Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica ortodoxa > Biserica Ortodoxa Romana
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 21.11.2007, 13:44:05
ancah
Guest

Implicit

Dupa fapte, omulet. Dar sa ne rugam sa nu fie asa.
Reply With Quote
Vechi 21.11.2007, 13:53:00
MARIUS_DANIEL MARIUS_DANIEL is offline
Senior Member

Data înregistrării: 11.06.2006
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ancah
Intradevar,sa ne rugam sa nu fie asa.
Reply With Quote
Vechi 21.11.2007, 14:27:30
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de MARIUS_DANIEL
Citat:
Intradevar,sa ne rugam sa nu fie asa.
poi roadele/faptele duhului nu sunt numai faptele vazute ci si cele nevazute, nu numai cele de afara dar shi in "toate cele dinlauntrul Meu", in sfintzenie in adevar shi dreptate... ca doar nu suntem de la politzie:dozingoff:

poi din ce biserica sa fie Daniel? el zice ca din cea a adevarului... doar ca shi noi zicem ca shi noi suntem.... dar el nu mai incape de ierarhia BOR... dar atunci ce o sa faca in ceruri unde exista un sistem piramidal de stapanire? doar ca la baza sta Hristos :) shi in capul unghiului tot EL, ca doar el este Inceputul shi Sfarshitul, cel de la Inceput shi cel de pe Urma... :cool:
Reply With Quote
Vechi 21.11.2007, 14:34:23
omulet omulet is offline
Senior Member

Data înregistrării: 06.02.2007
Locație: Belfast, UK
Implicit

Citat:
Ancah, ai avea tu inima sa-i privesti in ochi pe Patriarhul Daniel sau PS Sofronie si sa le spui: "Faptele voastre imi arata ca veti merge in iad"?
Reply With Quote
Vechi 21.11.2007, 14:52:46
Mirean Mirean is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.03.2007
Implicit

Citat:
Da, chiar asa, Mirean, daca stii din ce Biserica face parte Marius_Daniel, spune-ne si noua. Dar daca nu stii, si doar banuiesti si il deranjezi cu afirmatiile tale in mod gratuit, atunci te rog da tu dovada de bun crestin, contribuind constructiv la acest forum. Din putinele postari, in care ai spus ceva substantial, am vazut ca ai cunostinte, pe care ai putea sa le imparti cu noi.

Iarta-ma , Doamne, ca in post am indraznit sa spun aceste cuvinte.
Doamne ajuta!
Citeste TOATE postarile anterioare ale lui marius_daniel si iti vei raspunde singura.Cat despre putinele mele postari din care ti-ai dat seama ca as putea spune ceva...daca vrei sa afli ceva intreaba-ma....
In cazul lui marius_daniel, care spune ca e pe picior de plecare, il compar cu cei care sunt pe punctul de a cadea in prapastie si incearca sa mai agate pe careva ca sa il ia cu ei.
Iar daca te uiti cum scrie "noi - voi" vei intelege ca este deja in drum spre adancimile rapei....

Reply With Quote
Vechi 21.11.2007, 15:41:45
cozia cozia is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.01.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mirean
clar sa-mi dai exemple de Liturghii comune,
Mirean, cu ochii mei nu am vazut si sper sa nu vad niciodata catolici slujind in altarele noastre ci doar din pozele care s-au vinturat pe aici, insa as vrea sa ne impartasesti si noua din ce s-a intimplat la Timisoara cu templierii care slujeau in fata altarului, este trucat reportajul sau nu? ...am intrebat pe niste preoti si nu stiu sigur, totul este ca in ceata.
Oare ce se intimpla?...lamureste-ne si pe noi

Oricum am apreciat la tine faza cu corectarea stirii despre "declaratia BOR a anularii" re-activarii eparhiilor, esti intradevar pe faza si avem nevoie de oameni ca tine!
Bravo!
Reply With Quote
Vechi 21.11.2007, 16:19:22
secummartor secummartor is offline
Junior Member

