![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
iarasi,aceiasi adolescenti spalati pe creier de parintii lor !!! (ha,ha,ha !)
oameni noi ,chiar nu mai apar deloc pe saitu' asta ??? |
|
||||
|
||||
![]()
unor turme de oi,nu ai ce sa le explici binele !
trebuie sa li-l faci cu forta !!! (ha,ha,ha !!!) |
|
|||
|
|||
![]()
Pardon, dupa gradul tau de educatie, cultura, singura ta audienta in fata careia ai putea trece drept destept este cea tocmai cea formata din "adolescenti spalati pe creer".
Deci cauta un forum de specialitate, ceva "coolgirl", "tanar si nelinistit".. Sigur trebuie sa ai un cont si pe acolo.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Atunci nu e de mirare ca ai ajuns asa, daca te-au "programat" in felul asta..
|
|||
|
|||
![]() Citat:
in templele masonice.Doctrina masonica sustine ca numei ei(cei alesi) sunt iluminati iar ceilalti sunt fraierii care trebuie sa-i urmeze neconditionat. |
|
||||
|
||||
![]()
Conclavul aldolescentilor...ratati !!! (ha,ha,ha !)
Dragilor,dati-va intalnire in alta parte, nu pe postarea mea !!! Nu de alta da',sunteti la varsta cand omul e mai aproape de ...maimuta !!! (ha,ha,ha ,ha !!!) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ce sa faci domne' ? Nu poti vinde castraveti, gradinarilor.Nu merge domne'. Uite, pur si simplu nu merge. =)) |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
ps: informatiile mele de adolescent spalat pe creier le am de la bunicul meu si de la fratele bunicii dupa tata, ambii VETERANI DE RAZBOI,deci de la doua persoane care au trait si au luptat in acele vremuri tulburi, slujind tara cu propriul sange, si nu din carti sau din alte surse. Apropos, Mihai CE A FACUT PENTRU TARA? Dragul meu, nu ai decat sa mori de ciuda, Romania e republica si nu regat! Last edited by stefan florin; 14.05.2014 at 21:19:45. |
|
|||
|
|||
![]()
E genul care vrea schimbare de dragul schimbarii, azi o rochitza maine alta doar asa sa nu mai fie tot aia.
Nu conteaza ca e aceeasi umplutura, forma fara fond, schimbare sa fie. Si de >20 ani incoace tot de schimbare am avut parte, din rau in si mai rau. Dar a fost SCHIMBARE, nu? Tot asa si acum, poate lumea e satula de cearta intre cei doi Mari Papagali, poate aducem altul, daca schimbam costumul si cravata pe coroana, am facut ceva pentru Tara, nu-i asa?