![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Pentru asta va trebui, totuși, să te muți pe un blog personal unde, vorba unui prieten, poți să latri de unu' singur la lună până fuge de pe cer!
|
|||
|
|||
![]()
Drag, de ce?
|
|||
|
|||
![]()
Pai acolo se simte cel mai bine, acolo se regaseste. Ea spune ca acolo se simte cel mai aproape de Dumnezeu.
|
|
|||
|
|||
![]()
Sunt pentru toleranță între oameni, respectiv față de cei de alte confesiuni, totuși mi se pare complicat să mă căsătoresc cu cineva de altă confesiune. Foarte complicat. Nu cred nici în "soluția" ca fiecare să-și păstreze credința. Cum s-ar putea cununa în acest caz? Ce comuniune ar exista între soți dacă nu au o temelie comună?
Dar nici nu știu dacă e vorba de căsătorie în postările anterioare. Îmi cer scuze pentru nedocumentare... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pentru ce "umbli" cu ea? Ea ce a gasit interesant la tine?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Am studiat câteva lucruri foarte interesante despre anumite aspecte psihologice și sociologice legate de convertirea la o sectă... Există o solidaritate atât de puternică între membrii unei astfel de grupări, o emulație, un entuziasm atât de mare, încât... o Biserică tradițională cu greu poate face față prozelitismului realizat de noile mișcări religioase (nmr)...
"Duh este Dumnezeu și unde este Duhul Domnului, acolo este libertate." (II Cor3, 17) "Pentru Tine trăiesc, vorbesc și cânt!" (Sf. Grigorie Teologul) "Dați-mi-L pe Hristos și aruncați-mă în iad!" "Acesta este unul dintre motivele pentru care eu cred în creștinism: e o religie pe care n-ai fi putut-o născoci." (C. S. Lewis) Câteva gânduri scrise de mine: http://www.ortodoxiatinerilor.ro/iis...-duhovniceasca |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Substantiv, adjectiv?.... Ce crezi, "bun" este substantiv sau adjectiv? Dar "om"? P.S. Ce înseamnă când spui că "umbli"? Ești paralizat și ea te poartă pe drum? Sau cum? Nu poți să umbli singur(ă)? P.P.S. Ce înțelegi prin "păreri"? P.P.P.S. Iartă-mă că mă arăt atât de neștiutor. Sunt un om tare greu de cap, precum se vede. Last edited by cezar_ioan; 29.09.2013 at 23:39:43. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"Duh este Dumnezeu și unde este Duhul Domnului, acolo este libertate." (II Cor3, 17) "Pentru Tine trăiesc, vorbesc și cânt!" (Sf. Grigorie Teologul) "Dați-mi-L pe Hristos și aruncați-mă în iad!" "Acesta este unul dintre motivele pentru care eu cred în creștinism: e o religie pe care n-ai fi putut-o născoci." (C. S. Lewis) Câteva gânduri scrise de mine: http://www.ortodoxiatinerilor.ro/iis...-duhovniceasca |
|
|||
|
|||
![]()
Te rog frumos să nu te mai iei de maieurile mele!
Asta am, asta port. Doar nu vrei să port direct cămașă (că nu sunt Mircea Dinescu, zicînd "Îmi trag realitatea pe piept / ca pe-o cămașă"... - vezi "Proprietarul de poduri", capodoperă, cred). Am ca model sistemul trilaminat care învelește în straturi succesive sistemul nervos central, așa cum l-a creat Dumnezeu: maieu (piamater), apoi cămașa (arahnoida) și la exterior, cu rol de apărare, puloverul/cojocul (duramater). Bîrrr, ce frig era să mă cuprindă, pe ploaia asta... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
M-ați lăsat fără replică! :) :)
|