Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Viata monahala > Preotul
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 12.11.2007, 12:47:04
bridezilla bridezilla is offline
Junior Member

Data înregistrării: 08.11.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de vsovi
nu trebuie sa pui nimic in gura in dimineatza in care mergi la spovedanie, asha mi-a zis preotul... shi mie mi-a frica fiindca shi eu trebuie sa ma duc... ???
Multumesc de sfat... Frica... sa nu-ti fie, pentru ca sunt putini cei care au patit ca mine, slava Domnului...
Reply With Quote
Vechi 12.11.2007, 20:00:18
veilur veilur is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.01.2007
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Da, asa mi-a spus si mie preotul, sa nu mananc si sa nu beau nimic in ziua de spovedanie. ma bucur pentru bridezila ca a reusit cu ajutorul celor ce au postat pe acest topic sa isi gaseasca linistea sufleteasca si impacarea de constiinta. Succes si tie si lui vsovi, urmez si eu cat de curand la denuntarea pacatelor.
Reply With Quote
Vechi 13.11.2007, 21:51:22
veilur veilur is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de vsovi
pentru ce itzi era asha rushine la marturisire shi nu la timpul cand gresheai, pacatuiai?
Dar tie vsovi, ti-ar fi placut ca preotul la care te-ai spovedit prima oara, sa spuna cu glas tare cele mai ascunse ganduri ale tale in asa fel incat sa le auda toti cei prezenti? Din ce am citit am vazut ca nu iti place. De ce crezi ca gestul acelui preot a fost benefic? Si asa noi oamenii facem mari eforturi sa marturisim grozaviile pe care le facem, de ce sa ne mai impovareze si preotul cu marturia publica?
Reply With Quote
Vechi 14.11.2007, 12:11:35
bridezilla bridezilla is offline
Junior Member

Data înregistrării: 08.11.2007
Implicit

Dragii mei, Ii multumesc Domnului si va multumesc voua ca m-ati indemnat sa nu renunt si m-ati incurajat sa fac pasul acesta. Am fost azi si m-am spovedit. Am gasit un preot exact asa cum m-am rugat eu sa fie, un om extraordinar, un preot cu har, care prin blandetea si bunatatea lui m-a facut sa nu am nici o teama, sa-i marturisesc toate pacatele care ma apasau... Si, desi in acele momente eram atat de trista si de emotionata incat nu m-am putut abtine si mi-au dat lacrimile, in momentul in care parintele mi-a vorbit si mi-a dat dezlegarea si canonul, am simtit pur si simplu ca sunt fericita, L-am simtit pe Dumnezeu langa mine... Asa ca, daca tot eu intrebam in primul meu mesaj, acum sunt in masura sa si raspund: Da, mai exista si preoti iubitori de oameni, uneori chiar in biserici de cartier! (Poate nu e singurul, dar vreau sa va spun ca parintele a refuzat chiar sa-i dau un ban pentru spovedanie, asa ca i-am pus la donatiile pentru biserica noua...)
Reply With Quote
Vechi 14.11.2007, 12:17:17
jenica
Guest

Implicit

Multumim Tie Maica Preacurata! Mare bucurie ne-ai facut Bridezilla!
Acum, incearca sa nu mai gresesti:)
Reply With Quote
Vechi 18.11.2007, 00:23:16
veilur veilur is offline
Senior Member

Implicit

Da jenica, asta e o recomandare dupa spovedanie, sa nu mai pacatuim, dar de fapt acest lucru mi se pare mie cel mai greu de facut: sa nu mai facem pacatul din nou, avand in vedere ca avem o patima sau un viciu de care vrem sa ne lasam. Vreau sa te intreb ceva pe tine Jenica: banuiesc ca si tu ai avut o slabiciune, (ca sa nu ii zic viciu). Ai reusit cumva sa te vindeci de acea slabiciune cu ajutorul Maicii Domnului? Nu ca m-as indoi de asta, ca chiar am primit ajutor de la Ea acum cateva zile, dar totusi am vazut ca ai pomenit de multe ori pe Maica Domnului in multe topicuri, poate ca a facut o minune in viata ta! :) Imi spui si mie daca este asa?
Reply With Quote
Vechi 18.11.2007, 17:33:35
jenica
Guest

Implicit

veilur, nu voi face o spovedanie pe forum:) dar iti voi povesti un caz minunat legat de ajutorul Maicii Domnului.
Eram in tren si langa mine era o femeie insarcinata. calatoream noaptea si pe biata mama o luasera durerile. Ne-am speriat toti!! Mi-am amintit ca aveam supra mea, o cordeluta atinsa de cinstitul Brau al Maicii Domnului daruita de un bun crestin (caruia tin mereu si mereu sa ii multumesc!!nu voi trai indeajuns sa multumesc) Am scos cordeluta de pe mijlocul meu si am dat-o femeii. Am invatat-o sa ceara ajutor Preasfintei si o mare minune!! Durerea a incetat!! Nu stiu daca a nasut fata, dar daca da cui siguranta poarta numele Maria:)
Ma intrebai daca o iubesc pe Maicuta Domnului. O veilur..spun doar EA este Preasfanta este Stapana, este bucuria sufetului meu si Lumina ochilor mei. EA..este Stapana...
Reply With Quote
Vechi 18.11.2007, 17:42:06
jenica
Guest

Implicit

:) cea mai mare minune facuta de Maicuta Domnului e insasi faptul ca traiesc. Pot sa merg, sa imi ingrijesc copilasi... Pentru aceasta niciodata nu voi putea sa ii multumesc. Mai e un pas pana la Intrarea in biserica a Maicii Domnului, sa mergem veilur, sa mergem impreuna la icoana Preasfintei sa sa ii multumim ca TRAIM:rolleyes:
Reply With Quote
Vechi 18.11.2007, 18:20:38
veilur veilur is offline
Senior Member

Implicit

Jenica, dar eu nu ti-am cerut sa te spovedesti aici, vroaim sa stiu doar daca te-a ajutat sa scapi de un pacat mai grav, pentru ca atunci cand cineva cinsteste atat de mult numele Maicii Domnului, inseamna ca a fost cumva vindecat ori a primit mare ajutor din partea Ei. Dar stiu si faptul ca nu trebuie sa se faca o minune pentru noi ca sa ne rugam la Maica Domnului, ba dimpotriva, cu atat mai mult trebuie sa cinstim numele Ei pentru faptul ca nu am avut nici o nenorocire pana acum.
Reply With Quote
Vechi 18.11.2007, 20:25:32
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Implicit

Puterile Maicii Domnului sunt foarte mari, fara de sfarsit, am simtit-o in permanenta. Rugaciunile adresate din inima si cu multa dragoste , fac minuni fara a baga de seama, ne ajuta in lupta noastra continua cu pacatul. Caderi vom mai avea, dar ajutorul Ei nemijlocit il vom simti tot timpul. Mania Bunului Dumnezeu ar fi fost inzecita daca Ea nu ar fi mijlocit pentru noi. Sa nu existe zi in care sa nu ne rugam Ei !
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Femeia sa se teama de barbat costel Nunta 24 03.02.2019 19:41:29
de ce va e teama in lume ? Mirela0110 Generalitati 31 27.02.2014 00:06:32
Cercetare teama de nastere mirela1990 Generalitati 3 29.04.2011 00:58:41
Teama de schimbare sau... silverstar Generalitati 0 12.12.2008 08:30:18