Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 24.10.2007, 23:34:06
cozia cozia is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.01.2007
Implicit

Dan, pe scurt, Omul este intr-o situatie foarte jalnica, cazut, intr-un loc foarte jalnic, al "plingerii",pamintul, ok,! ....eh, si de aici urmeaza sa ALEGEM ce vrem sa facem cu viata care ne-a fost data...
Reply With Quote
Vechi 24.10.2007, 23:39:37
Makavelli Makavelli is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.05.2007
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru Makavelli
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Lucifer-junior
Sa luptam cu rautatea.
Sa luptam pentru libertatea noastra care este pe jumatate luata.
De ce sa devenim sclavi cand putem sa luptam.

Uite un citat:
,,Love and Survival is the same thing, as is Hate and Death."

Libertatea este al doilea lucru cel mai de pret pe care omul il are, primul este dragostea !
Prima oara trebuie sa lupti cu rautatea din tine ...si toti ar trebui sa inceapa cu asta inainte sa judece pe altii.
Reply With Quote
Vechi 24.10.2007, 23:44:07
dan73 dan73 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.09.2006
Implicit

Adevarat cozia, omul este cazut, dar firea lui umana este pentru vecie in Hristos. Nu ne ramane decat sa incorporam in noi aceasta fire transfigurata si astfel vom fi vii.
Reply With Quote
Vechi 25.10.2007, 08:48:33
anita anita is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.06.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Lucifer-junior
Anita:
La cine te referi cand asociezi masoneria cu balaurul negru?
sau ce este masoneria?

flory25:
Asa de mult crezi in apocalipsa lui Ioan incat crezi ca libertatea omului este pierduta si omul degeaba incearca sa lupte cu rautatea caci nu are nici o sansa.Mai ignorant decat atat nu poti fii.
Nu eu am asociat-o ci sfintii parinti ,calauziti de Sfantul Duh au spus ca fiara neagra este masoneria.
Aceste fiare eu le vad ca pe niste atacuri puternice si sustinute la adresa crestinismului.
Nu au luptat comunistii impotriva ortodoxiei ,au indoctrinat elevii ,au inchis preoti si calugari ,au desfiintat manastiri ?
Comunismul a fost adus de evrei ,Ana Pauker si Luca ,sa nu mai zic de ideologii Marx si Engels ,(unul din ei a fost sigur evreu) pentru a darama ceea ce a cladit Dumnezeu timp de aproape 2000 de ani.Ana Pauker si Luca ,au fost mai intai in Rusia ,apoi au venit prin tara noastra si apoi s-au intors in Rusia ,unde sunt inmormantati in zidul Kremlinului.Am invatat la istorie.
Despre masonerie este un topic tot aici unde scrie f.bine.
Reply With Quote
Vechi 25.10.2007, 10:47:23
georgeval's Avatar
georgeval georgeval is offline
Senior Member

Data înregistrării: 25.09.2007
Locație: Valenii de Munte
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de erzbet
"2.Dumnezeu nu a permis rautatea ci ea este un bine pervertit ,modificat ,un exces al simturilor.
3.Dumnezeu nu a permis rautatea ci LIBERTATEA ,posibilitatea de a lege intre bine si rau"

Nu are nici o logica ce spui. Dumnezeu nu a permis rautatea, ci ea este un bine pervertit. Bine pervertit sau nu, tot rautate se cheama si ea exista. Dumnezeu nu permite rautate dar omul are dreptul sa aleaga dintre bine si rau. Care rau din moment ce spui ca Dumnezeu nu permite rautate?
Cred ca se refera la faptul ca raul nu are un continut ontologic,nu are o existenta prin sine, nu a fost creat de Dumnezeu. "Raul nu este decat un parazit ce roade din fiinta, din existenta"(Pr Staniloae). Raul se foloseste de haina binelui sau este impodobit cu florile binelui.
Reply With Quote
Vechi 25.10.2007, 13:28:57
Lucifer-junior
Guest

Implicit

Bine dragi prieteni, am aflat ceea ce trebuia sa aflu.

Multumesc pentru sfaturile voastre.

E un forum bun, contine multe indrumari si raspunsuri la multe intrebari.

Va urez sa aveti o viata crestina buna, sanatate si fericire !

Si daca o sa mai am vreo neindumerire o sa va cer sfatul.

Pace !
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Salutare sorin123 Generalitati 7 17.08.2011 19:20:31
Salutare GeorgePaul87 Generalitati 0 14.06.2009 17:41:59
SALUTARE alexandra Generalitati 11 05.09.2007 23:07:00