![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
[SIZE=5]Am postat eu traducerea pentru toate textele ,o puteti urmari mai sus![/SIZE]
[SIZE=5][/SIZE] [SIZE=5][/SIZE] [SIZE=5]Cat despre patinina,Iart-o Doamne.[/SIZE] |
|
||||
|
||||
![]()
Multumesc mult Alin. Da, toate cele de acolo duc la concluzi eronata a bolii trupesti ce numai medicina le poate salva. Fals ! Anca de fapt m-a lamurit intr un alt topic ca medicina nu vindeca si ii dau dreptate in totalitate. Cat despre mine draga Nina, sunt intr o perioada excelenta si in familie si duhovniceste , chiar rodnica, citind foarte mult din Ioan Gura de Aur , Sf. Vasile cel Mare si cam tot ce a scris Petre Tutea. Am batut recordul ! Ce n-am avut timp un an, am recuperat acum. A, am uitat am citit si Parintele Cleopa ( 7,8,12) . Asa ca draga Nina sa dea Bunul Dumnezeu sa fie mereu asa ca acum. Chiar sunt fericit de cum am terminat anul. Pace si tot binele din lume !
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]()
Fratiim mei, iubiti crestini, patima CURVIEI are loc in TRUP, asa ne spune Sf.Pavel ca orice pacat sa savarseste afara de trup, iar CURVIA este IN trup, care este "templu al duhului Sfant"! Oricine se uneste cu femeia sa este UN TRUP cu ea, caci se naste un copil din unirea acestora! Este un trup cu o curva daca se uneste cu ea si trupul lui devine curvesc din aceas spurcata insotire! "trupul nu e pt desfranare ci pt Domnul, si Domnul este pt trup! Au nu stiti ca trupurile voastre sunt madularele lui Hs? luand deci voi madularele lui Hs , le voi face madulare ale unei curve? Nicidecum! ... Ati fost cumparati cu PRET! slaviti pe Dz in trupul vostru sin duhul vostru care sunt la lui DUmnezeu"
(1Cor 6, 15-20) Decin fratii mei, medicina nu vindeca patima! Dar stim ca "plata pacatului este MOARTEA", pacatele au efecte IN TRUP! Betia te duce la CANCER => moartea, tutunul te duce la CANCER => moarte, si cate N boli se nasc de suferi ca un prost! Cine spune de PATOLOGIA curviei??? NIMENI!!! te duci la doctor si ei te indeamna sa te masturbezi ca e BINE si sa te culci cu cat mai multe fete ca e BINE! Pe dracu', iertati expresia! Cine spune ca din multa ejaculare se slabesc nervii barbatulu? cine spune cate dureri de cap are si cum ca ii maduva din coloana vertebrala??? cine spune ca slabeste fizic si devine galben si vanat ca un mort? anemic... rebejit de tot (cum spune Pr.Teofil)! NU spune nimeni! Cine spune ca de la PILULE se face cancer la sani? cine spune sa de la silicoane se face cancer la sani? cine spune ca de la multul orgasm si peste masura (la nimfomane) li se distrug nervii si devin extrem de agitate femeile si nervoase de nu mai poate sta numeni pe langa ele? cine stie cat te moleseste curvia si te pune pe somn de nu te mai poti trezi cu orele? cine spune sa iti ia mintea si nu mai poti fi atent la scoala si devi ca un "drogat"??? nimeni nu spune!!! lucra dracu si isi face ucenici PESTE TOT!!! cu curvia a facut cel mai mare IMPERIU! incat si pe calugari si ierarhi ii chinuie!!! Dumnezeu sa ne ierte! stiu multe din astea de la Pr.Arsenie BOca din "cararea imparatiei" acolo spune cel mai mult sin pe larg, de altfel cartea trateaza curvia si patologia ei atat medical cat si sifletesc, si mai stiu de la mama care este infiemiera la spitalul judetean in BV, careia ii spun doctorietele de aceste patologii...! TE indeparteaza de Dumnezeu, ca "nici betivii nici curvarii nici malahienii.... NU vor intra in imparatia lui