Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 23.05.2007, 12:18:09
MARIUS_DANIEL MARIUS_DANIEL is offline
Senior Member

Data înregistrării: 11.06.2006
Implicit

Citat:
În prealabil postat de IC
Si uite cum ne ducem la un botez sau o nunta si nu dansam, pentru ca suntem tristi si ne gandim la pacatele savarsite. Sper sa nu ma intelegeti gresit, dar...
Pai mai bine nu mai merg,inteleg ca e bucurie,dar duhovniceasca.Exemplele date de tine nu sunt crestin-ortodoxe.Acestea sunt paganisme,cred ca stiti ca turcii de exemplu au astfel de distractii cu muzica tare si dansuri care de care mai smintitoare.
Reply With Quote
Vechi 23.05.2007, 12:45:58
odin odin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 01.03.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de MARIUS_DANIEL
Citat:
În prealabil postat de IC
Si uite cum ne ducem la un botez sau o nunta si nu dansam, pentru ca suntem tristi si ne gandim la pacatele savarsite. Sper sa nu ma intelegeti gresit, dar...
Pai mai bine nu mai merg,inteleg ca e bucurie,dar duhovniceasca.Exemplele date de tine nu sunt crestin-ortodoxe.Acestea sunt paganisme,cred ca stiti ca turcii de exemplu au astfel de distractii cu muzica tare si dansuri care de care mai smintitoare.
Ca sa va dati seama cam pe unde va situati cu aceasta pozitie: Voi va simtiti probabil vinovati si cand simtiti placere fizica dupa ce faceti dragoste cu sotia/sotul... si va buseste plansul de pacatele pe care le aveti....
Reply With Quote
Vechi 23.05.2007, 13:02:33
Makavelli Makavelli is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.05.2007
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru Makavelli
Implicit

Tot nu ati inteles oameni buni ce am vrut sa zic unii dintre voi. Un om poate fi destul de vesel si fara sa danseze si nu inseamna fatarnicie cum ati crede.Si nu am zis eu ca e pacat sa dansezi, vreau sa spun ca un om care nu danseaza nu este neaparat trist, daca nu e asa inseamna ca totul se reduce doar la dans. Si cat e vorba de fatarnicie nici nu se pune problema nu sunt fatarnic. Si nu am nimic impotriva dansului, insa ma indoiesc ca acesta ar putea caracteriza un om.
Reply With Quote
Vechi 23.05.2007, 13:10:49
moro.d moro.d is offline
Senior Member

Data înregistrării: 30.03.2007
Implicit

asa, cearta-ne... uof, citim numai printre randuri :D
dar macar ai aflat raspuns la intrebare?
Reply With Quote
Vechi 23.05.2007, 13:17:56
Makavelli Makavelli is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.05.2007
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru Makavelli
Implicit

da am aflat :D acu stiu Acest lucru este pacat doar cand o faci cu alte scopuri decat cele crestinesti...agatatul cred.Dar oricum raspunsul la intrebarea mea este nu :P
Reply With Quote
Răspunde