Data înregistrării: 21.11.2007
Implicit

Augustin de Hippona :"Iubiti aceasta Biserica,traiti in aceasta Biserica,fiti aceasta Biserica."Sfantul Augustin de Hippona lucrat mult pentru unitatea Bisericii,care pentru el era Cristos total.Nu se poate iubi Cristos fara sa se iubeasca Biserica si sa participe la misiunea ei de evanghelizare.
Reply With Quote
Vechi 21.11.2007, 16:40:15
cozia cozia is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.01.2007
Implicit

Secummartor(ce nume interesant, oare ce o insemna?)oricum bine ai venit!
Poate ne explici si noua la ce Biserica te referi? cea Ortodoxa sau cea Catolica?
Reply With Quote
Vechi 21.11.2007, 16:56:24
Mirean Mirean is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.03.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cozia
Mirean, cu ochii mei nu am vazut si sper sa nu vad niciodata catolici slujind in altarele noastre ci doar din pozele care s-au vinturat pe aici, insa as vrea sa ne impartasesti si noua din ce s-a intimplat la Timisoara cu templierii care slujeau in fata altarului, este trucat reportajul sau nu? ...am intrebat pe niste preoti si nu stiu sigur, totul este ca in ceata.

Oricum am apreciat la tine faza cu corectarea stirii despre "declaratia BOR a anularii" re-activarii eparhiilor, esti intradevar pe faza si avem nevoie de oameni ca tine!
Bravo!
Nu te pot lamuri pentru ca nu am fost acolo, nici nu am putut urmari subiectul. Cred ca daca e vineva de tras de urechi, din cate am citit pana acum, este ierarhul locului care a permis asa ceva si care nu a reactionat postum...

Maine (joi, 22 nov), in Bulgaria BOR si B Rusa discuta problema "canonicitatii jurisdictiei BOR in Republica Moldova". Sa speram ca va fi bine....
Reply With Quote
Vechi 21.11.2007, 17:15:39
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mirean
Citat:
În prealabil postat de cozia

Bravo!
Nu te pot lamuri pentru ca nu am fost acolo, nici nu am putut urmari subiectul. Cred ca daca e vineva de tras de urechi, din cate am citit pana acum, este ierarhul locului care a permis asa ceva si care nu a reactionat postum...

Maine (joi, 22 nov), in Bulgaria BOR si B Rusa discuta problema "canonicitatii jurisdictiei BOR in Republica Moldova". Sa speram ca va fi bine....
poi nu ca va fi bine ci "Faca-se voia lui Dumnezeu" asta speram... ca voia lui este una singura shi nici o alta, sa ne impace Hristos cu El... shi toata desavarshirea shi mijloacele sunt pentru a scoate radacinile shi tulpinile ce au prins radacini in noi prin pacate ca sa nu reusheasca Hristos in scopul sau shi atunci ele sunt aruncate in foc... shi ele ard caci "Securea este implantata la radacina copacilor shi daca ei nu dau rod sunt aruncatzi in foc" "caci orice mladitza care nu da rod prin Fiul la Tatal, acela o tunde shi o pliveshte" asha ceva parca au spus sf Ioan Botezatorul shi apoi Hristos Domnul nostru... deci faca-se voia Lui... ca binele nostru nu este din ce vrea Dumnezeu fiindca gandurile noastre sunt omeneshti, iar Binele de la Dumnezeu nu-l shtie nimeni, decat Hristos shi cel care-l primeshte...

domne cred ca am vorbit prea mult de aceasta sarbatoare a mititelei Maicutze a lui Iisus, asha de mica a fost data sarmana sa slujeasca pe Dumnezeu... de micutza :)

frumoasa zi, pacat ca iar am facut debandada pe forum... poate ca ma iarta iara... ca cine nu e viu shi sa nu gresheasca?... ???
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Ecumenism? BogdanF2 Generalitati 150 21.12.2014 21:06:04
Ecumenism Tartaruga Biserici Protestante 230 04.12.2012 01:46:41
ecumenism alexandra Generalitati 15 20.04.2008 16:10:49
Ecumenism Iacov Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni 178 08.10.2007 20:02:36
Ecumenism Noesis Generalitati 13 17.07.2007 09:35:57