![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Ai dreptate ancah,afirmatiile mele nu respecta principiile crestine ci omenia,iar daca in viziunea multor crestini omenia,compasiunea si iubirea cu intelegerea de rigoare nu are legatura cu credinta,atunci este problema lor...o problema grava,fiindca,din pacate foarte multi "pretinsi"crestini calca de fapt toate principiile religioase prin rautate,intoleranta,prejudecati si nepasare.Cred cu fermitate ca Dumnezeu nu inseamna ceea ce sustine alexandra si cei ce o sustin,este mai mult decat atat,este omenie,acel sentiment care face lumea sa coexiste in virtutea legilor Divine.Va compatimesc pe voi cei incatraniti in asa zisa credinta,dar atat de rataciti in propriul egoism si neintelegere umana...chiar daca sunteti tot oameni.Am fost si eu ca voi,dar durerea si diversitatea fenomenelor vietii m-a facut asa cum se vede,si nu regret,si nu-mi mai doresc sa fiu atat de credincioasa incat sa ma gandesc numai la mine si la ce voi dobandi pentru propriu suflet intr-un stil atat de egoist si perfid,cam asa calculeaza multi crestini calea spre mantuire...o cale atat de eronata!!!!Dumnezeu insasi s-a dat exemplu pentru omenie,dar voi sunteti mai presus decat El si va creeati propria credinciosie,ironic dedicata Atotputernicului Dumnezeu.
Descatusati-va sufletele de-atata lipsa de intelegere si omenie,de-atatea suspiciuni si ganduri defaimatoare si o sa zburati mai usor cu sufletul spre cer,altfel degeaba va uscati de post si va osteniti de rugaciune caci plata voastra este incerta. |
|
|||
|
|||
![]()
Sa fie bineprimit ory,ce ne-ai scris...
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Ory: Ai dreptate ancah,afirmatiile mele nu respecta principiile crestine
Draga ory, o greseala recunoscuta e pe jumatate iertata. In ceea ce_l priveste pe Dumnezeu, sa stii ca nu face El ce vrem noi,oricata fermitate am manifesta. Ne numesti "pretinsi crestini". Nu stiu in ce baza spui acest lucru, dar poti sa ne crezi pe cuvant ca fiind botezati, suntem adevarati crestini. Daca insa faci referire la putina noastra credinta, cel putin in ceea ce ma priveste, iti dau dreptate, as vrea sa am mult mai multa. Sa stii ca eu cred, ca ceea ce spui, spui cu sinceritate. Totul e sa nu te astepti ca toata lumea sa gandeasca la fel ca tine. Stii bine, ca opiniile difera. In rest poti sa incerci sa ma convingi de orice, dar ca prostitutia e buna, asta nu. |
|
|||
|
|||
![]()
am citit posturile afisate pana acum si am o intrebare: topicul era despre acel presupus lesin in direct de la tv, sau era un pretext pt a va certa cine pe cine citeaza si comenteaza?
|
|
|||
|
|||
![]()
Parerea mea este ca in primul post al lui Ory nu exista nimic care sa dea ideea ca prostitutia ar fi buna... Dimpotriva!
