Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 30.05.2007, 22:52:34
romandragut romandragut is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.02.2007
Implicit

tarile care nu au planificare familiala au probleme demografice, sunt sarace si speranta de viata este scazuta.

exemplu: india, tarile, africane, bangladesh...
Reply With Quote
Vechi 31.05.2007, 11:32:36
Sylvie Sylvie is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.03.2007
Implicit

Mirean,ma jignesti mereu...???!In primul rand ca nu sunt maica si in al doilea rand MIE CHIAR IMI PASA DE SUFERINTELE FEMEILOR...???.Ce nu-ti convine...:p?Ca am spus sa dea nastere unor prunci chiar cu pretul vietii lor...????Aceasta ar fii cea mai buna solutie PENTRU CA BARBATUL SA SE MAI ABTINA.Daca toate ar gandi acest lucru,sunt sigura ca BARBATUL S-AR MAI GANDI PUTIN SI LA FEMEIE...:p.
Reply With Quote
Vechi 31.05.2007, 11:40:45
Mirean Mirean is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.03.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Sylvie
Mirean,ma jignesti mereu...???!In primul rand ca nu sunt maica si in al doilea rand MIE CHIAR IMI PASA DE SUFERINTELE FEMEILOR...???.Ce nu-ti convine...:p?Ca am spus sa dea nastere unor prunci chiar cu pretul vietii lor...????Aceasta ar fii cea mai buna solutie PENTRU CA BARBATUL SA SE MAI ABTINA.Daca toate ar gandi acest lucru,sunt sigura ca BARBATUL S-AR MAI GANDI PUTIN SI LA FEMEIE...:p.
Si de ca sa nu mori dand nastere unui prunc... ?!Asa se invata si ei minte sa se mai opreasca de la placerile trupesti... - asta ai spus!!!!

Nu te jigneste nimeni Sylvie, poate este imaginatie ta! dar tu propui moartea femei ca metoda de "abtinere" a barbatului???

Sunt multe persoane frustrate care vad in batbat un aminal dormic de placeri trupesti...mai mult este chiar "animalul" de langa, adica sotul. De ce se marita femeile astea? Nu "casca" bine ochii inainte? Sau casatoria devine scop si un mijloc de a tece facil (material) prin viata?

Ce te face sa crezi ca sotii CARE ISI IUBESC SOTIILE nu se gandesc la ele?
Reply With Quote
Vechi 31.05.2007, 12:44:36
Sylvie Sylvie is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.03.2007
Implicit

Mirean,oare ASA ISI IUBESTE BARBATUL FEMEIA DE LANGA EL...????Facand-o sa sufere...????
Ce stiti voi prin ce trece ea?Oare vorbiti despre acest lucru cu ea inainte de a va arata "dragostea"...????
Reply With Quote
Vechi 31.05.2007, 16:16:50
dillema dillema is offline
Senior Member

Data înregistrării: 05.12.2006
Implicit

Citat:
Si de ca sa nu mori dand nastere unui prunc...:)?!Asa se invata si ei minte sa se mai opreasca de la placerile trupesti...;):p.
Multe femei sufera din cauza asta...???.Nu merita o lectie...:)?
In plus,cele care mor sacrificandu-si viata pt. cineva,Domnul il va lua in sanul lui si ii va indeplini TOATE DORINTELE legate atat de copii cat si de sot...:)>Trebuie doar sa ai puterea s-o faci,iar aceasta NU VINE DECAT TOT DE LA DUMNEZEU...:).
ma gadnesc daca tu ai suflet in tine...
Dar ce zici de femeile violate?????? Nu ai fost in cazul asta de aia vorbesti fara sa gandesti.

Cum iti permiti sa vorbesti asa de femeia care ti-a dat viata tot din placere. MI-e rusine sa pot crede ca sunt astfel de femei in sanul Bisericii. Instinctul sexual se manifesta mult mai puternic la barbati da vad ca nimeni nu ii pedepseste pentru asta...iar biata femeie ....
Nu pot sa cred
Reply With Quote
Vechi 31.05.2007, 16:19:56
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de krabu
Poate e cam dur ce cred, cu privire la rostul dragostei si al iubirii trupesti - nasterea de prunci.

Are si rostul de a uni si intari legaturile intre soti si sotie si de asemenea de a oferi climpe de placere dar in contextul vietii si responsabilitatii fata de copiii prezenti in casnicie. Clipe de placere in jertfa fata de copii.
Asta sa o spui sotilor ca de obicei astia sar primii cand e vorba de un copil...din pacate in ultima vreme. O femeie accepta cu usurinta de a avea un copil..problema e barbatul.
De multe ori barbatul in cazul prieteniilor , daca apare un copil in afara casatoriei este primul care refuza ideea de a avea copii si impinge partenera de sex sa faca avort
Reply With Quote
Vechi 31.05.2007, 16:21:58
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de cozia
Citat:
În prealabil postat de erzbet
Doamne mesajul tau m-a indignat profund, te rog nu te supara, dar simt nevoia sa adresez urmatoarea intrebare: femeia daca foloseste sterilet, pastile, orice metoda contraceptiva, pacatuieste, de avort nu mai zic. DAR OPERATIA DE VASECTOMIE NU E??? De ce?? pentru ca sunteti barbati???
Erzbet, toate sunt pacate, insa asta era una din solutii in cazul in care ai deja nr de copii dorit si vrei sa eviti accidentele care apar cu metoda calendarului( care este si ea un pacat daca stam sa ne gindim)
E pacat sa faci vasectomie tot o metoda de contraceptie e...dar defitiva si e pacat...dar ai dreptate e mult mai pacat sa ai un avort decat vasectomia. si te felicit, iata un barbat responsabil...ca femeile saracele s-au tot intoxicat cu tot felul de hormoni e si randul barbatului acum sa protejeze femeia
Reply With Quote
Vechi 31.05.2007, 16:27:51
Mirean Mirean is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.03.2007
Implicit

Citat:
Mirean,oare ASA ISI IUBESTE BARBATUL FEMEIA DE LANGA EL...????Facand-o sa sufere...????
Ce stiti voi prin ce trece ea?Oare vorbiti despre acest lucru cu ea inainte de a va arata "dragostea"...????
Sylvie, barbatul care ISI IUBESTE SOTIA nu o face sa sufere! Asta e ideea... Vad ca tu nu intelegi unde bat eu. De fapt nici nu ai cum...maicile, ca si calugarii, ar trebui sa evite sa se pronunte asupra chestiunilor familiale, sau macar asupra celor atat de intime ca "planificarea familiala".
Reply With Quote
Vechi 31.05.2007, 16:44:22
cozia cozia is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.01.2007
Implicit

Duhul Sfint cel de viata dadator, si al cunostintelor in TOATE domeniile(daca este nevoie, ex. vorbitul in limbi...) are grija si de calugari si maici sa conoasca fara sa experimenteze. De nenumarate roi am ramas masca de bogatia de informatii despre planificarea copiilor auzite de la multi Parinti Duhovnici.
Reply With Quote
Vechi 31.05.2007, 17:04:00
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de cozia
De nenumarate roi am ramas masca de bogatia de informatii despre planificarea copiilor auzite de la multi Parinti Duhovnici.
ca de ex? i-a da-ne o mana de ajutor!

Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Planificarea familiala - viziunea ortodoxa George.m Nunta 137 05.07.2012 16:57:02
Familia si planificarea familiala Silviu Damse Intrebari utilizatori 1 27.09.2010 10:55:16
o problema familiala viviana Generalitati 23 30.12.2007 17:17:48