![]()  | 
	   ![]()  | 

| 
 | 

| 

| 
|||

| 
|||
| 

Cred ca te referi la David sau Adam.

| 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

O mica precizare, am mai spus mai demult intr-un mesaj, Pogorarea Duhului Sfant peste Apostoli este cauza constituirii Bisericii, nu neaparat faptul ca erau primii membrii in Biserica. Trimiterea harului este inceputul Bisericii.

| 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Deci: 

Iisus se trage din David. Pe restul nu-i stiu. Stiu doar ca este o lista lunga, lunga. Acum nu inteleg exact la care biserica va referiti voi. La biserica institutie infiintata de Iisus. Stiu ca la cincizecime apostolii au primit darul de a vorbi in limbi. Dar ca oamenii botezati de ei au infiintat biserica? Adica au fost primii preoti? Sau in sensul de primii crestini in biserica? Dar biserica zic eu ca a fost infiintata de Iisus, dupa legea noua. Crestinismul a venit cu Botezul si Invierea Lui. Puneti urmatoarea intrebare. 

A fi crestin = smerenie + iubire de aproape  | 
| 

| 
||||

| 
||||
| 

Nu in evanghelii. Nu in cele canonice. Intrebarea era care se regaseste in evanghelii.

Preasfântă Născătoare de Dumnezeu, mântuiește-ne pe noi.  | 
| 

| 
||||

| 
||||
| 

Aici raspunsul este mai complicat. Intemeierea Bisericii in chip nevazut s-a facut la Jertfa de pe Cruce, iar in chip vazut la Cincizecime.

| 

| 
||||

| 
||||
| 

Cati copii a avut Avraam?

| 

| 
|||

| 
|||
| 

2 copii 

Au intrat in arca toate animalele de pe uscat?  | 
| 

| 
||||

| 
||||
| 

Citat: 
	Dar el a mai avut inca alti sase copii. Facerea 25:1,2  | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Nu stiu raspunsul la intrebare. 

Noe trebuia sa ia cate doua animale din fiecare specie. O noua intrebare ca sa continuie jocul: Prooroc care s-a luptat mult pentru dreapta credinta. De numele sau se leaga evenimente groaznice, dar si minuni. Se spune ca Dumnezeu chiar la pedepsit pentru a-i arata lipsa lui de mila (la inceput Dumnezeu i-a implinit voia dand nenorocirile, dar mai apoi a vrut sa-i arate suferintele produse si sa-l imblanzeasca). O poveste cam contradictorie... Si inca o intrebare: Femei biblice, celebre mai ales prin nasterea de prunci (una a fost la inceput stearpa si o invidia mereu pe sora ei foarte fertila). O alta femeie celebra este cunoscuta prin intelepciunea cu care a salvat o cetate de la distrugere. 

A fi crestin = smerenie + iubire de aproape  | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Rahela..sora ei era Lia

| 
![]()  | 

| 

Subiecte asemănătoare
		 | 
	||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari | 
| Spovedania pentru incepatori | Tina06 | Pocainta | 10 | 03.07.2012 16:27:04 | 
| Ce inseamna pentru voi credinta - Dogme sau fapte? | sophia | Generalitati | 69 | 20.05.2011 04:28:25 | 
| Ingerul pazitor,pentru toti oamenii sau numai pentru crestini? | mihailt | Generalitati | 45 | 12.11.2010 19:46:27 | 
| O intrebare pentru neoprotestanti si nu numai. | gabriel 30 | Generalitati | 34 | 23.06.2010 16:35:35 | 
| Pentru romanii din strainatate, si nu numai! | simona | Stiri, actualitati, anunturi | 2 | 24.10.2009 13:25:23 | 
| 
 |