![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
tarile care nu au planificare familiala au probleme demografice, sunt sarace si speranta de viata este scazuta.
exemplu: india, tarile, africane, bangladesh... |
|
|||
|
|||
![]()
Mirean,ma jignesti mereu...???!In primul rand ca nu sunt maica si in al doilea rand MIE CHIAR IMI PASA DE SUFERINTELE FEMEILOR...???.Ce nu-ti convine...:p?Ca am spus sa dea nastere unor prunci chiar cu pretul vietii lor...????Aceasta ar fii cea mai buna solutie PENTRU CA BARBATUL SA SE MAI ABTINA.Daca toate ar gandi acest lucru,sunt sigura ca BARBATUL S-AR MAI GANDI PUTIN SI LA FEMEIE...:p.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu te jigneste nimeni Sylvie, poate este imaginatie ta! dar tu propui moartea femei ca metoda de "abtinere" a barbatului??? Sunt multe persoane frustrate care vad in batbat un aminal dormic de placeri trupesti...mai mult este chiar "animalul" de langa, adica sotul. De ce se marita femeile astea? Nu "casca" bine ochii inainte? Sau casatoria devine scop si un mijloc de a tece facil (material) prin viata? Ce te face sa crezi ca sotii CARE ISI IUBESC SOTIILE nu se gandesc la ele? |
|
|||
|
|||
![]()
Mirean,oare ASA ISI IUBESTE BARBATUL FEMEIA DE LANGA EL...????Facand-o sa sufere...????
Ce stiti voi prin ce trece ea?Oare vorbiti despre acest lucru cu ea inainte de a va arata "dragostea"...???? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar ce zici de femeile violate?????? Nu ai fost in cazul asta de aia vorbesti fara sa gandesti. Cum iti permiti sa vorbesti asa de femeia care ti-a dat viata tot din placere. MI-e rusine sa pot crede ca sunt astfel de femei in sanul Bisericii. Instinctul sexual se manifesta mult mai puternic la barbati da vad ca nimeni nu ii pedepseste pentru asta...iar biata femeie .... Nu pot sa cred |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
De multe ori barbatul in cazul prieteniilor , daca apare un copil in afara casatoriei este primul care refuza ideea de a avea copii si impinge partenera de sex sa faca avort |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Duhul Sfint cel de viata dadator, si al cunostintelor in TOATE domeniile(daca este nevoie, ex. vorbitul in limbi...) are grija si de calugari si maici sa conoasca fara sa experimenteze. De nenumarate roi am ramas masca de bogatia de informatii despre planificarea copiilor auzite de la multi Parinti Duhovnici.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Planificarea familiala - viziunea ortodoxa | George.m | Nunta | 137 | 05.07.2012 16:57:02 |
Familia si planificarea familiala | Silviu Damse | Intrebari utilizatori | 1 | 27.09.2010 10:55:16 |
o problema familiala | viviana | Generalitati | 23 | 30.12.2007 17:17:48 |
|