Eu crec ca postarea ei era pur si simplu un apel la MILA si NEJUDECARE. Sunt de acord cu ea cand vorbeste despre rolul barbatilor in proliferarea prostitutiei... daca nu ar exista cerere, nici oferta nu ar exista. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Iar atunci cand faci o afirmatie de genul "ca justific prostitutia" ar trebui sa o si argumentezi ca sincer nu-mi aduc aminte sa dau slava pacatului...iar daca Hristos a spus celor care voiau sa ucida cu piatre femeia adultera,pt ca asa era legea "cine este fara de pacat sa arunce primul cu piatra" atunci va las in legea voastra iar eu ma retrag caci nu sunt fara de pacat. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ajunsese sa nu mai poata pleca singura de acasa pt ca amortea pur si simplu,i se intuneca vederea si cadea pe strada,sau ramanea intepenita pe scaun acolo unde era...gura i se inclesta,memebrele ii intepeneau si se contorsionau...era constienta de ce era in jurul ei dar nu se mai putea manifesta motiv pt care doar horcaia...ca si cum voia sa spuna dar nu putea...povestea cand isi revenea tot ce simtea si durerea pe care o avea...daca i s-ar fi intamplat asa ceva in ziua de azi si ar fi vazut-o multitudinea de crestini evlaviosi sigur s-ar fi spus ca e demonizata In timp datorita tratamentelor,spitalizarilor pe termen lung si medicilor care erau mai constienti parca de viata pacientului fata de ce este in ziua de azi,mama mea si-a revenit si nici pana in ziua de azi nu a mai avut astfel de stari sau ceva asemanator...mentionez ca in acea vreme nu auzisem de exorcizari,demonizati,biserica...etc...iar mama s-a vindecat Slava Dlui prin medici nu prin Biserica. Deci...exista asa ceva. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Important este sa ne folosim unii de la altii si sa nu ne indepartam de esenta, de mantuire. |
|
|||
|
|||
![]()
Citat ory: Nu va mai legati de o biata prostituata ca de un exemplu major al pacatului,vrednic de ocara si judecata oamenilor.
Sa nu uitam ca insasi barbatii,cei care sunt considerati cei mai vrednici sa slujeasca altarului,au facut posibila aceasta deraiere a femeilor in pacat,dorinta acestora a determinat femeile "mai neputincioase"sa gaseasca solutii pentru satisfacerea capriciilor barbatilor,si implicit satisfacerea nevoilor materiale ale femeilor. Voi barbatii,aveti idee cate femei parasite de soti sau concubini,lasate cu copii singure si fara ajutor,ajung sa se prostitueze datorita disperarii.Sau unele femei ajung sa traiasca in acest mod datorita faptului ca au fost violate in adolescenta si frustrarile lor incep sa se manifeste prin auto desconsiderare. Citat Clausemi: SUPERBA ATITUDINE! BRAVO ORY...FELICITARI...pacat ca nu sunt multi care gandesc asa ci prefera sa ia atitudinea fariseului. Ory exprima realitatea. Intr-adevar din aceste motive unele femei ajung sa se prostitueze, dar asta nu inseamna ca trebuie sa incurajam acest mod de a castiga banii. Ori tu, Clausemi, laudand atitudinea luata de ory, de fapt asta faci, fapt care ma mira din motivele enumerate in postarea pentru tine. Cred ca stii la fel de bine ca si mine, ca nu omul trebuie acuzat ci faptele lui: "Lupta noastra nu e impotriva sangelui si a trupului, ci impotriva..duhurilor rautatii"( (Efes.6.12) Motivul pentru care am luat atitudine este tendinta de raspandire a acestei ocupatii in toate paturile sociale, precum si ingaduinta crescanda fata de aceaasta meserie. Iar cel care impinge la asa ceva nu e altul decat diavolul, care a inceput cu Adam si Eva si continua sa piarda omenirea prin distrugerea sufletului si a constiintei. Iisus Hristos a restaurat sufletul si constiinta. Cine sustine chiar si numai printr-o vorba imoralitatea, de fapt se manifesta impotriva lui Iisus Hristos. De aceea sa iubim oamenii, sa-i ajutam sa se ridice, aratandu-le unde gresesc pentru a scoate la lumina faptele lor intunecate. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Acces direct & Teoctist Nichitean | Aurelia2010 | Stiri, actualitati, anunturi | 18 | 04.03.2010 19:23:52 |
Apel national | C.tin | Stiri, actualitati, anunturi | 11 | 25.06.2009 07:46:15 |
pt national vs. | Saurian | Generalitati | 0 | 22.11.2007 12:31:18 |
ACUM IN DIRECT LA TV - RELATIA OM DUMNEZEU | cristiboss56 | Stiri, actualitati, anunturi | 2 | 20.01.2007 23:51:39 |
IN DIRECT LA TV ! | cristiboss56 | Biserica Ortodoxa si Massmedia | 5 | 12.01.2007 00:03:48 |
|