![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Cozia, Urzicuta statele nu mai fac de mult singure legile indiferent cum se cheama Germania sau Romania!!!! Legile trebuie sa fie comforme EU asa ca este imposibil sa-ti mai pastrezi identitatea crestina in Eu care nu are in constitutie ca este o organizatie crestina!!! Deci fiecare are dreptul la religie libera inclusiv islamul si ca atare drepturi care chiar daca ne afecteaza sint drepturi garantate de stat. Nu-i vorba de o moschee doua ele exista cel putin la citeva sate una si in fiecare oras.
Si nu ma intereseaza ce se spune in presa Cozia (tare ma crezi tu prost pe mine:p) eu traiesc cu ei si intre ei! Linia acum citeva luni era de a demonstra superioritatea islamului cu greselile crestinismului. Acum s-a schimbat intr-o rezerva vadita!!! Se vad schimbarile cu ochiul liber nu-i nevoie de presa. Si in ochii lor vezi altceva VEZI! intelegi? Sint colegi de servici cu care nu am avut probleme niciodata si care au atituine schimbata fata de toti dupa cum se cinta in moschee. Si moscheile lor nu sint goale ca bisericile crede-ma! |
|
|||
|
|||
![]()
SUA Canada Germania sunt tari fara credinta ce sa le ia islamul banii? Cruce nu are ca nu exista ortodoxie acolo!Romania are rugatori care o pastreaza in verticalitate!
|
|
|||
|
|||
![]()
Pericolul nu consta in islam! Santem deja vanduti masonilor! America oricum va rade de pa fata pamantului Arabia Saudita! Apoi vom urma noi! Numai sa se dumireasca putin ce aliati avem. Le sta in gat ORTODOXIA! Restul e lupta pentru puterea suprema! Vor veni timpuri grele! Si nu de la islamisti de la Noua Ordine Mondiala!
|
|
|||
|
|||
![]()
[color=red] "Linia acum citeva luni era de a demonstra superioritatea islamului cu greselile crestinismului. Acum s-a schimbat intr-o rezerva vadita!!!
Se vad schimbarile cu ochiul liber nu-i nevoie de presa. Si in ochii lor vezi altceva VEZI! intelegi? Sint colegi de servici cu care nu am avut probleme niciodata si care au atituine schimbata fata de toti dupa cum se cinta in moschee. Si moscheile lor nu sint goale ca bisericile crede-ma!" [/color] Cu regret o spun, este vina lor. "Linia acum citeva luni". Daca asta este moda occidentala in vara 2007, ok. Si, oricum, ne-a deranjat vreun islamist ? NU! Problema (nu numai a) noastra este masoneria. Noua Ordine Mondiala. Si cred ca si lipsa noastra de reactie, pasivitatea noastra. |
|
|||
|
|||
![]()
Lacu S ma abtin cu greu sa nu izbugnesc. Nu o fac pentru ca ori esti f. tinar ori esti....A da am spus ca ma abtin.
Daca Romania este deja vinduta masonilor degaba rugatorii. Si daca faceti parte din "Noua ordine Mondiala" ce sa va mai ia America? Spuma de ras? Mai pune mina pe o carte mai deschide ochii din cind in cind. Mai incearca sa nu inghiti ce ti se da ci sa judeci. In momentul intrarii in EU mai ai libertatea ciinelui in lant.Sau ai impresia ca se poate iesii oricind si ca poti sa faci altfel decit linia EU? Sau chiar crezi ca Romania a indeplinit cerintele de standard pt EU?:rolleyes: Numai tu probabil mai crezi lucrul asta. Am fi fost primiti oricum pardon inghititi oricum. Pentru tine crestinii sint cei din Romania si aia f. putini un grup miculut din care faci tu parte. Daca ar fi asa nu s-ar mai lupta catolicii cu patimile ca aghiuta n-ar mai avea nevoie sa-i chinuie...fiind ai lui deja. Uita-te la secte astia se vindeca prin intrare direct si definitiv de alcolism de desfrinare ...de orice. Si daca islamul nu umbla dupa banii nimanui. Islamul umbla dupa suflete. Se pare ca nu prea ai iesit din cucuietii tai de vorbesti asa. Mai intra pe internet si pe alte pagini sa vezi daca exista sau nu cruce . Sau daca ea e pe o biserica catolica atunci nu mai este cruce? Nu mai judeca tu lumea ca are cine. Incep sa fiu convins ca esti un fesangiu prea ii faci lipsiti de importanta/pericol pe ai tai! |
|
|||
|
|||
![]()
Marius, imi pare rau ca te supara ce scriu oamenii de aici din RO. Am urmarit posturile tale si sunt convins ca esti un tip de treaba. Dar:
1. [color=red] "Nu comparati cei citiva turci din Constanta cu orase intregi musulmane din occident!" [/color] Nu te supara, inima mea este aici, in Romania. Permite-mi sa-mi pese intai de-ai mei. 2. [color=red] "In Germania se scot crucile din clase ca sa nu-i deranjeze pe musulmani! Se incearca proiecte de introducere a islamului ca religie in scoli." [/color] Da, inima ta este in Germania. Si la noi este problema cu icoanele. Si oricum noua ne pasa de ortodoxie. Dupa ce-o sa rezolvam problemele din BOR si RO o sa ne "uitam si peste gard". 3. [color=red] "Se pare ca nu prea ai iesit din cucuietii tai de vorbesti asa." [/color] Din aceeiasi cucuieti noua ne-a iesit si un Cleopa si multi altii. Tu poti sa dispretuiesti asta, eu n-o s-o fac. Eu sunt de 3 generatii la oras si nu dispretuiesc "cucuietii". Atitudinea asta de superioritate nu-i ceva frumos. Ca sa nu mai vorbim ca este total neortodoxa. 4. [color=red] "Daca Romania este deja vinduta masonilor degaba rugatorii. Si daca faceti parte din "Noua ordine Mondiala" ce sa va mai ia America? Spuma de ras?" [/color] Sufletul, ca pe celelalte ni le-au cam luat de mult. :( |
|
|||
|
|||
![]()
GDI,
Pai daca tu zici ca ti`a luat sufletul e de rau. Nu deznadajdui. Deja dracu e in tine si nu langa tine. Nu poti spune asta decat daca ai cazut in deznadejde. Ridica`te, scutura`te, roaga`te. Nu ne`a luat nimeni inca sufletul. Dar va veni vremea cand ni se va cere! Si va terbui sa dam socoteala de tot ce am facut. Eu sunt de partea lui bmd. A scris bine si poate luat de val pentru ca o generatie de copii, care sunt mai degraba o generatie de suporteri, isi dau cu parerea despre ortodoxie. In loc sa ne ajutam in rugaciune ne impugem care mai decare gaseste un drob de sare mai periculos. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
un nou sfant in Romania | gheorghie | Stiri, actualitati, anunturi | 3 | 02.07.2012 03:04:58 |
Let's do it Romania | Florin-Ionut | Intamplari adevarate | 20 | 28.09.2010 13:05:55 |
Romania bunului simt ...sau ....Romania nesimtirii ! | elenavioletacocos | Generalitati | 22 | 22.11.2009 22:58:28 |
Romania | IonutS | Generalitati | 3 | 10.05.2009 01:38:27 |
Romania | ancah | Generalitati | 5 | 27.09.2007 17:08:53 |
|