![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu ma refer la mine sau la cei de aici, ci la omenire in general, de fapt ce ai scris tu mai sus "totul e o balmajeala, un haos, un nimic, un fapt divers si atat" este exact lumea in care traim azi din cate observ eu, de fapt se vede si in multe mesaje de aici de pe forum.
|
|
||||
|
||||
![]()
Matei, 24,31: Și va trimite pe îngerii Săi, cu sunet mare de trâmbiță, și vor aduna pe cei aleși ai Lui din cele patru vânturi, de la marginile cerurilor până la celelalte margini.
Marcu 13,27: Și atunci El va trimite pe îngeri și va aduna pe aleșii Săi din cele patru vânturi, de la marginea pământului până la marginea cerului. Ioan 10,16: Am și alte oi, care nu sunt din staulul acesta. Și pe acelea trebuie să le aduc, și vor auzi glasul Meu și va fi o turmă și un păstor.
|
|||
|
|||
![]()
Parerea mea este ca extraterestri sunt creatia omului.De parca o fi greu sa-i faca..Vedeti filmul Ingerul difgital!!
Eu una nu am nici o indoiala in privinta asta,chiar cred ca sunt creati de una din marile puteri ale lumii.Se pot crea oameni,d-apai monstruleti din aia |
|
|||
|
|||
![]()
Se refera la celelalte neamuri
|
|
||||
|
||||
![]()
Posibil, dar de ce esti asa de sigura? As vrea sa-mi dai o referinta, un teolog, un apologet serios ceva...
Merci.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pai,daca tu crezi in Dumnezeu si esti un adevarat crestin atunci omul este cel mai important lucru de pe Pamant.Omul este minunata creatie a lui Dumnezeu,cea mai reusita si implinita asa scrie in cartile religioase. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu inteleg ce vrei sa zici cu au fost vazuti in secolul xx dupa razboiul mondial ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Si daca suntem asa de importanti atunci de ce ne omoram intre noi? Daca am fi reusiti si impliniti poate stirile de la ora 5 nu ar mai exista nu? Suntem minunata creatie a lui Dumnezeu dar cand ma uit in jur si vad ce a ajuns omenirea...
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Fii tare, cu credina si smerenie!!! Crede numai in Evanghelie si in Sf.Treime! Sper ca stii Simbolul Credintei: ACEEA UNA SA CREZI!!! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Credeti ca exista extraterestri? | amatyyy | Generalitati | 41 | 14.12.2012 22:21:40 |
Extraterestri sau alte forme de viata | Templier Knight | Generalitati | 22 | 08.12.2010 00:46:30 |
zeii-extraterestri?:( | robertt | Teologie si Stiinta | 28 | 16.11.2010 16:02:14 |
Catolicii au inceput dialogul cu extraterestri | Laurentiu | Stiri, actualitati, anunturi | 18 | 08.06.2008 23:25:17 |
Extraterestri? | Basileus | Generalitati | 58 | 15.12.2006 20:41:23 |
|