![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cand imi cer iertare nu cer pentru compatimire ci pentru faptul ca am vazut ca te enervezi si asta ar putea sati faca rau. Am zis ca nu poti intelege pentru ca tu vorbesti din punct de vedere fizic si nu spiritual iar asta ne intereseaza pe noi cum este acest spiritual si cum arata. Pentru tine inseamna ironic a spune ce gandesti??????? Le dau cu valoare de adevar dar nu absolut ci un adevar care este pentru mine iar daca cineva are o ideie mai buna ma retrag sau cand vad ca ei nu inteleg ce am aratat. E posibil sa ai dreptate cu Obiectivitatea dar in acelas timp sa te inseli pentru ca ceea ce scriu este o sinteza la ce am citit iar acei scriitori nu sant Subiectivi. Cand te intreaba o persoana cu cine semeni(asemanare) tu cu cine spui ca te asemeni??????? DEce a spus Dmnul Nostru HRISTOS ca DUMNEZEU este TATAL nostru??????? Iar daca este TATAL nostru atunci si noi santem de o fiinta cu EL cam asa reese. |
|
|||
|
|||
![]()
Nu are rost sa continuam discutia... Mi se par atat de aberante afirmatiile tale incat nici nu o sa ma obosesc sa mai scriu... Auzi tu...`DEce a spus Dmnul Nostru HRISTOS ca DUMNEZEU este TATAL nostru ?
Iar daca este TATAL nostru atunci si noi santem de o fiinta cu EL cam asa reese.` - Suntem fii in virtutea faptului ca Fiul lui Dumnezeu si-a asumat firea umana - a noastra tuturor... un fel de fii adoptivi, daca vrei.,.. De asta tot isi zic unii pe aci `frate` `fratilor` etc. Sau tu crezi ca astia chiar sunt frati (pe bune)?? ? Da-mi si mie exemple de autorii aia `obiectivi`... De fapt, nu te mai obosi... Lasa-o asa cum a picat. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Sunt un om care ma enervez destul de repede... Faza cu razbunatul ma face sa rad... cum m-as razbuna pe tine fiindca nu impartasim aceiasi ideie? Enervatul meu nu are insa legatura cu niste argumente pe care pot sa le sustin, indiferent de starea `nervoasa` in care sunt, nu?
Chiar as dori sa punem capat discutiei... pt. ca nu este constructiva, ci dimpotriva ma face sa imi creez o impresie proasta despre tine. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Daca ai citi mai atent Biblia ai vedea ca ce am spus e adevarat dar trebuie sa vezi mai mult decat citesti. Inca ceva cuvantul asemanare poate reprezenta ceva la fel. Doi gemeni sant asemanatori . |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ce spune biserica despre sport si competitie? | alexdu | Generalitati | 12 | 27.01.2012 09:58:21 |
Cum credeti ca a fost Biserica la inceput? | lacrimi | Generalitati | 9 | 11.04.2010 19:39:29 |
De ce cred preotii ca am fost creati din nimic? | ARHANGHELUL | Iudaismul | 12 | 20.04.2009 20:31:16 |
Ce spune biserica despre implanturile artificiale ? | seby_din_brasov | Generalitati | 13 | 01.03.2009 20:51:14 |
Biserica Sfantului Mormant a fost astazi pangarita | silverstar | Generalitati | 1 | 09.11.2008 21:50:56 |
|