e la fel de grav ca si sulimeneala la femei(cand denaturam prin vopsire chipul lui Dumnezeu). Ambele sunt o ofensa impotriva Creatorului, care ne-a creat minunati,
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]()
Acum , draga utilizatorule , sa-mi fie iertat, dar aceste femei sunt nesimtite , precum si barbatul aflat in aceasi situatie , tot nesimtit se cheama ! Nu-i firesc sa ai mirosuri urate chiar dupa o zi de munca istovitoare , caci exista apa , sapun , antitranspirante , chiar si bicarbonat de sodiu , ce indeparteaza posibilitatea aparitiei acestor arome nedorite ale nespalarii , ale nesimtirii , ale nepasarii , etc . . . .
|
||||
|
||||
![]()
Am spus eu ca uneori suntem prea sensibili si gata de a pune etichete. Sunt multi, foarte multi care cauta cu disperare un loc de munca si aproape ca nu mai pun nici o conditie, cel putin pana trece un timp si gasesc ceva mai bun. Cati patroni ofera cu adevarat conditii angajatilor, asa cum ar trebui? Chiar daca angajatorul a facut dovada ca are de toate, pentru confortul angajatilor, acestia nu pot sa le foloseasca, fiindca de adoua zi isi vor cauta de munca in alta parte. Cati santieristi au sansa sa faca un dus la munca, sau macar timp sa se spele cat de cat sumar? Va spun sigur ca prea putini, fiindca nimanui nu le pasa de treaba asta. Femeile care miros la plecarea de-acasa, au o problema, dar poate si alea au fost batute de un barbat betiv, si au dormit pe unde au putut. Femeile care nu au munca de birou si se intorc istovite dupa ce au carat stive intregi de cearceafuri, haine prin depozite si cine mai stie pe unde si-au rupt oasele, eu unul nu am dreptul sa le condamn. Vede Dumnezeu si stie El ce si cum. Cat despre... antitranspirante, cred ca intram intr-un domeniu delicat; in primul rand parintii nostri au trait fara asa ceva, iar noi am supt la sanul mamei intre doua randuri de prasit la camp... Acum ne-am sensibilizat si am uitat de unde-am plecat... Exista doua forme de nesimtire: una este acea in care ai posibilitatea sa te speli, dar n-o faci, iar alta sa crezi ca esti cu ceva mai deosebit decat cel care miroase, din alte motive. Cel care e constient ca miroase si abia asterapta sa ajunga acasa sa se spele, se simte cel mai prost si i se pare ca toata lumea se uita numai la el. Acela nu-i drept sa fie judecat. Si-apoi, autobuzul nu-i al parfumatului sau al transpiratului. "Sensibilii" pot lua taxiul pana la birou. Santieristii intre ei sunt mai toleranti... Uneori suntem mai indulgenti cu betivii sau fumatorii inraiti, care scot niste duhori cu totul insuportabile, dar mai inraiti impotriva celor care miros a transpiratie dupa o zi de munca. Eu la acest gen de miros m-am referit, si nu la altceva.
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Iubirea de vrajmasi, nu e un sfat, este o porunca! (Parintele Arsenie Papacioc) Last edited by Mosh-Neagu; 16.01.2012 at 23:06:30. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
simboluri neintelese | sorinpetoanca | Pictura si Sculptura Bisericeasca | 8 | 11.03.2014 00:23:35 |
Simboluri religioase in marile religii | Iordache Adrian | Intrebari utilizatori | 7 | 24.07.2011 17:03:45 |
Pot anumite icoane sa dauneze? | tigerAvalo9 | Generalitati | 5 | 01.05.2010 19:08:29 |
Cand si cum se tin anumite posturi !!!!! | vasiram2006 | Rugaciuni | 13 | 23.01.2009 08:34:56 |
Despre simboluri si rituri | strajeru | Secte si culte | 0 | 26.11.2007 01:34:48 |
|