Citat:
În prealabil postat de Mirean
Citat:
În prealabil postat de cozia
Mirean, cu ochii mei nu am vazut si sper sa nu vad niciodata catolici slujind in altarele noastre ci doar din pozele care s-au vinturat pe aici, insa as vrea sa ne impartasesti si noua din ce s-a intimplat la Timisoara cu templierii care slujeau in fata altarului, este trucat reportajul sau nu? ...am intrebat pe niste preoti si nu stiu sigur, totul este ca in ceata.
Oare ce se intimpla?...lamureste-ne si pe noi
Oricum am apreciat la tine faza cu corectarea stirii despre "declaratia BOR a anularii" re-activarii eparhiilor, esti intradevar pe faza si avem nevoie de oameni ca tine!
Bravo!
|
Nu te pot lamuri pentru ca nu am fost acolo, nici nu am putut urmari subiectul. Cred ca daca e vineva de tras de urechi, din cate am citit pana acum, este ierarhul locului care a permis asa ceva si care nu a reactionat postum...
Maine (joi, 22 nov), in Bulgaria BOR si B Rusa discuta problema "canonicitatii jurisdictiei BOR in Republica Moldova". Sa speram ca va fi bine....
|
poi nu ca va fi bine ci "Faca-se voia lui Dumnezeu" asta speram... ca voia lui este una singura shi nici o alta, sa ne impace Hristos cu El... shi toata desavarshirea shi mijloacele sunt pentru a scoate radacinile shi tulpinile ce au prins radacini in noi prin pacate ca sa nu reusheasca Hristos in scopul sau shi atunci ele sunt aruncate in foc... shi ele ard caci "Securea este implantata la radacina copacilor shi daca ei nu dau rod sunt aruncatzi in foc" "caci orice mladitza care nu da rod prin Fiul la Tatal, acela o tunde shi o pliveshte" asha ceva parca au spus sf Ioan Botezatorul shi apoi Hristos Domnul nostru... deci faca-se voia Lui... ca binele nostru nu este din ce vrea Dumnezeu fiindca gandurile noastre sunt omeneshti, iar Binele de la Dumnezeu nu-l shtie nimeni, decat Hristos shi cel care-l primeshte...
domne cred ca am vorbit prea mult de aceasta sarbatoare a mititelei Maicutze a lui Iisus, asha de mica a fost data sarmana sa slujeasca pe Dumnezeu... de micutza :)
frumoasa zi, pacat ca iar am facut debandada pe forum... poate ca ma iarta iara... ca cine nu e viu shi sa nu gresheasca?... ???