![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Cand am fost eu pe vremuri la Satu-Mare, stiu ca mi-am uitat in camin, in sala de mese, paltonul in care aveam actele si banii. Am revenit peste cateva ore si l-am gasit fix acolo unde il lasasem, cu tot cu bani. Altcineva isi pierduse tot acolo o vesta si un casetofon. Nu le-a gasit unde le uitase, ci le receptie (vreun coleg sau personalul de la curatenie) le adusese acolo.
Ala oras cu oameni civilizati. Din pacate (sau din fericire), e la granita cu alta tara! Imi amintesc bine, deoarece foarte rar mi-am recuperat obiectele pierdute si uitate in Bucuresti.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Last edited by TunsDiana; 21.08.2012 at 16:44:17. |
|
||||
|
||||
![]()
La partea de ortodoxie stam foarte bine, dar la ortopraxie, Dumnezeu cu mila! De aia ne merge, noua crestinilor, numele de fatarnici!
|
|||
|
|||
![]() Citat:
.................................................. ...................................... Last edited by TunsDiana; 21.08.2012 at 16:44:38. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Last edited by TunsDiana; 21.08.2012 at 16:45:01. |
|
|||
|
|||
![]()
.................................................. .........................
Last edited by TunsDiana; 21.08.2012 at 16:45:18. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Eu nu inteleg de ce oamenii se bucura asa mult la bunul altuia. Parca mancarea vecinului e mai buna decat cea de acasa, desi are aceleasi ingrediente si parca leul de pe jos e binecuvantare, desi au in portofel niste bancnote.
|
|||
|
|||
![]()
se intimpla si la animale acelasi lucru,fiind un instinct primar.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Era odată un părinte care mergea la drum cu ucenicul lui. Și văzînd ucenicul un ban pe jos îl întreabă pe părinte: "Să-l iau sau să-l las acolo?" Și părintele îi răspunde: "Dacă l-ai pus tu jos, atunci ia-l."
Mi s-a întîmplat să găsesc în Mall un telefon scump uitat pe o bancă. Am mai gpsit și altădată un telefon ieftin, dar ăsta era ceva de genul 1500 - 2000 de lei la liber. Am cugetat în sinea mea așa: dacă-l las acolo și-l găsește altcineva, un copil de exemplu, omul care l-a pierdut nu-l va primi înapoi. Așa că m-am așezat și am început să sun la cele mai folosite nume din log, dar în scurt timp a apărut proprietarul care l-a recuperat fericit. Am mai văzut prin ziare cazuri de sume mari de bani găsite de binevoitori și returnate proprietarului. Evident că nu e bine să lăsăm valori pierdute în stradă dacă le găsim, ci să le luăm încercînd a le returna cui le-a pierdut. Uneori este mai complicat, dar se poate chiar și cu ajutorul poliției sau punînd anunțuri...
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Este pacat? | nicusor3 | Intrebari utilizatori | 50 | 03.02.2013 21:50:31 |
Este oare pacat? | Darkanian | Pocainta | 10 | 31.07.2012 19:10:08 |
Este iluzionismul pacat? | Bunl | Generalitati | 2 | 05.09.2008 00:47:01 |
|