![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu trebuie sa fii pustnic ca sa iti amintesti pacatele. Asa zisii parinti sociali (Ioan, Vasile, etc.) ii indeamna pe toti crestinii spre aceasta. De asemenea nu e ceva prea inalt sa iti doresti a invata cum trebuie sa se petreaca aceasta amintire a pacatelor astfel incat ea sa fie ziditoare si sa nu fie spre vatamare sufleteasca. Multumesc celor care au incercat sa contribuie la lamurirea problemei pe care am ridicat-o, experienta si opiniile lor mi-au fost de folos.
Daca mai sunt si alte persoane care au de impartasit vre-o cunostinta pe care au dobandit-o in vreun fel sau altul, fie ea aparent neimportanta, sau vreo nedumerire legata de aceeasi tema, le rog sa o faca. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cat despre jocul cu sotul si cu tigarile... Daca ati fi fost clienta mea, in nici un caz nu v-as fi recomandat asemenea aberatie. Dar nu ati fost, nu sunteti, nu veti fi. Nu voiesc sa mai conversez cu dumneavoastra pe acest forum. Imi displaceti mult. Nu va mai raspund la afirmatii. |
|
|||
|
|||
![]()
Tigarile: doar un exemplu ca se poate si cu vointa.
Ascultarea: este o calitate ce denota deschidere catre altul etc.. Nu tine de o practica (psiholog). Doar am exprimat o mirare. "imi displaceti mult".. Multumesc de apreciere. Spor in rugaciunea inimii, plangerea pacatelor, coborarea mintii in inima (asta cu clienta, mi se pare o afirmatie stranie. La ce bun un psiholog dupa ce avem duhovnic? Sa ne imparta stiinta lumeasca despre psihic?) Last edited by anna21; 16.02.2012 at 18:33:54. |
|
|||
|
|||
![]()
Totusi cine sunt filocalicii forumului pana la urma?
|
|
|||
|
|||
![]()
In sens larg, toti crestinii.
In sens restrans... Domnul stie! Dar de ce nu voiti sa dam curs rugamintii lui Vlad? El a ridicat acolo o problema exceptionala! De ce risipim vremea cu nimicuri... |
|
|||
|
|||
![]()
A dat o piatra si zece intelepti nu o pot scoate!
|
|
|||
|
|||
![]()
Sau 10 filocalici!
|
|
|||
|
|||
![]()
Hai, ma, lasa gluma...:) Zau asa, poti aduce si tu o contributie la "cestiunea zilei"?
Daca nu, te rog frumos, lasa bruiajul, te rog, cu toata buna consideratie... Fii bun si lasa, poate vin si altii sa puna o caramida, spre bucuria tuturor. (As pune eu ceva, dar nu voiesc sa mi se reproseze iarasi una-alta...) P.S. In acest topic cu adevarat asteptam cuvintele lui MariS_, Windorin, CristiBoss, George.m, MoshNeagu, Arwein, Ana-Maria N., CelMandru, Marius22, Catalin2, Dobrin7m, Lucian 008, Costel, Vsovivi... ca sa enumar doar cativa.... Last edited by ioan cezar; 16.02.2012 at 21:24:25. |
|
|||
|
|||
![]()
poate cei cere i-ai enumerat nu sunt suficient de filocalici.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Faurit intru primenirea forumului | glykys | Generalitati | 92 | 26.02.2013 10:29:00 |
Viteza forumului | sophia | Reguli generale de utilizare a forumului | 4 | 02.08.2012 14:03:02 |
Reguli de folosire a forumului. | admin | Reguli generale de utilizare a forumului | 1 | 14.01.2011 18:08:27 |
O intrebare pentru teologi sau pentru cei care cunosc | Delirul | Generalitati | 7 | 21.02.2010 19:51:02 |
Media de varsta a utilizatorilor forumului | Hector | Generalitati | 4 | 02.05.2009 11:31:23 |
|