![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
-si el il cunoaste pe tipul care castiga atunci 10000$/luna -altii din strainatate castiga si mai mult,care au o echipa... -uite tipul cu care am facut cursul a castigat din vanzarea unei teme 35000$: clubix |
|
|||
|
|||
![]()
Nu stiu dar sa nu te astepti la miracole.
Citat:
inflatie de web-designeri pe piata muncii si toti ar castiga din aceste piete online de theme. Si totusi de ce webdesignerii nu castiga atata si au nevoie de un job stabil , la o companie ? Ei, de ce ? |
|
|||
|
|||
![]()
Da' de unde.. doar ceva maruntis, cateva mii de euro, atat cat sa-mi ajunga si mie de-o paine, nu mai mult.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
mercedesul dorit. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Prea complicat, raman la trotineta :)
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
-normal ca nu castiga toti la fel,depinde cat stii,cat muncesti,ce fel de teme faci (aspect,...),depinde cate vanzari ai,in unele luni castigi mai mult in altele mmai putin... -unii lucreaza la companii dar fac si teme pe care le vand pe themeforest -altii lucreaza doar pt companii,cu salariu lunar...fiecare cum vrea si cum poate,si cat stie |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Freelacing este atractiv dar mergi la risc.Luna asta da navala caruta de bani luna viitoare nu mai vine caruta.Adica nu este un venit stabil.Ba chiar se poate intampla ca din banii aia veniti cu caruta sa fii obligat(datorita cererii si ofertei al pietei) si mai faci si altceva, deoarece nu-ti mai vin venituri. Practic in freelancing este foarte greu sa-ti faci planuri financiare pe termen lung.In primul rand bancile nu te prea privesc cu ochii buni daca n-ai un venit stabil.Deci e foarte greu sa-ti faci un credit de casa sau leasing pt o masina, etc,etc. Tu cunosti cazuri fericite in freelancing, dar sa stii ca sunt muuulteee cazuri nefericite. Aveam un fost coleg de faculta care facea freelancing.Si la asta azi avea bani, trei luni numai avea bani.Mai ales din freelancing care depinde de licitatii.Acolo ajungi doar sa muncesti gratis pt a fi bagat in seama de cineva.Este cam auto-sclavie impusa. Deci e cu dus-intors.Cand a venit vremea sa se casatoreasca, a trebuit sa renunte la freelancing si sa-si gaseasca un job stabil, pt ca au crescut cheltuielile...., mult. Last edited by oaie_cugetatoare; 19.01.2015 at 23:11:08. |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
M-as tavali de ras, cum spunea un domn, dar ma abtin si-mi rad doar in pumn, intrucat am vazut ca exista riscul ca unii sa-si dezvolte imaginatia pe aici din te miri ce... |
|