![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Un articol interesant pe acesta tema este chiar pe acest site:
http://www.crestinortodox.ro/Alte-articole/Astrologia_si_magia-382-23512.html |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
care is tarifurile tale? |
|
||||
|
||||
![]()
scuzati prostia de mai dinainte!
actionez inainte sa gandesc! defapt vroiam sa fie o gluma.. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Stiu ca nu intreb in locul potrivit dar totusi intreb: Cum pot sa obtin puteri magice? Stie cineva? Sunt capabila de orice pentru a le procura...si chiar nu ma deranjeaza daca terbuie sa imi dau sufletul Satanei pentru asta...partea mai rea e ca nu shtiu cum sa fac ritualul...
|
|
|||
|
|||
![]()
:(:dontgetit: ... vorbeshti serios? cred ca doar nu eshti conshtienta de ce spui... ???:hmmm:
642x???:(:( :dontgetit: |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
s_snape
tu vb serios? ca beam si eu suc si mai ca nu mam inecat.-figurativ daca esti interesata de ase ceva dute la satanisti si pe siteurile lor mai degraba. parca si in viata Sfantului Vasile Cel Mare era o intamplare asemanatoare ca un om era inpatimit dupa o fecioara care vroia sa traiasca dupa Hristos si sa ramana in feciorie si acest om prin intermediul unui vrajitor o mers in cimitir si il invoca pe satana si o facut o intelegere: daca ii dadea sufletul putea sa o violeze pe fecioara.acesta acceptand,un duh greu o mers peste fecioara punanduo la pamant. acu nu mai stiu daca o violato,dar stiu ca omul acela o fost inchis de Sfantul Vasile si pus la pocainta si rugaciune in o temnita in multe zile o reusit sa si salveze sufletul:). tocmai de aceea s_snape vrei puteri magice?nu ti dori..sa fi sluga antihristului. dar daca ajungi la o credinta puternica,poti alunga demoni doar prin prezenta ta. asta am vazut in viata unor sfinti si a pr.Arsenie Boca. |
|