Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Umanitare
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 29.10.2008, 18:35:33
mara2008's Avatar
mara2008 mara2008 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.05.2008
Locație: Orasu cu KM 0 inlacrimat...
Religia: Ortodox
Post azi a ajuns miru lui Sf NECTARIE la spital la ei

da ,DUMNEZEU a fost bun cu mine si cu ajutorul unei femei extraodinare am reusit sa iau mir de la SF.NECTARIE,si acatistu,icoana si cartea SF NECATARIE TAMADUITORUL sa le-o duc la spital azi,de azi noapte se simte mai rau,nu se mai da jos din pat,face crize de sufocare f grele,abia mai urineaza,multumesc tuturor pentru rugaciunile si sfaturile voastre,o sa va tin la curent cu ce se intampla cu ei caci eu tin legaturapermanent prin telefon cu sotia lui CATALINA,multumesc din toata inima
Reply With Quote
Vechi 29.10.2008, 19:13:26
laraG laraG is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.10.2008
Locație: timisoara
Implicit

Minunata initiativa!Ma alatur si eu voua in aceasta seara la ora 22.
Cu noi este Dumnezeu!
Reply With Quote
Vechi 30.10.2008, 05:38:29
mara2008's Avatar
Senior Member

Post multumesc si eu si Catalina

multumesc tuturor pentru invataturi si rugaciunea voastra,si eu si ea ne vom ruga pentru toti sa aveti sanatate si binele ce il faceti sa se intoarca insutit la voi
multumesc din tot sufletul
o sa va tin zilnic la curent cu starea lui
o zi buna tuturor
langa voi am invatat ca inca sant oameni multi credinciosi si de ajutor la nevoie
sarumana
Reply With Quote
Vechi 30.10.2008, 18:52:03
mara2008's Avatar
Senior Member

Post noi vesti despre Constantin

Azi l-au externat din pacate spre a sfarsi pe perna lui,eu voi lipsi pana duminica de pe forum dar voi fii langa ei si voi cu rugaciunile mele
Doamne ajuta !Doamne milueste-ne!
Reply With Quote
Vechi 31.10.2008, 03:35:45
MarinaAlca's Avatar
MarinaAlca MarinaAlca is offline
Senior Member

Data înregistrării: 18.07.2008
Locație: The Land from Down Under
Implicit

Citat:
În prealabil postat de mara2008 Vezi mesajul
Azi l-au externat din pacate spre a sfarsi pe perna lui,eu voi lipsi pana duminica de pe forum dar voi fii langa ei si voi cu rugaciunile mele
Doamne ajuta !Doamne milueste-ne!
Multumim Mara ptr vesti.. intr-adevar e trist ce se intampla.. vroiam sa te intreb daca asta a fost dorinta familiei de a fi externat sau doctorii au decis asa... am stat si eu la reanimare si am vazut persoane care au fost tinute acolo pana in ultima clipa, desi se stia ca nu mai au sanse de insanatosire.. dar erau mult mai bine ingrijiti decat ar fi putut fi acasa.. li se facea toaleta aproape zilnic, erau monitorizati..injectii in caz de nevoie, perfuzii etc oricum, se vedea ca exista bunavointa din partea cadrelor medicale... ca au facut totul ptr a usura suferinta pacientului.. dar asa?? acasa?? poate Catalina, o femeie fragila sa aiba singura grija de el???
Dumnezeu sa usureze suferinta amandurora! AMIN
Reply With Quote
Vechi 31.10.2008, 03:42:09
mara2008's Avatar
Senior Member

Post Da poate avea grija bine catalina

DA,Catalina poate avea grija de el,are 40 de ani,e o femeiie puternica ce a luptat enorm pentru sanatatea lui,medici au spus ca nu mai apuca luni,deci fiind ultima lui dorinta sa moara pe perna lui ,lundu-l acasa i-o implineste.poate mai reusesc sa intru si zilele astea 5 min aici spre a va dea vesti sau trimite prin cineva,
Doamne ajuta!Doamne milueste-ne pe noi si pe robii tai Constantin si Catalina!
Reply With Quote
Vechi 31.10.2008, 03:51:22
mirelat
Guest

