![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Legat de ce spui tu cu pozitia capului cu ochii plecati, eu cred ca fiecare are un mod aparte de a trai si a simti. In Pateric vedem ca era un avva care nu a ridicat niciodata privirea din pamant, dar asta nu e regula pentru toti. Eu cateodata mai stau si cu privirea in pamant, cateodata privesc spre o icoana, cateodata mai Il privesc si pe Hristos rastignit sau inviat si cateodata, trebuie s-o spun si pe asta, mai ii "spionez" pe preoti sau pe unii crestini (de la unii ca sa invat ce sa fac, de la altii ca sa invat ce sa nu fac). Elena |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ce spui tu de femeile musulmane, e adevar partial. Anul trecut am fost cateva zile la Casablanca (Maroc) si aveam nevoie de o bluza decenta, o camasa alba. Ma gandeam ca o sa gasesc sigur acolo. Am umblat o dupa-amiaza intreaga pana am gasit ceva care m-ar fi imbracat cat de cat. Institutia care ma invitase mi-a pus la dispozitie sofer care era si garda de corp. Asta arata multe din ce se intampla in tara aceea. L-am rugat sa ma duca sa vad diferentele intre generatii: langa moscheie erau toti imbracati din cap pana in picioare, dar trebuie sa spun ca tipele erau bine machiate, cu bijuteriile atarnand si cu privirea taioasa (cred ca fiindca eu n-aveam nimic pe cap), iar la nici un km, era noua generatie in blugi cu talie joasa, maieute mulate si par lasat in vant. Asa ca in momentul cand spunem "femeile musulmane" sa vedem la cine ne referim. Nu mai spun ca n-am gasit nicio fusta convenabila, caci acasa ele stau tot in pantaloni, in maieutele pe care le-am gasit prin magazine, in fustele din care lipsea mult material...asa ca tinuta cu "djelaba" pana in pamant e pentru lumea din exterior, nu pentru Dumnezeu. Sa privim mai profund la ce e in om, nu sa credem ca tinuta il caracterizeaza. Sub o tinuta foarte decenta se poate ascunde un focar de mizerie. Si aici nu ma refer numai la musulmance, ci la oameni in general. Elena |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ginditi-va ca si noi cit de curind o sa ne punem foarte serios problema supravietuirii Ortodoxiei, deja se vad o groaza de semne, si intrebarea este oare o sa "ne predam" fara lupta? |
|
|||
|
|||
![]()
Motivul pentru care americanii "stau linistiti"in privinta religiei noastre este ca ei cred ca ea o sa dispara in mod "natural" fara sa "intervina" ei, adica prin materialism feroce, si uitarea traditiei, insa in cazul arabilor nu prea tine, ei le stiu pe ale lor...si de aceea trebuie "stimulati" asa cum o fac in Iraq. si se spera devastarea intregului continent
|
|
|||
|
|||
![]()
Fratilor m-ati bagat in ceata. Eu nu-s tare ca voi in teologie. Pentru mine porunca iubirii este singura. Nu ca asi tine-o eu...dar incerc. De canoane sint altii raspunzatori. Eu stiu ca daca nu-ti pui viata pt fratele tau ...muti muntii degeaba. Tilharul pe cruce a facut numai timpenii toata viata.Acum se roaga lui cei mai credinciosi dintre noi. Nu a dat nimeni inafara de Iisus vreun ban pe el pina atunci! Era un nebotezat. Un apostat ..un ce vreti voi. Eu traiesc intre protestanti si catolici. Nu o sa va vina sa credeti dar...sint oameni si ei. Unii f. credinciosi. Eu imi risc mintuirea pentru ei. Nu v-o cer si voua....dar macar va puteti inchipuii lucrul acesta?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Intelegi Marius, multi devin asa de super-toleranti si iubitori ca incep sa fie atrasi de sedintele lor unde inventeaza sfinti noi, invataturi si tilcuiri ale scripturilor dupa capul lor. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Doamne ajuta!! M-ai surprins putin cu raspunsul dat,dar sa stii ca voi incerca sa iti urmez sfatul : insa mai am o intrebare: e vreo problema daca fusta un este lunga?? adica e doar pana la genunchi... |
|
|||
|
|||
![]()
Pai da nu toti pantalonii sunt mulati. Si cum adica ii smintesc eu pe altii? Eu ma imbrac normal dar de ce sa fiu eu vinovata daca au ei ganduri necurate? Eu cred ca te poti imbraca foarte decent si in pantaloni si chiar sa fii foarte feminina, nu in asta sta feminitatea.
|
|