![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Rugaciunea ramane prima si cea mai eficienta solutie. |
|
||||
|
||||
![]()
Copii sint plictisiti,mai ales la bloc, parintii sa petreaca timp cu ei,trebuie sa coboram la nivelul lor, sa ne jucam cu ei sa facem proiecte, sa povestim sa-i ascultam ca ei au atitea povesti si atunci vor fi mai linistiti. Asta o spun din experienta mea cu nepotii, ma doare nu ma doare ceva trebuie sa ma joc cu ei chiar si fotbal nu mai vorbesc de colorat.
Mamicile pun prea mare accent pe curatenie ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Subscriu celor scrise, mai ales la bloc situatia se complica. Dar dam slava Domnului ca ne-a bucurat cu aceste minuni, oricat de greu ne este bucuria nu poate fi descrisa...Ma gandeam la un topic in care parintii sa scrie ce activitati mai fac cu cei mici, in functie de varsta lor, il gasesc extrem de util. Nu stiu daca exista un astfel de topic, daca cred ca ne-am folosi de acest schimb de experienta, uneori ramanem in pana de idei.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
In al doilea rand, copilul chiar NU TREBUIE SA FIE CUMINTE la aceasta varsta. Este absolut necesar sa alerge AER LIBER, sa-si consume energia si, eventual, sa participe la o activitate constructiva: ceva de genul invatam sa punem masa, udam florile din fata geamului, plantam un pom etc. la randul sau, sportul (de preferinta inotul, un sport complet) joaca rol deosebit de important in disciplinarea copilului prescolar si scolar. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
A fost f fericita ca a facut ceva si sa si jucat cu apa. Apoi ea ma intrebat sa ma joc cu mingea.. na puteam sa refuz ![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
un sfat va rog... sper ca aveti rabdare sa cititi | Suferinta | Generalitati | 14 | 14.12.2011 14:58:33 |
Rabdare | Desideria | Generalitati | 12 | 02.08.2011 21:31:21 |
De ce rabdare? | florin.oltean75 | Generalitati | 57 | 01.05.2011 20:35:51 |
ce inseamna m-am sculat din cadere?(rabdare) | innocentul | Pocainta | 0 | 21.05.2010 17:00:46 |
|