Implicit

Dumnezeu sa le ajute, asa cum stie El mai bine!
Reply With Quote
Vechi 31.10.2008, 04:15:55
MarinaAlca's Avatar
MarinaAlca MarinaAlca is offline
Senior Member

Data înregistrării: 18.07.2008
Locație: The Land from Down Under
Implicit

Citat:
În prealabil postat de mara2008 Vezi mesajul
DA,Catalina poate avea grija de el,are 40 de ani,e o femeiie puternica ce a luptat enorm pentru sanatatea lui,medici au spus ca nu mai apuca luni,deci fiind ultima lui dorinta sa moara pe perna lui ,lundu-l acasa i-o implineste.poate mai reusesc sa intru si zilele astea 5 min aici spre a va dea vesti sau trimite prin cineva,
Doamne ajuta!Doamne milueste-ne pe noi si pe robii tai Constantin si Catalina!
Deci, daca timpul estimat este atat de scurt, atunci trebuie sa continuam cu ravna a citi acatistul Sf Nectarie ptr robii lui Dumnezeu Constantin si Catalina
(spun cu ravna fiindca spre rusinea mea de cate ori ma apuc seara a citi acatistul ma apuca o moleseala si efectiv nu pot tine ochii deschisi.. cu mare greutate reusesc a duce la bun sfarsit.. ispitele, ispitele!!)
Reply With Quote
Vechi 31.10.2008, 12:52:11
ionela7 ionela7 is offline
Member

Data înregistrării: 09.10.2008
Locație: Bucuresti
Implicit

Imi pare tare rau pentru suferintele lor. Dar Dumnezeu stie mai bine, sa fim convinsi ca tot ce se intampla, se intampla doar cu voia Lui. Ma rog sa le aline Dumnezeu durerile, sa-i dea lui Constantin timp pentru pocainta, iertare si mantuire. Sa-l ajute Maica Domnului si sfantul Nectarie cu rugaciunile lor.
Reply With Quote
Vechi 31.10.2008, 20:58:58
podolski_2's Avatar
podolski_2 podolski_2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 03.10.2008
Locație: ”Oamenii te iarta daca faci crime. Dar nu te iarta daca esti fericit”
Implicit

Citat:
În prealabil postat de MarinaAlca Vezi mesajul
Deci, daca timpul estimat este atat de scurt, atunci trebuie sa continuam cu ravna a citi acatistul Sf Nectarie ptr robii lui Dumnezeu Constantin si Catalina
(spun cu ravna fiindca spre rusinea mea de cate ori ma apuc seara a citi acatistul ma apuca o moleseala si efectiv nu pot tine ochii deschisi.. cu mare greutate reusesc a duce la bun sfarsit.. ispitele, ispitele!!)
Nu prea suntem organizati.

Sigur daca mai vrea cineva sa zicem cu totii. Rugaciunea zisa de mai multe persoane e foarte importanta.

In particular cred ca multi zic insa nu ar strica sa zicem cu totii. Cum credeti poate gresesc.
  • Daca de frica nu folosesti harul preotiei si predai armele cu care trebuie sa lupti, atunci treci in randul mirenilor si lasa locul aceluia care poate lupta si apara turma lui Hristos. (cuvant impotriva preotilor care nu savarsesc Moliftele Sf. Vasile cel Mare)
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Rugaciunea de acasa si rugaciunea din Biserica georgeval Rugaciuni 3 30.07.2012 23:01:10
O viitoare mama are nevoie de rugaciunea noastra mara2008 Umanitare 5 13.02.2012 15:57:26
Va rog din suflet daca puteti sa o pomeniti azi in rugaciunea voastra mara2008 Umanitare 16 10.09.2010 18:17:36
Am nevoie de parerea voastra! cipriang Generalitati 6 24.04.2010 23:36:50
Un om are nevoie de rugaciunea voastra iar mara2008 Umanitare 16 22.01.2009 17:12:33