Dumnezeu" (1cor 6.9) Medicii din strainatate incearca sa faca tinerii sa fie fideli numai unei persoane, nu sa o "faca" cu tot caminul, sau colegii din clasa! Oricum se promoveaza cel mai mult curvia, nu desfranarea, caci a fi desfranat inseamna sa faci ceva fara masura, sa mananci peste masura, sa bei fara masura, sa vorbesti fara masura, etc, ori curvia se refera numai la PATIMA CURVIEI, adica la relatiile sexuale! Curvie este si in famile cand cei doi soti nu se unesc pt a da roada IUBIRII lor, ci pt a-si satisface PATIMA PLACERII SEXUALE, de aceea se foloseste PREZERVATIVUL sau PILULELE!!! cine stie ca pilulele svarsesc avort in pantele femeiesc??? nu opreste fecundarea spermatozoidului cu ovulul, ci numai dupa 2 sapt OMOARA COPILUL in pantecele mamei!!! apoi oare de ce femeia face cancer la .... uter???? PLATA PACATULUI.... Sf.Ioan Gura de Aur vorbeste fffff mult despre curvie, ar fi bine sa cititi, dar pana la el, cititi CARAREA IMPARATIEI se gaseste in format pdf pe google, cine nu o are si cine nu poate sa o cumpere desi este f.scumpa! Veti invata multe de la Pr.Arsenie Boca!!!
|
||||
|
||||
![]()
cine spune cate dureri de cap are si cum ca ii SLABESTE maduva din coloana vertebrala si ori paralizeaza ori i se inmoaie tot trupul de nu se mai poate tine drept si nici sta in picioare ci numai culcat?
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Ma bucur foarte mult Cristi sa aud! Daca te-am suparat, ma ierti, ca nu am vut absolut nici cea mai mica intentie de a te supara. Cred ca esti un om bun, un suflet de aur, un bun ortodox, dar mi-ai raspuns asa intepat, incit credeam ca ori ai necazuri, ori poate o zi proasta. Toti avem. M-ai confundt la un moment dat cu Anca: eu n-am pomenit de revelion, nici macar un cuvintel, dar n-are importanta. Eu personal Cristi, am o parere buna despre tine, insa n-am putut intelege raspunsurile tale pentru Anca dresate mie, apoi sagetile tale spre mine, as adin senin. Asta este motivul pentru care am crezut ca esti bolnav sau ai probleme... Pai, ma ierti inca odata, daca ti-am gresit cumva, a fost fara absolut nici o intentie!!! |
|
||||
|
||||
![]()
Am si uitat ! Eu iti cer iertare de te-am mahnit. Iertare ! Ori cum suntem prieteni pe forum si ce prietenie e in suparare ? Prietenia ori e, ori nu e si acum e si daca e, e impacare si Iertare !
|
||||
|
||||
![]()
Va iubesc
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Am fost si voi fii intotdeauna prietena ta, si a celorlalti forumisti. Ma mai ierti si tu ne mine, ca de peste 20 ni plecata din tara, uneori... nu inteleg bine sensul...repeta-mi nu m supar, chiar ma bucur. |
|
||||
|
||||
![]()
Asta inseamna cam de pe la Revolutie ! A trecut timpul asa de repede. . . . Da ai dreptate de multe ori , si noi cei de aici, dam inteles gresit fara voie, cuvintelor, gandurilor. Ce vroiam a adauga, ca mi-a placut modul de abordare a lui Geo ,referitor la groaznica patima a desfranarii, a curviei. A fost o abordare dura, dar adevarata a acestui flagel, a patimilor, patimilior.
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
patima betie | ginabadea | Rugaciuni | 83 | 05.08.2013 12:15:31 |
Swinging-ul, o noua biruinta a desfranarii | ioansaucinitanu | Intrebari utilizatori | 0 | 18.10.2012 21:10:11 |
patima fumatului.... | Mtcrysty17 | Generalitati | 2 | 16.09.2011 22:17:03 |
Patima | ChEoPs | Generalitati | 13 | 27.06.2011 00:22:32 |
patima? | stef_sumner | Generalitati | 74 | 13.06.2007 23:32:06 |
|