![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Dan, pe scurt, Omul este intr-o situatie foarte jalnica, cazut, intr-un loc foarte jalnic, al "plingerii",pamintul, ok,! ....eh, si de aici urmeaza sa ALEGEM ce vrem sa facem cu viata care ne-a fost data...
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Adevarat cozia, omul este cazut, dar firea lui umana este pentru vecie in Hristos. Nu ne ramane decat sa incorporam in noi aceasta fire transfigurata si astfel vom fi vii.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Aceste fiare eu le vad ca pe niste atacuri puternice si sustinute la adresa crestinismului. Nu au luptat comunistii impotriva ortodoxiei ,au indoctrinat elevii ,au inchis preoti si calugari ,au desfiintat manastiri ? Comunismul a fost adus de evrei ,Ana Pauker si Luca ,sa nu mai zic de ideologii Marx si Engels ,(unul din ei a fost sigur evreu) pentru a darama ceea ce a cladit Dumnezeu timp de aproape 2000 de ani.Ana Pauker si Luca ,au fost mai intai in Rusia ,apoi au venit prin tara noastra si apoi s-au intors in Rusia ,unde sunt inmormantati in zidul Kremlinului.Am invatat la istorie. Despre masonerie este un topic tot aici unde scrie f.bine. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Bine dragi prieteni, am aflat ceea ce trebuia sa aflu.
Multumesc pentru sfaturile voastre. E un forum bun, contine multe indrumari si raspunsuri la multe intrebari. Va urez sa aveti o viata crestina buna, sanatate si fericire ! Si daca o sa mai am vreo neindumerire o sa va cer sfatul. Pace ! |
|